minicik bir adım atsam mı hanımlar?

Çok heyecanlı
ama adam evli mi bekar mı...belki sevgilisi var...çokta umutlanma....kıyıda oyna :)
Ya araştırmalarıma göre 2014ün sonlarına doğru bir ilişkisi olmuş ama unutamama falan durumları yok. yazılarından bunu çıkardım:)

Amin canım hepimizin hakkında hayırlı neyse o olsun. Gerçekten bu işler kısmetten başka bir şey değil, kimi nerede bulacağın kiminle nerede tanışacağın tamamen kısmet işi...

doğru söylüyorsunuz. bunun için işimi sağlama alıp en iyi fotoğrafımı koyup ekleyeceğim muhtemelen. Gerisi Allah'a ve ona kalmış.
Ya bazen ulasinca etkisini de yitiriyo biliyo musun fazla onemseme yani akisina birak olursa olur olmazsa oglan cok

Kızlar sosyal medya deyip geçmeyin :) ortak bi Arkadaşımın resmini beğenmem ile başladı bizim aşk hikayemiz eşim orda profilimi inceleyip önce arkadaşlık isteği gönderdi ben kabul etmeyince resmini beğendiğim ortak arkadaşımızı aracı yaptı bende gitsin kendine başka eğlence bulsun dedim ama kolay pes etmedi farklı Şehirlerde olmamıza rağmen kaç kez kaç saatlik yolu AŞTI geldi beni etkilemeyi bi şekilde başardı bi ay sonra nişanlandık şimdi dört yıllık evliyiz ortak arkadaşımız ile tanışmamın tek sebebi eşimmiş hayat ne garip o kişi Görevini yaptı ve yok oldu sanki hiçbirsamimiyetim olmayan bi insandı zaten :) Ogün o resmi beğenmesem yada eşim görmese beni yada o insan listemde olmamış olsa tanışmamız imkansızdı ... Biraz cesaretli olmak lazım her an aşk sizi bulabilir

Bence bir yolunu bulmuşsun ona ulaşmak için ask kolay bulunmuyor bi şansıni dene en fazla ne olabilir ki red edilirsin içinde kalmamış olur.​

Ya araştırmalarıma göre 2014ün sonlarına doğru bir ilişkisi olmuş ama unutamama falan durumları yok. yazılarından bunu çıkardım:)
Bildiğin gecıd a bağlamışsın sen
Eğer evlenecek olursanız tanışma hikayeniz efsane olur

Kesinlikle haklısınız, belki tanışınc hevesim kaçar. Ama tanışmadığım her gün gözümde büyüyecek gibi. :)
Aynen ne kadar uzatirsan o kadar gozunde buyur ve aska donusur. Ulasinca ya seversin ya sogursun. Atiyorum instagramdan takip et fotolarini likela baktin hic geri donus yapmiyo sogursun kisa surede ama gunlerce boyle kafanda kurgulayip adim atmazsan bosa stres yasarsin

Yaaaaaaa çok güzeeeel gaza geldim ben şimdii:)) vallahi bende aşar giderim mesafeleri. bu tatlı öyküyü paylaştığınız için teşekkür ederim:))

Fotoyu esini begendigin icin mi likelamistin dogru soyle :d

Bi de instagramini bulman buyuk sans yani sonucta kolayca ulasabilirsin facebook olsa zor mesela anladin mi Allah sana bi kapi acmis sen de yuru yani :d

Aynen öyle ya:) en kötü ne olabilir değil mi:)

Yaaaaaaa çok güzeeeel gaza geldim ben şimdii:)) vallahi bende aşar giderim mesafeleri. bu tatlı öyküyü paylaştığınız için teşekkür ederim:))
Rica ederim Cnm belkide o siteye üye olmanızın tek sebebi birbirinizi bulmanız içindir birde bu Açıdan bak

Çok heyecanlı hadi bir cesaret
Şu an KK hanımlarının gazıyla takip etmeye karar verdim. sadece uzun zamandır ellemediğim instagramımı biraz düzeltmek ve cici fotoğraflar eklemem gerekiyor. Yani tipimi düzeltip bunu yapacağım :) Olumlu şeyler olursa burdan hepinizi aydınlatırım, olmazsada zaten dertleşmeye ilk geleceğim yer burası:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…