Miniğin kulak takıntısı

DeliHA35

... T Ü R K ...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
1.517
5.981
158
Merhaba KK nın güzel anneleri;
Şöyle ki benim minik kuzu 30 aylık gece uyuyana kadar beraber yatıyoruz (kulağımla oynamaya takıntılı doğduğundan beri özellikle uyuyacağı zaman) uyuyunca yatağına yatırıyorum ama gece anneeee diye avazı çıktığı kadar bağırıyor odadan sesleniyorum efendim diye kulağınla oynuycam al beni diyor bazende direk gelip yatağa giriyor ama her gece bu durum yaşanıyor ben rahatsız olmuyorum zira kulağımla oynarken çok rahatlıyor bunu gözlerinden anlayabiliyorum ama babasıyla ablası uyanıyor o bağırınca hadi onu da geçtim bu kulak takıntısı kafama takılmaya başladı. Büyük kızımda böyle bi durum yaşamamıştım her çocuk ayrı bi tecrübe. Sizce ne zaman ve nasıl bırakır bu huyunu ? Ayrıca büyüdüğü zaman bir sıkıntı olur mu ?

Bende küçükken sevdiğim insanların saçlarıyla oynarmışım..
Uyurken annemin saçını dolarmışım elime..
Büyüdükçe geçmiş gitmiş.
Şimdi aynı hareketi süt kızım da görüyorum, oda 2.5 yaşında saç takıntısı var parmağına dolayıp bigudi yapar gibi beklermiş uyuyana kadar.
Geçicidir öyle rahatlamış alışkanlık olmuştur. Biraz daha büyüdükçe geçer.

3 yasindak kizim uyurken muhakkak sacimla oynar ve gece uyaninca annnee der ne oldu diyince gelll sacini sevcdm der dalana kadar saclarimi sever o dalinca kalkar odama giderim korkacak hic bisey yok buyuk kizimda ayniydi suan 9 yasinda ve gecti hepsi bu binsurec tek sorun bu olsun

ablamın oğlu ablamın gözkapağıyla oynardı.dayımın kızı da annesinin kulağını tutardı.
şimdi büyüdüler.geçti gitti

cocuklar bu tur aliskanliklarda genelde kendilerini guvende hissettiklerinden devam ederler. aslinda hosuna gitme olarak tabir ettigimiz seyden cok daha fazlasino hissediyorlar. onu biraktiracaksaniz da bir amda biraktirmayin. uyurken bi uyku arkadasi verin ona. sarilarak uyumasini saglayin. kendni tek yalniz hissetmesin

Şöyle sorayım..
Bu durum emzirdiğiniz dönemde de oldu mu?
Ya da emmeyi bıraktığı zaman çok daha fazla arttı mı?

Benim oğlum da saçlarımı dolardı parmaklarına. Geçiyor bir süre sonra.

Ben de battaniyenin bi kenarı varmış illa o kenarla oynarmisim yoksa uyumazmisim, çok kafaya takılacak bisey değil canım ama bıraktırırsan sen rahat edersin

Benim üniversite de arkadaşım vardı. Uyurken muhakkak kulağıyla oynardı. Çocuğunuzun bu takıntısı geçmeyebilir.

Bütün gün işteyim çok özlüyoruz birbirimizi ve bana çok düşkün istediği kadar oynasın bıraktıramam kıyamam yani

Bir oyuncakla yatırsanız da ona alışsa...Denediniz mi?

Gerçi ben uzun saçlı bir bebek almıştım saçlarıyla oynasın diye ama o ille de benim saçlarımla oynuyordu.

Benim arkadaşımın oğlu yaz kış annesinin göbeğiyle oynardı küçükken. Arkadaşım çok erken yaşta anne olmuştu. Tabii artık büyüdü sıpa, oynamıyor :)

Şöyle sorayım..
Bu durum emzirdiğiniz dönemde de oldu mu?
Ya da emmeyi bıraktığı zaman çok daha fazla arttı mı?

Emerken de vardı ama çok nadir bu kadar bağlı değildi. İşe dönünce 9 aylıkken sütüm kesildi sanırım ememediği için kulağıma bağlandı

Emerken de vardı ama çok nadir bu kadar bağlı değildi. İşe dönünce 9 aylıkken sütüm kesildi sanırım ememediği için kulağıma bağlandı

Evet oral eksiklik yaşıyor olmalı.
Emme içgüdüsünün yerine bunu koymuş olmalı.
Geçecektir ama ileride herhangi bir organa fetiş duyması söz konusu olabilir.
Tabi bileyiz. Bir ihtimal diyorum.

Bırakın oynasın. Benim kızımda kulağımla oynayarak uyurdu. Bıraksın diye küpe takardım çıkartana kadar mızmızlanırdı. Bende senin kulağınla oynayacağım derdim asla dokundurtmazdı. Tadını çıkarın bu günlerin. .

Evet oral eksiklik yaşıyor olmalı.
Emme içgüdüsünün yerine bunu koymuş olmalı.
Geçecektir ama ileride herhangi bir organa fetiş duyması söz konusu olabilir.
Tabi bileyiz. Bir ihtimal diyorum.

Yok yok olmaz öyle yaa olur mu ki sahiden Ama o kadar zevk alıyor ki nasıl kıyayım ?

benim oglumda duduaklarimla oynarid, emzirme yi kesme donemine denkgelmisti, agzina eùzik elinde benim dudkalr oyle uyrdu
3.5 yasinda ermzigi ve oynamayi ayni anda birakdi
simdi 7.5 yasinda hiç aklina bile gelmez
kuçukse idare edin genelde 4-5 yas ciavri birakiyolar

Ben de bebekken saçımla oynarmışım ve hala oynuyorum hiç geçmedi. Ev arkadaşımda küçükken annesinin elini tutup uyurmuş şimdi kendi elini tutup uyuyor kardeşimde annemin ağzına serçe parmağını sokmadan uyuyamazdı şimdi tabi ki öyle bir durum yok. Yani çok abartılacak bir şey değildir heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…