Hayırlı sahurlar, güzel sabahlar hanımlar. Sizleri bdv'ye göre küçük bir dert için rahatsız edeceğim şimdiden hakkınızı helal edin. Ama sizin için ne kadar küçükse benim için o kadar büyük.
Ben doğru düzgün kimse(karşı cins)tarafından sevilmemiş hep platonik takılmış bir kızım.
Yaş 22. Ama tabi ki bu duruma bağışıklık kazandı bünyem. Korkmayın yani yine bu yüzden ağlamayacağım size
Ben normal zamanlarda sosyal bir insandım ama okul yorgunluğumdan dolayı tatil olur olmaz eve kapandım.(ramazanda biraz etkili oldu). Bu süreçte eskiden hep aktif olduğum hiç bir sosyal medya uygulamasını kullanmadım(instagram,facebook,twitter vs). Sadece sözlük formatlı bir sitede çok paylaşımda bulunmayan ama sık okuyan bir yazarım, orada takıldım.
Yaklaşık bir ay önce orada dikkatimi fikirleriyle birisi çekti. Daha sonra hem boşluktan hemde meraktan sık sık bu şahısın yazdıklarını okumaya başladım. Evet dünyanın belkide en saçma şeyi diyebilirsiniz böyle bir şeyden etkilenmiş olmamdan dolayı. Ama inanın 22 yıllık hayatımda ilk defa bir insanın hayata, insanlara, ailesine, kızlara, siyasete, dine, futbola ve aklınıza gelebilecek her şeye bakış açısıyla benim hayalimdeki süliet. Yani öyle düşünen bir insanın olabileceğini hiç düşünmezdim. (Düşünün bir ay boyunca fotoğrafını bile görmedim). "e mübarek bir mesaj ataydın niye buraya geldin ki?" dediğinizi duyar gibiym
o sitede mesaj atan kızlara pek hoş gözle bakılmıyor malesef, çok fazla teşhirci ve erkek avına çıkmış üyesi olan bir site
hem atsam da "mrb tanışalım mı" yazmam komik olur sanırım.
Sonra ben aradım taradım bu kişinin instagram hesabını buldum o sitede( 2011 yılına gittim düşünün). Kızlar linke tıkladım sayfa açıldı, göz bebeklerimden çıkan kalpler ekrana çarpıp geri döndü yani ayrı bir çarpıntı yaşadım resmen.
Kızlar ben bu kişiyi instagramdan takip etsem nolur şimdi. Sözlükten ifşa olmadan tabi. Ama adam soracak "nereden buldun?" diye ben ne cevap vereceğim? Bir de tabi hiç sallamayıp takibe dönmeme ihtimali var ki en tırstığım. Sizce ne yapmalıyım?
Şimdiden Allah herkesten razı olsun, hayırlı sabahlar.