minicik bir adım atsam mı hanımlar?

ne güzel heyecanlar
biz de eşimle face sayesinde tanıştık buluşma teklifini kabul edene kadar verem etmiştim onu
arkadaşlarım bir kere görüş ne kaybedeceksin, olmazsa bir daha görüşmezsin demişlerdi.. iyi ki de öyle demişler ve ben şans vermişim deli gibi aşık oldum çünkü sonradan
sizin de çok güzel bir aşk hikayeniz olur inşallah bu topiği takip edicem

bence onun bulunduğu yerlere yorum at dikkatini çek kendini göster eğer direk mesaj atarsan farklı düşünebilir yanlış anlayabilir hayırlı olsun bende merakla takip edeceğim bu konuyu :)

Bence ekle yani hatta kabul edince de mesaj atabilirsin..Böyle kastıkça,karşınızdaki kişiye ulaşabilme arzunuz güçlenir,bunu da hoşlantı ile karıştırma olasılığınız yüksek..
Başıma çok gelmiştir,tanıyınca bir gram birşey hissetmeyip,aksine başından savdığım birkaç kişi olmuştu..

Hanımlar hepinize yorumlarınız için çokk çokkk teşekkür ederim
Çoğunluğun yönlendirmesiyle kendime güzel bir profil fotoğrafı çekip instagramdan takip edeceğim. Sözlükte biraz çekindim açıkçası. En azından instagramda beğenirse geri döner beğenmezse dönmez diye düşündüm. Tekrar çok teşekkür ederim:) Gelişme olunca burayı hortlatacağım

Kesinlikle öyle oluyor, o kişi gözümde tarkan oldu yahu

Buraya yazdığınızı ufak tefek değişikliklerle sözlüğe de yazın. Belki o da fikir verir. Hatta onun olduğunu anlamasi için ipuçları bile verebilirsiniz. Neden olmasın ki

Ayy ayy merak ettim simdi kimmis bu kisi sozlukte diye Ama sozlukte de tanisip arkadas olup evlenenler var yani imkansiz degil. Bakarsin kader aglarinizi orer. Yalniz kiz arkadasi var mi bosuna cabalama da...

Ayy ne heycanlı :) Ekle kız nolcak :) Zamanında bu gazı bana arkadaşlarım vermişti, sevgili kocamı görüp bu bebeyi eklemem lazım diye dolanıyordum ortalarda ama cesaret yoktu tabi :) Sonra arkadaşlarım ekle nolcak aman en kötü hesabından siler gidersin demişlerdi. Bende sana öyle diyorum.
Ben ekleyip "Ben seni tanımak istiyorum hakkımda ne düşünürsen düşün. iyi mi kötü mü yaptım bilemiyorum ama" demiştim. o da cevap olarak zaman gösterecek iyi mi kötü mü yaptığını demişti

İyi bari kadın olmadığına eminsiniz, bana sözlükten bir kadın yazmıştı da erkek olduğumu düşünerek

bence atabilirsin ama direk kendinden takipleyeceksen sözlükten bahsetme ordan bulduğunu bilmesin.

Kızlar anca içime sinen fotoğraflar çekip instagramdan takip ettim. Profilini gizlemiş daha kabul etmedi. Dua edinde dönüş yapsın kızlar

Kızlar anca içime sinen fotoğraflar çekip instagramdan takip ettim. Profilini gizlemiş daha kabul etmedi. Dua edinde dönüş yapsın kızlar
Artık senin farketmemesi imkansız
Kaç takipçisi var? Kaç kişiyi takip ediyor?
Mantıklı bi adam oldugunu düşünerek takipçi derdinde olmadığını varsayıyorum ve bu sebeple seni incelemeden kabul etmez. :)

Birde kötü bi varsayım olarak; kız arkadaşı/eşi vs hesabını gizlemesini istemiş olabilir :/

Hadi hayırlısı ..

Ya ayıptır söylemesi ben cok sağlam araştırdım işsizlikten. Twitterına falanda baktım sevgilisizlikten yakınma modunda o konuda içim rahat.
İnstagram hesabı açıklen yorum yazan kızlar falan vardı ama çok şükür çokk havalı tipler değildi yoksa ben özgüvensiz bir insanım çekinirdim.
Ya 200 kişiyi takip ediyor, 300 takipçisi var inşallah ben takip ettiklerinden olurum:)
Çok teşekkürler yorumunuz için:) hala bekliyorum

hadi inşallah :))

Ay iyi yapmışsın. Kaç kere geliyoruz bu dünyaya şekerim. Hayırlısı olsun, bize de haber ver :)

hadi inşallah :))

Ay iyi yapmışsın. Kaç kere geliyoruz bu dünyaya şekerim. Hayırlısı olsun, bize de haber ver :)

Kızlar takip isteğimi kabul etti ama beni takip etmeye değer görmedi
Hayalleriim hayal oldu tanısa cok severdi beni
Ama ilk defa boyle bir seye cesaret etmistim cekinirim cunku boyle durmlarda
"Neyimi beğenmedin ulan" diye mesj aticam ya utanmasam cok dokundu

Ne biliyim ramazan boyunca dua etmiştim ben bunun için evet size saçma gelcek ama

kız hemen gemileri batırdın dur bekle bakalım bi. bir iki fotosunu beğen ve beklemede kal. eğer yarın da yazmazsa mesaj atarsın. rahatsız ettim sanırım diye.

Ay niye saçma gelsin. Keşke eklerken profilini özele alsaydın. Bence şimdi sen profili özel yap, bir iki gün bekle çok değiş iki fotosunu beğen. Merak edip bakarsan kapalı olsun, eklesin. Ayyyy akıl oyunları ahahhahaha

kız hemen gemileri batırdın dur bekle bakalım bi. bir iki fotosunu beğen ve beklemede kal. eğer yarın da yazmazsa mesaj atarsın. rahatsız ettim sanırım diye.

Kızlar profilim gizli zaten adam merak bile etmedi profil fotoğramı mı değiştirsem napsam geri çekmedim.
Mesaj atmaya cok utanirim ya ne dicem nerden ekledin derse diye korkuyorum hicc daha once yapmadim ben bana selam vermeden bir erkeğe selam bile veremeyen bi insanım

Fotoğrafımı değiştirmek istersem özelden bana yardımcı olur musunuz ablalar bir de?

Gece gece fotoğraflarını beğenmeyeyim değil mi sonra beğeniyim yeni ekleyince of çöktüm be cok saolun gece gece bana ablalik yaptiniz. Ramazanın 30 gunundede oruc açmadan aynı duayı ettim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…