Ya araştırmalarıma göre 2014ün sonlarına doğru bir ilişkisi olmuş ama unutamama falan durumları yok. yazılarından bunu çıkardım:)Çok heyecanlı
ama adam evli mi bekar mı...belki sevgilisi var...çokta umutlanma....kıyıda oyna :)
Amin canım hepimizin hakkında hayırlı neyse o olsun. Gerçekten bu işler kısmetten başka bir şey değil, kimi nerede bulacağın kiminle nerede tanışacağın tamamen kısmet işi...Ay inşallah en hayırlısı olur sizin için de:)
Tabi ki öyle ben ramazan boyunca hakkımda hayırlı olan artık çıksın yaa diye dua edip durdum. doğru söylüyorsunuz yapmadığım şeyin pişmanlığından daha iyidir.
Ya bazen ulasinca etkisini de yitiriyo biliyo musun fazla onemseme yani akisina birak olursa olur olmazsa oglan cokdoğru söylüyorsunuz. bunun için işimi sağlama alıp en iyi fotoğrafımı koyup ekleyeceğim muhtemelen. Gerisi Allah'a ve ona kalmış.
Kesinlikle haklısınız, belki tanışınc hevesim kaçar. Ama tanışmadığım her gün gözümde büyüyecek gibi. :)Ya bazen ulasinca etkisini de yitiriyo biliyo musun fazla onemseme yani akisina birak olursa olur olmazsa oglan cok
Bildiğin gecıd a bağlamışsın senYa araştırmalarıma göre 2014ün sonlarına doğru bir ilişkisi olmuş ama unutamama falan durumları yok. yazılarından bunu çıkardım:)
Aynen ne kadar uzatirsan o kadar gozunde buyur ve aska donusur. Ulasinca ya seversin ya sogursun. Atiyorum instagramdan takip et fotolarini likela baktin hic geri donus yapmiyo sogursun kisa surede ama gunlerce boyle kafanda kurgulayip adim atmazsan bosa stres yasarsinKesinlikle haklısınız, belki tanışınc hevesim kaçar. Ama tanışmadığım her gün gözümde büyüyecek gibi. :)
Yaaaaaaa çok güzeeeel gaza geldim ben şimdii:)) vallahi bende aşar giderim mesafeleri. bu tatlı öyküyü paylaştığınız için teşekkür ederim:))Kızlar sosyal medya deyip geçmeyin :) ortak bi Arkadaşımın resmini beğenmem ile başladı bizim aşk hikayemiz eşim orda profilimi inceleyip önce arkadaşlık isteği gönderdi ben kabul etmeyince resmini beğendiğim ortak arkadaşımızı aracı yaptı bende gitsin kendine başka eğlence bulsun dedim ama kolay pes etmedi farklı Şehirlerde olmamıza rağmen kaç kez kaç saatlik yolu AŞTI geldi beni etkilemeyi bi şekilde başardı bi ay sonra nişanlandık şimdi dört yıllık evliyiz ortak arkadaşımız ile tanışmamın tek sebebi eşimmiş hayat ne garip o kişi Görevini yaptı ve yok oldu sanki hiçbirsamimiyetim olmayan bi insandı zaten :) Ogün o resmi beğenmesem yada eşim görmese beni yada o insan listemde olmamış olsa tanışmamız imkansızdı ... Biraz cesaretli olmak lazım her an aşk sizi bulabilir
Fotoyu esini begendigin icin mi likelamistin dogru soyle :dKızlar sosyal medya deyip geçmeyin :) ortak bi Arkadaşımın resmini beğenmem ile başladı bizim aşk hikayemiz eşim orda profilimi inceleyip önce arkadaşlık isteği gönderdi ben kabul etmeyince resmini beğendiğim ortak arkadaşımızı aracı yaptı bende gitsin kendine başka eğlence bulsun dedim ama kolay pes etmedi farklı Şehirlerde olmamıza rağmen kaç kez kaç saatlik yolu AŞTI geldi beni etkilemeyi bi şekilde başardı bi ay sonra nişanlandık şimdi dört yıllık evliyiz ortak arkadaşımız ile tanışmamın tek sebebi eşimmiş hayat ne garip o kişi Görevini yaptı ve yok oldu sanki hiçbirsamimiyetim olmayan bi insandı zaten :) Ogün o resmi beğenmesem yada eşim görmese beni yada o insan listemde olmamış olsa tanışmamız imkansızdı ... Biraz cesaretli olmak lazım her an aşk sizi bulabilir
Doğru söylüyorsunuz.:) Kendimi hazırlayıp " Takip Et" yazısına tıklayacağımBence bir yolunu bulmuşsun ona ulaşmak için ask kolay bulunmuyor bi şansıni dene en fazla ne olabilir ki red edilirsin içinde kalmamış olur.
oooo daha hakkında ne detayları aklımda tutuyorum bir bilseniz:) ahh keşke ya ağzınızdan bal damlıyorBildiğin gecıd a bağlamışsın sen
Eğer evlenecek olursanız tanışma hikayeniz efsane olur
haydi hayırlısı :)Doğru söylüyorsunuz.:) Kendimi hazırlayıp " Takip Et" yazısına tıklayacağım
Aynen öyle ya:) en kötü ne olabilir değil mi:)Aynen ne kadar uzatirsan o kadar gozunde buyur ve aska donusur. Ulasinca ya seversin ya sogursun. Atiyorum instagramdan takip et fotolarini likela baktin hic geri donus yapmiyo sogursun kisa surede ama gunlerce boyle kafanda kurgulayip adim atmazsan bosa stres yasarsin
Rica ederim CnmYaaaaaaa çok güzeeeel gaza geldim ben şimdii:)) vallahi bende aşar giderim mesafeleri. bu tatlı öyküyü paylaştığınız için teşekkür ederim:))
Ahahah dimi ya:) İnşallah doğru kapıdır küttt diye o kapıya bodozlama dalmam:)Bi de instagramini bulman buyuk sans yani sonucta kolayca ulasabilirsin facebook olsa zor mesela anladin mi Allah sana bi kapi acmis sen de yuru yani :d
Belkide:) ben hala reelde öyle bir insan olduğuna inanamıyorum ama olursa efsane olur:)Rica ederim Cnmbelkide o siteye üye olmanızın tek sebebi birbirinizi bulmanız içindir birde bu Açıdan bak
Şu an KK hanımlarının gazıyla takip etmeye karar verdim. sadece uzun zamandır ellemediğim instagramımı biraz düzeltmek ve cici fotoğraflar eklemem gerekiyor. Yani tipimi düzeltip bunu yapacağım :) Olumlu şeyler olursa burdan hepinizi aydınlatırım, olmazsada zaten dertleşmeye ilk geleceğim yer burası:)Çok heyecanlı hadi bir cesaret