Ben İzmirde mini tüp bebek yaptırıyorum.Aranızda mini tüp bebek yaptıran var mı? Bunu uygulayan doktor önerebilir misiniz?
Nasıl yapılıyor acaba ? Normal tüp bebek ile farkı ne ?Merhaba. Ben de İsrail Aruh’da yaptırıyorum. İlk denemem. Yarın yumurta toplama günüm. Çok heyecanlıyım endişeleyim. İnşallah süreç güzel ilerler
Yumurta sayısı az olan kişilerde birkaç ay yumurta toplama işlemini yapıyorlar .Daha sonra dölleme işlemi yapılıyor.Daha fazla embriyo oluşma şansı varNasıl yapılıyor acaba ? Normal tüp bebek ile farkı ne ?
Çok iyiymiş o zamanYumurta sayısı az olan kişilerde birkaç ay yumurta toplama işlemini yapıyorlar .Daha sonra dölleme işlemi yapılıyor.Daha fazla embriyo oluşma şansı var
Doğal değil ilaç destekli yine.Muhtemelen ayrı ödeme ister her işleme .Bana yapılmadı İsrael Aruhun videolarını izlerken denk gelmiştimÇok iyiymiş o zaman
O ay doğal oluşan yumurtaları toplayıp donduruyorlar öyleyse
Peki her ay ayrı mı ödeme yapılıyor ?
Anladım çok teşekkür ederimDoğal değil ilaç destekli yine.Muhtemelen ayrı ödeme ister her işleme .Bana yapılmadı İsrael Aruhun videolarını izlerken denk gelmiştim
Fiyatlar nasıl peki ? Ve kaçEvet her ay her seferde yeni ödeme yapılıyor. Tüm süreç ya yumurta toplama+transfer 1 paket gibi. Her paket yeni ödeme. Mesela 2 kez toplatıp sonra transfere geçmek istediniz toplamalarda paea ödüyorsunuz, transfer hakkınız kalmış oluyor ve ücretsiz 2 transfer yapabiliyorsunuz. Normal tüp bebek de böyle değil mi?
17-18 bin civarı. Yumurta sayısı her kişiye bünyeye göre değişiyor bu işlerde. Sıfır da olabiliyor 10 daFiyatlar nasıl peki ? Ve kaç
Yumurta toplanıyor ?
Hep toplamada mı 17-18 veriliyor ?17-18 bin civarı. Yumurta sayısı her kişiye bünyeye göre değişiyor bu işlerde. Sıfır da olabiliyor 10 da
Evet normal tüp bebek de öyle değil miHep toplamada mı 17-18 veriliyor ?
Normal tüp bebek tüm işlemler için 35-40 arası diye biliyorum.Evet normal tüp bebek de öyle değil mi
EvetNormal tüp bebek tüm işlemler için 35-40 arası diye biliyorum.
On kere yumurta toplansa 170 bin mi gidiyor
Merhaba mini tüp bebeği hangi merkezde yaptiriyonuz sonuç alabildinizmiBen İzmirde mini tüp bebek yaptırıyorum.
Merhaba, ben Dr israel aruh ta yapiyorum.2 defa toplama yaptık 3 embriyom var. Transfer Şubatta olacak bir aksilik olmazsaMerhaba mini tüp bebeği hangi merkezde yaptiriyonuz sonuç alabildinizmi
Amh kaç sizin benimde aklım da var ama bazı kötü yorumlar var nasıl bı doktor acaba iletişimi ilgisiMerhaba, ben Dr israel aruh ta yapiyorum.2 defa toplama yaptık 3 embriyom var. Transfer Şubatta olacak bir aksilik olmazsa