Bir organizasyon şirketiyle anlaşıp yaptırabilirsiniz,düğün kadar özenli bi süsleme yapılmayacağı için çok yüksek fiyat çıkarmazlar diye düşünüyorum.Ama yine de eminönü gibi bir yerden kendi örtülerinizi temin etmeyi de deneyebilirsiniz,böylelikle daha ucuza gelir belki.Masa örtüsü dediğin düz kumaş sonuçta,rengini seçip metre hesabı alırsınız,kenarlarını da makinede çektirirsiniz,dikişten biraz anlayan bi yakınınız yardımcı olabilir.3 haftadan fazla süre var,zaman açısından sıkıntı olmaz bence
Allah mutluluğunuzu daim etsin bu aradaböyle şeyleri minicik bi sorun olarak görmenize ve mutluluğunuza gölge düşürmemenize çok sevindim
oraya harcayacagın parayı kendinize ailenize harcasanıza bence.
gerek yok başkalarının oturacağı sandalye masalara okadar masraf etmeye . neticede bir yer tutmuşsun.
ben evde yaptım ve mükemmel oldu en guzeli samimi ortam oldu bayagıda kalabalıktı
hiç yorulma bence boşver
mersinde oturdugun için kumaşları nerden alabilirsin yardımcı olamıcam ama bence hesapla baktın organizayon şirketi tutmakla aynı paraya gelio kesinlikle şirket tut sade bi sizayn yapsınlar bordo sarı ne yaa
inşallah ankaradaki arkadaşın yardım eder canım sana. yoksa sen kumaş almaya kalksan sana biraz masraflı olur bunlar. yapamaz isen bile kendi sandalyeni çok güzel tüllerle falan süsleyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?