Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları miniğimin internet sitesi:)

sevilakdemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
214
1
46
Diğer
kızlar selam !! mart 12, 2011 de dünya tatlısı bir kız dünyaya getrdm,şu anda bir ay bir haftalık,buradan çok şey öğrendim hamileliğim boyunca,ve çok şey paylaştım.şimdi prensesimin doğduğu andan itibaren bütün resimlerini gelişimini,daha çok kısada olsa paylaştığımız güzel günleri, yaşadıklarımızı ,onunla geçen güzel zamanı anlatmak ve sevdiklerimizle paylaşmak için böyle bir internet sitesi hazırladık bakalım sizlerde beğenecekmisiniz?:90:
www.oykununoykusu.com

walla paylasimlariniz bilmiorum ama sitesi cok Guzel olmus oykucugun:) ALLAH SAGLIKLA BUYUMEYI NASIP ETSIN ANALI BABALI BUYUTSUN UZUN OMURLER VERSIN... BU ARADA PEKTE TOMBISMIS CANIM BENIM :) ESMER GUZELI OLACAK SANIRIM:))

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım benim güzel bir site olmuş. Rabbim sana,bebeğine ve ailene sağlıklı uzun ömürler versin. Bende şuan 31 haftalık hamileyim günden güne heyecanım artıyor. Minik kelebeğimi kucağıma almak için sabırsızlanıyorum.

tşkler cnm allah sanada nasip etsin o güzel günü tarifi imkansız bir duygu..:)

Tabiki kendi seçiminiz, yoruma açık bi konu olduğu için yazıyorum. Ama insanın hayatını ,özelini bukadar açmasına anlam veremiyorum. Resimlerimizi,hayatımızı sadece istedigimiz sevdiğimiz insanlara açık ederiz, tüm dünyaya deil.
Biz bide sanırım çocuklarımızın ayrı birer kişilik ve birey olduklarını unutup onları kendi malımız gibi gördüğümüz için onlar adına karar verip her saniyesinin resmini boyboy internete koyabiliyoruz. Şahsen ben savunmasız bi bebekken, annemin yada babamın beni böle alalen herkese ilan etmesini her anımın herkesçe paylaşılmasını istemezdim. Belki ilerde sizin çocuğunuzda böle düşünebilir diye söylüyorum.
Ayrıca uzmanlar facebookta dahi çocuklarınızın resimlerinin paylaşılmaması görüşündeler. Malum o masum küçücük yavrular üzerinde ne pis emeller dönüyo.

bilmiyorum ama ben senin gibi düşünmüyorum. herkezin kendi fikri. onun yani öykünün annesi ve babası bunu senden daha iyi düşündüklerine emin ol. sen koyma eğer böyle şeylerden hoşlanmıyorsan. ama hoşlanmadığın şeylerede bakma bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…