- 2 Temmuz 2013
- 16.468
- 12.869
abla demezsen bana 7/24 mesaj atabilirsinKızlar profilim gizli zaten adam merak bile etmediprofil fotoğramı mı değiştirsem napsam geri çekmedim.
Mesaj atmaya cok utanirim ya ne dicem nerden ekledin derse diye korkuyorumhicc daha once yapmadim ben bana selam vermeden bir erkeğe selam bile veremeyen bi insanım
Fotoğrafımı değiştirmek istersem özelden bana yardımcı olur musunuz ablalar bir de?
Gece gece fotoğraflarını beğenmeyeyim değil mi sonra beğeniyim yeni ekleyince of çöktüm be cok saolun gece gece bana ablalik yaptiniz. Ramazanın 30 gunundede oruc açmadan aynı duayı ettim ben
abla demezsen bana 7/24 mesaj atabilirsinyaşlı hissediyorum sonra ahaha bak ne dicem bence sen şimdi beğen. tabi eğer sık fotoğraf ekleyen biriyse. sonra arada kaynayabilir kim beğenmiş kim beğenmemiş. bu saatte beğeneni olmaz kabul ettiğine göre de uyumuyor. dikkatini çekerse yazar sana.
vaaay tebrikler :)Kızlarr:)) baya zaman geçmiş size durum bildirimi yapiyorum; instagram takibime like atınca geri döndü:) sonra mesajlar falan şimdi numaralarımızı aldık yazışıyoruz.Sanirim etkilemeyi basardim
hadi bakalım:)))hayırlı olsunKızlarr:)) baya zaman geçmiş size durum bildirimi yapiyorum; instagram takibime like atınca geri döndü:) sonra mesajlar falan şimdi numaralarımızı aldık yazışıyoruz.Sanirim etkilemeyi basardim
Kesinlikle kendi şahsıma ait bir fotoğraf o benim genellikle hesabımı gizli tutarim. Burdaki isimimle sosyal medyada kullandığım ismim çok farklı o yüzden yanlış anlamış olabilirsiniz belki. Aratabileceğim mecranın adını söylerseniz bakıp kapattırma talebi vereceğim. İyi ki söylediniz.giz05, az önce bana atmış olduğun fotoğrafı çok başka profillerde gördüm. ve arattırdım bir çok profilin kullandığı bir fotoğraf. takipçi sayım az falanda diyordun. umarım ona fake olarak yaklaşmamışsındır. zira o fotoğrafın sana aitse bir kolaçan etsen iyi olur baya bir kullanımda...
Nasıl becerdinKızlar 2 aydır biz sevgiliyiz bunu gördüm çok duygulandım
Nasil giiyor :)
Nasıl becerdin
Ay ne güzel Allah bozmasın:)
Ee nasıl oldu peki:)
Teşekkür ederim çok sağolun:) ben eklesem ne kaybederim bir daha nerde görcem aman diyip instagramdan ekledim:) ilk başta dönmedi sonra döndü takibime:) sonra 1 ay sonra falan mesaj attı bana nerden tanışıyoruz falan diye :) aaa yanlışlıkla eklemişim sanırım tanımıyorum sizi dedimAllah bozmasin çok mutlu olun :))) yalnız nasıl basardiniz öğrenebilir miyim çok merak ettim :)