mini pille(dogum kontrol hapi)

rosa85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2007
661
849
merhaba arkadaslar benim bir sorum olacakti Türkiye´de varmi bilmiyorum ama emzirirken mini pille yani dogum kontrol hapi kullananiz oldumu ama bu hap emzirikende kullanilabilenlerden,doktorum kullanabilecegimi söyledi ama nedense korkuyorum emziriken kullananlar varsa lütfen yazarmisiniz yan etkisi varmi ve siz nasil kullaniyorsunuz simdiden tesekkürler.....

kullanma,,banada doktorum en iyisinin hap oldugunu hicbi yan etkisinin olmadidini soylemisti bende dedimki ama sutu azaltiyomus(hamileyim daha)o zaman hap kullanma dedi..yani doktorlar herseyide soylemiyo,,,onun cocugu degilki ,,sutun azalmis azalmamis ona ne...bence kullanma..baska yontem bul...

evet cerazette kullandım cok fazla yan etkisini gördüm ama herkes görcek diye bişey yok 2bucuk ay sonra yarıda kestim..

bende yeni basladım doktorum sutu bıraz azaltır dedı ama 3 aydan sonra ıstenıldıgı taktırde verıyorum dedı yasmin aldım suan pıyasada en ıyısı o 1 hafta oldu baslayalı denıycem cok yan etkısı olursa keserım aslında kullanmamak en guzelı ama sprel ıstemıyorum cok yan etkılerı oluyo 3 aylık ıgnelerde adet duzenını bozuyomus kendımızde korunamıyoz esım ıstemıyo alısmıstık cunku evlendıgımızden berı korunmuyoduk zor oluyo bızım ıcın hamıle kalmaktan ıyıdır korkuyorum o yuzden denıcem bakalım

bız bısye kullanmıyoruz gerı cekılme yada prezervatıfle korunuyoruz ama bende aylık ıgnelere baslıycam hapa ve spırale cesaret edemıyorum
drum hap kullanma bebegıne ufakta olsa zararları oluyr dedı spıralede ben cesaret edemıyorum bakalım hayırlısı

X