Mini tüp bebek

Amh kaç sizin benimde aklım da var ama bazı kötü yorumlar var nasıl bı doktor acaba iletişimi ilgisi
Amh 0.57 yaş 41. Tanıdık önerisiyle gittim ben. Pek yorumlara da bakmadım. Kendisini araştırdığımda başarılı olduğu kanısına vardım ve gittim. İzmir de benim 2.doktorum bu. Diğeri Ahmet Zeki Işık idi. O da alanında başarılı ama bana yardımcı olamadı.

Amh kaç sizin benimde aklım da var ama bazı kötü yorumlar var nasıl bı doktor acaba iletişimi ilgisi
Amh 0.57 yaş 41. Tanıdık önerisiyle gittim ben. Pek yorumlara da bakmadım. Kendisini araştırdığımda başarılı olduğu kanısına vardım ve gittim. İzmir de benim 2.doktorum bu. Diğeri Ahmet Zeki Işık idi. O da alanında başarılı ama bana yardımcı

Benimde amh 0.03 yas37 doktorum funda gode ama bende sanırım düşük amh da uzman bı hekime gitmem gerekiyo maaliyet ne oldu fiyatları nasıl sorsam bilirmisiniz

Benimde amh 0.03 yas37 doktorum funda gode ama bende sanırım düşük amh da uzman bı hekime gitmem gerekiyo maaliyet ne oldu fiyatları nasıl sorsam bilirmisiniz
Bu yılki fiyatları bilemiyorum açıkçası. 17 bin ödeme yapıyoruz toplama ve transfer ücreti olarak.

Funda hanımdan da olumlu sonuç alan çok kişi var. Ben israel beye gittiğimde test sonuçları vs inceleme sonrası mini tüp bebek yapılmalı sana diye sonuca vardı. Bende ondan duydum böyle bir tedaviyi. Önceki doktorda normal süreç yaptım 3 transfer olumsuz oldu.

Benimkide normal olumsuz oluyo hep

Merhaba. Ben de İsrail Aruh’da yaptırıyorum. İlk denemem. Yarın yumurta toplama günüm. Çok heyecanlıyım endişeleyim. İnşallah süreç güzel ilerler
Merhaba sonucunuz nasıl oldu acaba doktordan memnun kaldınız mı? Biraz suratsız bir doktor deniyor hemşireler de oyleymiş siz neler yaşadınjz

Merhaba sonucunuz nasıl oldu acaba doktordan memnun kaldınız mı? Biraz suratsız bir doktor deniyor hemşireler de oyleymiş siz neler yaşadınjz
merhaba. çok şükür pozitifi gördüm. salı günü ultrason randevum var. israel bey uzun uzun sohbet etmiyor. ilk muaynede gayet ayrıntılı bilgilendiriyor ve sorularınızı yanıtlıyor. sonrasında da o anki ihtiyaç ve konu neyse amaca yönelik konuşur. ilerisi için hayırlısı der bilgi verir ama büyük büyük garantici konuşmalardan kaçınır. ama bunun yanında bence çok profesyonel ve çok başarılı bir hekim. hiç bir adımda işini şansa bırakmadı ve ne gerekli ise uyguladı.. hemşirelere gelince onlar da işlerini yapıyorlar, işleri ve süreçler konusunda çok profesyoneller ve bence duruma, iletişime göre değişiyor durum. ben iyi anlaştığımızı düşünüyorum. 7 gün hemşireme whatsapptan ulaşabiliyorum. çok yoğunlar ve uzun uzudıya tatliş sohbetleri bazı diğer doktorlardaki pembe tablolu konuşmalar evet yok. ama işinde çok iyi. ben sonuca da bakarak memnun kaldığımı söyleyebilirim.

Aranızda mini tüp bebek yaptıran var mı? Bunu uygulayan doktor önerebilir misiniz?
Ay ozue dilerim ama aklima sanki daha ucuza yapiliyomus da minik bebejler oluyomus gibi bi goruntu geldi ilk defa duydum

Şimdi okudum henüz transfer olmamışsınız sanırım ilk doktorunuz ahmet bey miydi? Ben de ona
Merhaba, ben Dr israel aruh ta yapiyorum.2 defa toplama yaptık 3 embriyom var. Transfer Şubatta olacak bir aksilik olmazsa
merhaba sizin yaşınız kaç ve amh nasıl? İki kere yumurta toplamada 3 embriyo kaç yumurtadan oluştu?? Sevgiler

Merhaba. Ben de İsrail Aruh’da yaptırıyorum. İlk denemem. Yarın yumurta toplama günüm. Çok heyecanlıyım endişeleyim. İnşallah süreç güzel ilerler
Sizin ilk denemede kaç yumurta toplandı kaçı döllendi acaba yaş ve amh nasıl sizin hayırlısı olsun süreciniz inşallah sağlıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…