minicik bir adım atsam mı hanımlar?

abla demezsen bana 7/24 mesaj atabilirsin yaşlı hissediyorum sonra ahaha bak ne dicem bence sen şimdi beğen. tabi eğer sık fotoğraf ekleyen biriyse. sonra arada kaynayabilir kim beğenmiş kim beğenmemiş. bu saatte beğeneni olmaz kabul ettiğine göre de uyumuyor. dikkatini çekerse yazar sana.

Eheheh tamam:) ya ama dikkatini cekse eklediğimde cekerdi sanki bence beğenmemis beni

Bir de kızlar bu benim 2. İnstagramım o yüzden takipci sayim 75 falan az yani. O etkili olmus mudur?

Kızlaar dediğnizi yaptim, fotoğrafımı değiştirdim iki tane fotoğrafını beğendiiim veee döndüüü.

Kızlarr:)) baya zaman geçmiş size durum bildirimi yapiyorum; instagram takibime like atınca geri döndü:) sonra mesajlar falan şimdi numaralarımızı aldık yazışıyoruz. Sanirim etkilemeyi basardim

Kızlarr:)) baya zaman geçmiş size durum bildirimi yapiyorum; instagram takibime like atınca geri döndü:) sonra mesajlar falan şimdi numaralarımızı aldık yazışıyoruz. Sanirim etkilemeyi basardim
hadi bakalım:)))hayırlı olsun

Tesekkür eserim kızlar her sey icin cokk tesekkur ederim:)) Hala onu nerden görüpte eklediğimi bilmiyor ama sorgulamıyorda allahtan:) kısacası seviyorsanız gidin takip edin bence:)

giz05, az önce bana atmış olduğun fotoğrafı çok başka profillerde gördüm. ve arattırdım bir çok profilin kullandığı bir fotoğraf. takipçi sayım az falanda diyordun. umarım ona fake olarak yaklaşmamışsındır. zira o fotoğrafın sana aitse bir kolaçan etsen iyi olur baya bir kullanımda...

Kesinlikle kendi şahsıma ait bir fotoğraf o benim genellikle hesabımı gizli tutarim. Burdaki isimimle sosyal medyada kullandığım ismim çok farklı o yüzden yanlış anlamış olabilirsiniz belki. Aratabileceğim mecranın adını söylerseniz bakıp kapattırma talebi vereceğim. İyi ki söylediniz.

Allah bozmasin çok mutlu olun :))) yalnız nasıl basardiniz öğrenebilir miyim çok merak ettim :)

Ay ne güzel Allah bozmasın:)
Ee nasıl oldu peki:)

Allah bozmasin çok mutlu olun :))) yalnız nasıl basardiniz öğrenebilir miyim çok merak ettim :)
Teşekkür ederim çok sağolun:) ben eklesem ne kaybederim bir daha nerde görcem aman diyip instagramdan ekledim:) ilk başta dönmedi sonra döndü takibime:) sonra 1 ay sonra falan mesaj attı bana nerden tanışıyoruz falan diye :) aaa yanlışlıkla eklemişim sanırım tanımıyorum sizi dedim o da sorun değil falan dedi konu konuyu açtı derken numaralarımızı aldık geceli gündüzlü konuşmalar oldu tabi:) sonra bir kaç ay sonra şehrime beni görmeye geldi falan derken bir baktık sevgili olmuşuz:) birini gözünüze kestirdiyseniz onu ekleyince bir şey kaybedilmiyormuş gerçekten:) insanın nasibi nerde belli olmuyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…