minicik bir adım atsam mı hanımlar?

Giz05

Guru
Pro Üye
1 Ağustos 2012
468
166
Hayırlı sahurlar, güzel sabahlar hanımlar. Sizleri bdv'ye göre küçük bir dert için rahatsız edeceğim şimdiden hakkınızı helal edin. Ama sizin için ne kadar küçükse benim için o kadar büyük.
Ben doğru düzgün kimse(karşı cins)tarafından sevilmemiş hep platonik takılmış bir kızım. Yaş 22. Ama tabi ki bu duruma bağışıklık kazandı bünyem. Korkmayın yani yine bu yüzden ağlamayacağım size

Ben normal zamanlarda sosyal bir insandım ama okul yorgunluğumdan dolayı tatil olur olmaz eve kapandım.(ramazanda biraz etkili oldu). Bu süreçte eskiden hep aktif olduğum hiç bir sosyal medya uygulamasını kullanmadım(instagram,facebook,twitter vs). Sadece sözlük formatlı bir sitede çok paylaşımda bulunmayan ama sık okuyan bir yazarım, orada takıldım.

Yaklaşık bir ay önce orada dikkatimi fikirleriyle birisi çekti. Daha sonra hem boşluktan hemde meraktan sık sık bu şahısın yazdıklarını okumaya başladım. Evet dünyanın belkide en saçma şeyi diyebilirsiniz böyle bir şeyden etkilenmiş olmamdan dolayı. Ama inanın 22 yıllık hayatımda ilk defa bir insanın hayata, insanlara, ailesine, kızlara, siyasete, dine, futbola ve aklınıza gelebilecek her şeye bakış açısıyla benim hayalimdeki süliet. Yani öyle düşünen bir insanın olabileceğini hiç düşünmezdim. (Düşünün bir ay boyunca fotoğrafını bile görmedim). "e mübarek bir mesaj ataydın niye buraya geldin ki?" dediğinizi duyar gibiym o sitede mesaj atan kızlara pek hoş gözle bakılmıyor malesef, çok fazla teşhirci ve erkek avına çıkmış üyesi olan bir site hem atsam da "mrb tanışalım mı" yazmam komik olur sanırım.

Sonra ben aradım taradım bu kişinin instagram hesabını buldum o sitede( 2011 yılına gittim düşünün). Kızlar linke tıkladım sayfa açıldı, göz bebeklerimden çıkan kalpler ekrana çarpıp geri döndü yani ayrı bir çarpıntı yaşadım resmen.
Kızlar ben bu kişiyi instagramdan takip etsem nolur şimdi. Sözlükten ifşa olmadan tabi. Ama adam soracak "nereden buldun?" diye ben ne cevap vereceğim? Bir de tabi hiç sallamayıp takibe dönmeme ihtimali var ki en tırstığım. Sizce ne yapmalıyım?
Şimdiden Allah herkesten razı olsun, hayırlı sabahlar.

Bence sözlüğe yazdıklarından bir şeyler çıkartıp mesaj at:) yani direk tanışalım mi değil de sen sanki onun farkında değilmişsin yazdigi bir şey hoşuma gitmiş gibi yaz ordan muhabbet açılsın :)

ifşa olmadan ınstagramdan takip et.birde sözlüğe sende yazılar yaz onun düşüncelerine yakın yazılar olsun.belki sende yazılarınla onun dikkatini çekersin

Ben de zamanında senin gibiydim, sadece bir sosyal ağdan ekleme isteği gönderdim ancak bu iş ile ilgili bir hesap. Daha sonra hevesim kaçtı Allahtan eklememişim başka biryerden
Bence deneyebilirsin sonuçta tanımıyorsun etmiyorsun, o da seni takibe alırsa devamı gelebilir.
Biraz cesaret lazım bence tüm kadınlara, kızlara

Teşekkür ederim cevabınız için:) Ama ben önceden onun adının başlığına bir yorum yapmıştım. yani onun farkında olduğum belli hatta beğenmişti yazdığımı. Off başkası olsa direk atlardı be

