minicik bi kedicik istiyorum.

backwood

Sakin ol şampiyon!!!
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2009
4.714
39
arkadaşlar ne zamandır istiyordum ama evden izin çıkmıyordu bi türlü bu sabah izin aldım. şöyle yumuşacık bi kedicik istiyorum ama ben petshoptan almak istiyorum minicik bi yavru annesi gibi büyütmek istiyorum onu herşeyile ilgilenmek kendimi onunla oyalamak istiyorum. ama hangi cins almam gerekiyo yada alırken nelere dikkat etmem lazım yardımcı olur musunuz.ben biraz bakındım nette Honey Bear cinsi kediciklere aşık oldum:KK69::KK69: .Sokak kedisi istemiyorum sebebi eve adapta olmaları zor oluyolar daha özgürlüklerine düşkün oluyorlar ev ırkından gelen bi kedi istiyorum birde büyüklerini eve alıştıramam minik yavrucuklar aradım bakındım ama bulamadım.Eğer yardımcı olursanız ücretinide tamamlayıp en kısa zamanda kavuşucağız:KK69::KK69:

Son düzenleme:
Vallahi canım hem cins istiyosun hem petshoptan almak istemiyorum diyosun işin zor.. bence bi petshopla konuş istediğin cinsi yeni doğmuş yavru istediğini söyle onlar senin için arasınlar bulsunlar yada hamile kedi varsa yavrusunun doğmasını falan bekle..
yoksa işin zor.

petshoptan almak istiyorum demiştim özellikle yanlış okudunuz sanırım:26: .

petshoptan almak istiyorum demiştim özellikle yanlış okudunuz sanırım:26: .

he evet olabilir de genelde yanlış okumam ama neyse :KK1:
ozaman bence petshopları dolaşmaya başlamalısın baharda geliyo pisi pisini büyütür gezdirirsin :KK55:

he evet olabilir de genelde yanlış okumam ama neyse :KK1:
ozaman bence petshopları dolaşmaya başlamalısın baharda geliyo pisi pisini büyütür gezdirirsin :KK55:

bu haftasonu sınavım var ondan sonra başlayacağım inş. gezmeye alırım inş. çok gezmeden

sokak kedisi,ev kedisi (ev ırkından gelen kedi) diye ayrım mı varmış yahu..
bir yaşıma daha girdim bu vesileyle..:KK53:

yapmayın etmeyin lütfen...
sokakta minicik patiler doluyken,üstelik yaşam mücadelesi veriyorlarken, ''petshoptan parayla satın almak'' düşüncesi yakışıyo mu arkadaşım ya :KK59:

Son düzenleme:
evet haklısn ama yok çok baktım bulamadım:KK59:. sokaktaki kedilerede yardım ediyorum kış boyunca elimden geldikçe yardım ediyorum balık topladım balıkçılardn elinde kalan balıkları aldım verdim ama gelmek istemiyorlar onlar eve. Geçende buldum yavru alacaktım annesi çöplükteymiş hııırladı bana kovaladı resmen beni bide büyünce evden kaçar diye korkuyorum:KK25::KK25: .petshoptan almak istememde onların veterinerleri oluyomuş beni daha iyi yönlerdirirler bakımı hastalıkları aşıları yönünden diye düşünüyorum.Ama sonuna kadar haklınız

Son düzenleme:
Ben de karşıyım petshoptan para ile satın alınan cins kedileri beslemeye.. Nasılsa onlara bi yuva bulunur, madem hak veriyosunuz bizim gibi düşünenlere o zaman veteriner klinikleriyle görüşebilirsiniz.. onlarda olabilir kedicikler, hani bi de hastalanıyolar veya kaza geçiriyolar ya orda tedavi edilip yuva bekliyolar, yazık onlara.. Nette de ilanlar bulabilirsiniz böyle sokakta kalmış, hayvanseverlerin yardımcı olmaya çalıştığı kedicikler.. :KK43: Bu sitede bile olmalı, hayvan dostları grubunu bi ziyaret edin, ilgili topikleri kontrol edin derim..

Ben de karşıyım petshoptan para ile satın alınan cins kedileri beslemeye.. Nasılsa onlara bi yuva bulunur, madem hak veriyosunuz bizim gibi düşünenlere o zaman veteriner klinikleriyle görüşebilirsiniz.. onlarda olabilir kedicikler, hani bi de hastalanıyolar veya kaza geçiriyolar ya orda tedavi edilip yuva bekliyolar, yazık onlara.. Nette de ilanlar bulabilirsiniz böyle sokakta kalmış, hayvanseverlerin yardımcı olmaya çalıştığı kedicikler.. :KK43: Bu sitede bile olmalı, hayvan dostları grubunu bi ziyaret edin, ilgili topikleri kontrol edin derim..

veterinlerin bu konuda yardımcı olduğunu bilmiyorumdum:26::26:.Birazdan çıkıp hemen bakacağım çok sağolun.Hemen alır gelir belki vardır inş.:KK52::KK52::KK52:

teşekkür ederim hak verdiğin için canım.. anlamaya çalıştığın için..:KK70:

sana şimdi özelden yazıcam.. ve her konuda da yadımcı olmaya hazırım danışma anlamında..
mesela ben bir pisi sitesinde moderatörüm yıllardır.. sokakta yaşamaya çalışan canlara yuva bulma amaçlı ve bilgi paylaşımı yapılan bir site..
veterinere soru sorulan ve hemen cevap alınabilen bir site ayrıca..

teşekkür ederim hak verdiğin için canım.. anlamaya çalıştığın için..:KK70:

sana şimdi özelden yazıcam.. ve her konuda da yadımcı olmaya hazırım danışma anlamında..
mesela ben bir pisi sitesinde moderatörüm yıllardır.. sokakta yaşamaya çalışan canlara yuva bulma amaçlı ve bilgi paylaşımı yapılan bir site..
veterinere soru sorulan ve hemen cevap alınabilen bir site ayrıca..

çok teşekkür ederim yardımlarınız için

Arkadaşım 3 yıl önce ben de cöp kutusunun yanında gördüm sarı minik bir pisicik. Üstelik mahallenin çocukları sözde beslemek bahanesiyle sıkıştırıyorlardı. Onlardan kurtarayım diye eve getirdim. Yemek verdim. Çocuklar gidince tekrar dışarı bırakmak için bekledim. Ama o minik kedicik karnı doyunca, koltuğun üzerine çıktı ve 6 saat hiç uyanmadan uyudu. O günden sonra hep bizimle kaldı. Kedi almak gibi bir niyetim yokken, şimdi 3 yaşında kediciğim. Sokak kedisi ama bir kere bile dışarı kaçmadı. Balkondan bakar, camdan bakar ama hiç kaçmaz.

kedilerin büyüyünce şirinlikleri gidiyor bence.köpekleri daha cok seviyorum.şivava cinsi bi köpek var.minicik bişe onu önerebilirim.ben cok istiyorum ama annemler izin vermiyorlar evde tüylü hayvana.:KK50:

X