- 6 Ocak 2023
- 131
- 60
Slm nescun tedavin nasıl gidiyor ? Hangi aşamadasınız? Özelden de yazabilirsin banaHadi hayırlısıyla başla. Benim de içime sinen bir dönem oldu bu .geçen hafta rahime çizik atıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm nescun tedavin nasıl gidiyor ? Hangi aşamadasınız? Özelden de yazabilirsin banaHadi hayırlısıyla başla. Benim de içime sinen bir dönem oldu bu .geçen hafta rahime çizik atıldı
Selam. Transfer oldum bekliyorum . Özelden yazmıştım bulamadın mi?Slm nescun nasılsın ? Pek buralara bakmıyorsun sanırım… özelden msj atmıştım özelden msjları da iatediğin her an bulamıyorsun yoksa ordan yazacaktım
Güzel sonuçlar ile bekliyoruz seniSelam. Transfer oldum bekliyorum . Özelden yazmıştım bulamadın mi?
Amin canım inşallahGüzel sonuçlar ile bekliyoruz seni
Sonucunuz belli oldu mu? Umarım pozitiftirAmin canım inşallah
Hepimizden güzel haberler alalım inşallah.
Çok şükür pozitif canım şimdi de hcg takibi yapıyoruz düzenli artması gerekiyor ya. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsinSonucunuz belli oldu mu? Umarım pozitiftir
Nasıl gidiyor gebeliğiniz? Kese görülmüştür artık sanırımÇok şükür pozitif canım şimdi de hcg takibi yapıyoruz düzenli artması gerekiyor ya. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Merhaba kese geçen hafta görüldü çok şükür. Dün biraz korku yaşadım kahverengi akıntı ve sonrasında az kan rengine döndü İğne yaptırdık kesildi. 3 gün sürekli uzan dediler. Doktorla aynı şehirde olmamam kötü oldu gidip kontrol ettiremedim.Nasıl gidiyor gebeliğiniz? Kese görülmüştür artık sanırım
Siz neler yaptınız?Nasıl gidiyor gebeliğiniz? Kese görülmüştür artık sanırım
Sevindim umarım kanama da kesilir. Benim de 7+5 ya da 7+6 farklı hesap çıkıyor hep. 10 mart transfer idi. Kalp atışını 6+1 de duyduk, hiç kanamam olmadı ben kan sulandırıcı iğne veya aspirin kullanmıyorum. Ahmet Bey gerek görmediMerhaba kese geçen hafta görüldü çok şükür. Dün biraz korku yaşadım kahverengi akıntı ve sonrasında az kan rengine döndü İğne yaptırdık kesildi. 3 gün sürekli uzan dediler. Doktorla aynı şehirde olmamam kötü oldu gidip kontrol ettiremedim.
En son 6 Nisan da Ahmet Bey baktı her şey normal dedi bu pazartesi 8. haftada usg istedi kendisiyle haberleşip ilaçları düzenleyecek. Artık kontroller kendi hastanemde devam edecekSevindim umarım kanama da kesilir. Benim de 7+5 ya da 7+6 farklı hesap çıkıyor hep. 10 mart transfer idi. Kalp atışını 6+1 de duyduk, hiç kanamam olmadı ben kan sulandırıcı iğne veya aspirin kullanmıyorum. Ahmet Bey gerek görmedi
Olmasın zaten benim transfer 17 mart idi. Haftaya kalp atışı için gidecektim bayram sonrasına kaldı. Sağlıklı ilerlesin sizinki de sağlıklı ilerlesin coraspin kullanıyordum etkisi var mıdır bilemiyorum şimdi kullanmıyorum sorup ona göre hareket edeceğim.Sevindim umarım kanama da kesilir. Benim de 7+5 ya da 7+6 farklı hesap çıkıyor hep. 10 mart transfer idi. Kalp atışını 6+1 de duyduk, hiç kanamam olmadı ben kan sulandırıcı iğne veya aspirin kullanmıyorum. Ahmet Bey gerek görmedi
Sağlıkla devam etEn son 6 Nisan da Ahmet Bey baktı her şey normal dedi bu pazartesi 8. haftada usg istedi kendisiyle haberleşip ilaçları düzenleyecek. Artık kontroller kendi hastanemde devam edecek
Coraspin clexane e göre daha sık kanama yapıyor deniyor kayınpederim kadın doğumcu o öyle diyor İnş hepimizin sağlıkla ilerlerOlmasın zaten benim transfer 17 mart idi. Haftaya kalp atışı için gidecektim bayram sonrasına kaldı. Sağlıklı ilerlesin sizinki de sağlıklı ilerlesin coraspin kullanıyordum etkisi var mıdır bilemiyorum şimdi kullanmıyorum sorup ona göre hareket edeceğim.
İlacı değiştirmeyi önereyim doktoruma o zaman. AminCoraspin clexane e göre daha sık kanama yapıyor deniyor kayınpederim kadın doğumcu o öyle diyor İnş hepimizin sağlıkla ilerler
Nasıl gidiyor gebeliğiniz umarım yolundadırOlmasın zaten benim transfer 17 mart idi. Haftaya kalp atışı için gidecektim bayram sonrasına kaldı. Sağlıklı ilerlesin sizinki de sağlıklı ilerlesin coraspin kullanıyordum etkisi var mıdır bilemiyorum şimdi kullanmıyorum sorup ona göre hareket edeceğim.
Malesef bebeğimi kaybettim. Kanama tekrarladı.Nasıl gidiyor gebeliğiniz umarım yolundadır
Sizinki yolundadir umarım.Nasıl gidiyor gebeliğiniz umarım yolundadır
Ya çok üzüldüm. Benim 9+5 devam ediyor çok şükürMalesef bebeğimi kaybettim. Kanama tekrarladı.