İnstagram da millet takmıyor takip olayını. Eğer takibe açıksa profili fark etmez bile. Ayrıca bence senin ki sadece bir hayranlık ve duygusal boşluktan saracak yer arıyorsun (kendimden biliyorum )

ifşa olmadan ınstagramdan takip et.birde sözlüğe sende yazılar yaz onun düşüncelerine yakın yazılar olsun.belki sende yazılarınla onun dikkatini çekersin
Onu denedim ama benim kalemim onunki kadar güçlü değil malesef. Adam zeki diyip vazgeçtim. bir de zaten o üyeden etkilendikten sonra yazılarım çok değişti eskiden günlüğüm gibi olan sitede kasıldım resmen. ama ifşa olmadan takip etmek çok mantıklı ancak okuduğum bölümden dolayı tahmin edebilir:)

Doğru söylüyorsunuz ya, nerede karşılacağız yani sonuçta değil mi? Güzelli fotoğraf çekeyimde bir kaç ne olur ne olmaz:)

Bence sözlükten yazın özel mesaj atın. Yeşillendirin.
Onun yazdığı herhangi bir şeye, tartışma odaklı. O da sizin fikirlerinize aşık olur belki. :)

İnstagram da millet takmıyor takip olayını. Eğer takibe açıksa profili fark etmez bile. Ayrıca bence senin ki sadece bir hayranlık ve duygusal boşluktan saracak yer arıyorsun (kendimden biliyorum )

Ayy profili açık ama inşallah öyle bir şey olursa farkeder beni. sonra buraya gelip "beni fark etmedi acaba layk mı atsam" diye konu açmak zorunda kalabilirim Aynen dediğiniz gibi ama benim pis huyumda sarınca tam sarıyorum malesef

Doğru söylüyorsunuz ya, nerede karşılacağız yani sonuçta değil mi? Güzelli fotoğraf çekeyimde bir kaç ne olur ne olmaz:)
Hahaja aynı ben, ben de internetten tanıştığım biriyle konuşuyorum kısmetse kısa zaman sonra da görüşeceğiz. O yüzden anlayabiliyorum, resim çekeyim güzel olsun falan durumlarını
Herşey kısmet, kimin kimi nerde bulacağı muamma.
Yapmadığın şeylerden dolayı pişman olacağına yap gitsin olumsuz olursa da deneyimli olursun o da sana bir güç katar..

O zaman ne kaybedersin ki ekle like la baktin oralı değil alırsın takibini geri kasma kendini rahat ol kız :)) hem eğer oralı olmazsa sende soğursun

Bence sözlükten yazın özel mesaj atın. Yeşillendirin.
Onun yazdığı herhangi bir şeye, tartışma odaklı. O da sizin fikirlerinize aşık olur belki. :)
Ahhhh kendime güvenebilsem bir. Ben böyle bir durumda kasacağım için muhtemelen başarısız olurum. Çünkü o kişiyi farkettikten sonra doğru düzgün yazı bile yazamadım özgüven gitti benim. Keşke yapabilsem. Ama şöylede bir durum var son zamanlarda hep geyik şeyler yazıyor anca "ehehehe" diye mesaj atabilirim yani. Düşünün ki tipimi görsün ama yazılarımı görmesin kafasındayım

Instagramdan takip et ilgisini cekersen geri takip yapar yapmazsa bosa ugrasma oglanlar ne yazdigindan ziyade tipinden elektrik almaya bakiyo

Ay inşallah en hayırlısı olur sizin için de:)
Tabi ki öyle ben ramazan boyunca hakkımda hayırlı olan artık çıksın yaa diye dua edip durdum. doğru söylüyorsunuz yapmadığım şeyin pişmanlığından daha iyidir.

Çok heyecanlı
ama adam evli mi bekar mı...belki sevgilisi var...çokta umutlanma....kıyıda oyna :)

Instagramdan takip et ilgisini cekersen geri takip yapar yapmazsa bosa ugrasma oglanlar ne yazdigindan ziyade tipinden elektrik almaya bakiyo
doğru söylüyorsunuz. bunun için işimi sağlama alıp en iyi fotoğrafımı koyup ekleyeceğim muhtemelen. Gerisi Allah'a ve ona kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…