- 7 Haziran 2013
- 820
- 546
- 158
- Konu Sahibi foreverloveyou
-
Hanımlar merhaba,
Dün idrar ve kan testi sonucunda hamile olduğumu öğrendim. (şükürler olsun)Henüz doktora gitmedim. Daha hamileliğimin ne kadarlık olduğunu bilmiyorum yani. Benim sizlere sorum şu ben geçen hafta yüzme kursuna başladım haftada 2 gün kursa gidiyorum. Sizce yüzme kursuna gitmemde herhangi bir sakınca olur mu?
Çok teşekkür ederim canım. Adetim 4 gün geçmişti ama belirtilerim oldu diyebilirim. Mesela göğüslerime dokunamıyordum bile ve inanılmaz derecede koku algısı oluştu. Normalde hafif kokuları almam ama en ufak bi kokuyu bile alır oldum. Sürekli devam eden beyaz bir akıntı. Kısa bir dönem ovülasyon testi kullanmıştım adetim geçince onu yapayım bi dedim yaptım ve 2 çizgide koyu çıktı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllahSanırım yok aksine doktorlar yüzme durumunu çok sağlıklı ve yararlı buluyor diye duymuştumtabi yine de en doğru cevabı doktorunuz verecektir kendisine sormanızda faydar var Bu arada hayırlı olsun çok sevindim tatlım belirtilerin hiç oldu mu hamilelikte?
Hayirli olsun:) yuzmenizde skinti olmiycagni biliyorum doktorlar öneriyor aksine ama siz bi danisin:) Allah kucaginiza saglikla almayi nasip etsin
Çok teşekkür ederim canım. Adetim 4 gün geçmişti ama belirtilerim oldu diyebilirim. Mesela göğüslerime dokunamıyordum bile ve inanılmaz derecede koku algısı oluştu. Normalde hafif kokuları almam ama en ufak bi kokuyu bile alır oldum. Sürekli devam eden beyaz bir akıntı. Kısa bir dönem ovülasyon testi kullanmıştım adetim geçince onu yapayım bi dedim yaptım ve 2 çizgide koyu çıktı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah
Zaten bebisimiz suyun icinden gelicek biraz hareket fena olmaz :)foreverloveyouiçinden 36837271 .!.:Çok teşekkür ederimmmmUmarım sakıncası yoktur çok istiyorum kursa devam etmeyi çünkü :)
Temizliğinden emin olduğunuz bir yere gitmelisiniz..Enf. yol açarsa erken doğum tehdidi oluşturabilir.Hanımlar merhaba,
Dün idrar ve kan testi sonucunda hamile olduğumu öğrendim. (şükürler olsun)Henüz doktora gitmedim. Daha hamileliğimin ne kadarlık olduğunu bilmiyorum yani. Benim sizlere sorum şu ben geçen hafta yüzme kursuna başladım haftada 2 gün kursa gidiyorum. Sizce yüzme kursuna gitmemde herhangi bir sakınca olur mu?
Hamileler için yüzmenin faydalı oldugunu duymuştum ama ilk 3 ay riskli olabilir bence, bir de havuzdan mikrop kapma tehlikesi olabilir..Hanımlar merhaba,
Genelde hamilelere önerirler yüzeyi doğumu kolaylaştırır denir ama tabi doktorunuza danışmakta fayda var hayırlı olsun bebeğin
Tebrikler:)
Aksine devam edin hem hamileliginizin hem dogumunuzun kolay gecmesini saglar.suyu cok seven bi bebisiniz olabilir:)
Canım hayırlıolsun..iinşaallah sağlıkla kucağına alırsın. .normalde evet yüzmeyi oneriyorlar..Ancak bu gebeliğin durumuna bağlı herkes için geçerli değil. .düşük riski varsa sıkıntı yaratabilir..henüz bu tam bilinemediginden Dr. A gitmeden yüzme kurşunu ertele..
Tatlim hayirli olsun bebegin.allah sorunsuz bisekilde kucagina almayi nasip etsin insallah.bildigim kadariyla bi sorun olmaz yuzmende ama bi kac arkadasinda dedigi gibi yuzdugun yerin temiz oldugundan emin ol.ve umarim kusmalar halsizlikler ve bas donmelerin olmazda rahat bi hamilelik gecirirsin.yoksa yuzmeyi unut valla.ben 5 ay kustum yerimden bile kalkamamistim
doğurda sevek kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?