Mini tüp bebek

Merhaba. Ben de İsrail Aruh’da yaptırıyorum. İlk denemem. Yarın yumurta toplama günüm. Çok heyecanlıyım endişeleyim. İnşallah süreç güzel ilerler

İlaçlar farklı. Tüm süreçler aynı. Sadece daha düşük dozlarda ilaçlarla ilerleniyor. Mesela yumurta geliştirici hap + ihtiyaç olursa aralarda 1-2 iğne gibi. Tüp bebekte hormon ilaçları oluyor ya epey ağır. Bunda dozu düşük oluyor

Nasıl yapılıyor acaba ? Normal tüp bebek ile farkı ne ?
Yumurta sayısı az olan kişilerde birkaç ay yumurta toplama işlemini yapıyorlar .Daha sonra dölleme işlemi yapılıyor.Daha fazla embriyo oluşma şansı var

Yumurta sayısı az olan kişilerde birkaç ay yumurta toplama işlemini yapıyorlar .Daha sonra dölleme işlemi yapılıyor.Daha fazla embriyo oluşma şansı var
Çok iyiymiş o zaman
O ay doğal oluşan yumurtaları toplayıp donduruyorlar öyleyse
Peki her ay ayrı mı ödeme yapılıyor ?

Çok iyiymiş o zaman
O ay doğal oluşan yumurtaları toplayıp donduruyorlar öyleyse
Peki her ay ayrı mı ödeme yapılıyor ?
Doğal değil ilaç destekli yine.Muhtemelen ayrı ödeme ister her işleme .Bana yapılmadı İsrael Aruhun videolarını izlerken denk gelmiştim

Evet her ay her seferde yeni ödeme yapılıyor. Tüm süreç ya yumurta toplama+transfer 1 paket gibi. Her paket yeni ödeme. Mesela 2 kez toplatıp sonra transfere geçmek istediniz toplamalarda paea ödüyorsunuz, transfer hakkınız kalmış oluyor ve ücretsiz 2 transfer yapabiliyorsunuz. Normal tüp bebek de böyle değil mi?

Fiyatlar nasıl peki ? Ve kaç
Yumurta toplanıyor ?

Merhaba, ben Dr israel aruh ta yapiyorum.2 defa toplama yaptık 3 embriyom var. Transfer Şubatta olacak bir aksilik olmazsa
Amh kaç sizin benimde aklım da var ama bazı kötü yorumlar var nasıl bı doktor acaba iletişimi ilgisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…