inşallah böyle bir şey vardır çok mantıklı ve o kadar hormon almamıza gerek kalmıycak hele benim gibi çikolata kisti olup tüp bebek sonradı ilaçlardan kistleri coşanlara süper haber..
ama doktorlar uygular mı bilmiyorum daha az para alcaklar..
ben de mini tüp bebek tedavisini düşünüyorum, 2009 yılında daha hiç doğal yolla denemeden bir doktorun bizi kokrutması ile kendimizi tüp bebek merkezinde bulduk. 4 gün 450 doz gonal-f e rağmen yumurtalarda hiç kıpıdama olmadı tedavi 5.gün iptal edildi. 3 kez klomen ile aşilama yapıldı, her seferinde 2 şer yumurta gelişti ama hiçbiri tutmadı. 2011 mart ayında başla bir tüp bebek merkezinde 300 gonal-f, 2 toz 1 su menagon ile 12 günde 4 folikul toplandı 3 ü döllendi 1 transfer edildi kimyasal gebelik oluştu. şimdi ikinci denememi yapmak istiyorum ve doktorum kabul ederse mini tup bebek yada her ay hiç ilaç kullanmadan doğal gelişen yumurtalarımı biriktirmek istiyorum. cunku hemen hemen her ay yumurta geliştiği tespit edildi, bari bu yumurtalar boşa gitmesin.
buarada fsh ım her ay farklılık gösteriyor, 11, 3, 5, 15, 4 gibi rakamlar hatırladıklarım.. amh e baktırmadım.. 2 ay once laporaskopi ve histeroskopi ameliyatı oldum, ameliyat sonrası yumurta sayısında artış olmasını umud ediyorum çünkü endometriozis yumurtaları baskılıyormuş.
burb sen tedavini nerede oluyorsun?
Dew77 mini tüp bebek yaptırdın mı?Bende düşünüyorum min İVF.Bana da mantıklı geldi o yöntem.
Selqm khnihal, ben arada bi bakiyorum, maalesef biz de tutturamadik(( aslinda tutturacagimizi da pek sanmiyom acikcasi sperm durumumuz bozuk oldugundan... Bu mini tup bebekle alakali da ilgimi kaybetmis degilim:))) hayirlusi insaallah ikinci dogal deneme ayimizda tutar da tup bebege ihtiyacimiz kalmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?