Minicik Bir Derdim Var :)

foreverloveyou

Evli, Mutlu, Huzurlu ♥
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
820
546
158
Hanımlar merhaba,
Dün idrar ve kan testi sonucunda hamile olduğumu öğrendim. (şükürler olsun )Henüz doktora gitmedim. Daha hamileliğimin ne kadarlık olduğunu bilmiyorum yani. Benim sizlere sorum şu ben geçen hafta yüzme kursuna başladım haftada 2 gün kursa gidiyorum. Sizce yüzme kursuna gitmemde herhangi bir sakınca olur mu?

Sanırım yok aksine doktorlar yüzme durumunu çok sağlıklı ve yararlı buluyor diye duymuştum tabi yine de en doğru cevabı doktorunuz verecektir kendisine sormanızda faydar var Bu arada hayırlı olsun çok sevindim tatlım belirtilerin hiç oldu mu hamilelikte?

Evet belirti istiyoruz :) yüzmede sakınca yok diye biliyorum bende ama yinede doktor görüşü şart tabii hayırlı olsun bebişiniz :)

Hayirli olsun:) yuzmenizde skinti olmiycagni biliyorum doktorlar öneriyor aksine ama siz bi danisin:) Allah kucaginiza saglikla almayi nasip etsin

Çok teşekkür ederim canım. Adetim 4 gün geçmişti ama belirtilerim oldu diyebilirim. Mesela göğüslerime dokunamıyordum bile ve inanılmaz derecede koku algısı oluştu. Normalde hafif kokuları almam ama en ufak bi kokuyu bile alır oldum. Sürekli devam eden beyaz bir akıntı. Kısa bir dönem ovülasyon testi kullanmıştım adetim geçince onu yapayım bi dedim yaptım ve 2 çizgide koyu çıktı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah

Genelde hamilelere önerirler yüzeyi doğumu kolaylaştırır denir ama tabi doktorunuza danışmakta fayda var hayırlı olsun bebeğin

Tebrikler:)
Aksine devam edin hem hamileliginizin hem dogumunuzun kolay gecmesini saglar.suyu cok seven bi bebisiniz olabilir:)

Aminnn inşallah tatlım cevap için teşekkür ederim sevgiler

foreverloveyouiçinden 36837271 .!.:
Çok teşekkür ederimmmm Umarım sakıncası yoktur çok istiyorum kursa devam etmeyi çünkü :)
Zaten bebisimiz suyun icinden gelicek biraz hareket fena olmaz :)

Temizliğinden emin olduğunuz bir yere gitmelisiniz..Enf. yol açarsa erken doğum tehdidi oluşturabilir.

Canım hayırlıolsun..iinşaallah sağlıkla kucağına alırsın. .normalde evet yüzmeyi oneriyorlar..Ancak bu gebeliğin durumuna bağlı herkes için geçerli değil. .düşük riski varsa sıkıntı yaratabilir..henüz bu tam bilinemediginden Dr. A gitmeden yüzme kurşunu ertele..

Tatlim hayirli olsun bebegin.allah sorunsuz bisekilde kucagina almayi nasip etsin insallah.bildigim kadariyla bi sorun olmaz yuzmende ama bi kac arkadasinda dedigi gibi yuzdugun yerin temiz oldugundan emin ol.ve umarim kusmalar halsizlikler ve bas donmelerin olmazda rahat bi hamilelik gecirirsin.yoksa yuzmeyi unut valla.ben 5 ay kustum yerimden bile kalkamamistim

Hamileler için yüzmenin faydalı oldugunu duymuştum ama ilk 3 ay riskli olabilir bence, bir de havuzdan mikrop kapma tehlikesi olabilir..
Doktorunuza danışmanız en mantıklısı..
Bu arada Hayırlı olsun :)

Genelde hamilelere önerirler yüzeyi doğumu kolaylaştırır denir ama tabi doktorunuza danışmakta fayda var hayırlı olsun bebeğin

Tebrikler:)
Aksine devam edin hem hamileliginizin hem dogumunuzun kolay gecmesini saglar.suyu cok seven bi bebisiniz olabilir:)

Çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı. Dün akşam gittim kursa yüzme hocama durumu söyledim sadece havuz içindeki basit çalışmaları yaptık atlamaları falan yaptırmadı. Yarın doktora gidicem zaten gittiğimde sorarım bi sakıncası olup olmadığını ama umarım yoktur

doğurda sevek kız

Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu. Temizlik konusuna gelince olimpik bir havuz ve temizdir diye düşünüyorum. Yarın doktora gittiğimde sorucam bir sakıncası olup olmadığını. Umarım yoktur çok hevesli başladım çünkü yüzmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…