mini karın germe yaptıran var mı ?

seli54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
1.045
487
133
tam karın germenin daha zor bi ameliyat olduğunu biliyorum fakat benim fazla kilom yok sadece doğumlardan dolayı karın derimde buruşma var bu durunda mini karın germe yeterli oluyormuş sadece sezeryan kesisi gibi kasıkta ufak bir kesi ile yapılıyormuş böyle bir ameliyatı yaptıran varmı içinizde arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz

Haziran 2012de Teoman Doğan'a mini karın germe ameliyatı oldum. Çok memnunum ancak sizin durumunuzu doktor görmeden ameliyat konusunda karar vermeniz yeterli olmuyor. Bizim hasta gözüyle gerekli gördüğümüz ameliyatı dr gereksiz görebiliyor yada tahmin ettiğimizden daha büyük bir ameliyat gerekebiliyor. Örnein ben gittiğimde karıngerme ameliyatı düşünmüyordum. ancak doktorum bana alt karındaki deformasyonun bıu ameliyatla giderilmesi gerektiğini söyledi. Şunu da ilave edeyim ameliyat izi hiçte öyle sezaryen izi kadar olmuyor. iki kalça kemiği arasında gülücük şeklinde bir iz oluyor. ve ne kadar uzun iz olursa ameliyatın sonucu o kadar güzel oluyor. Bnce oluşacak ize aldırmayın sonuçta silikleşiyor ve sonucu gördüğünüzde buna değiyor.

Canım merhaba mesajini yeni gördüm bu konudan ümidi kesmiştim cevap veren olmamıştı bir kac sorum olacak cevaplarsan çok mutlu olurum. Ameliyatı nerede oldun, iiyilesme süreci nasıl oluyor ağrın kac gün sürdü kac gün sonra evde gezinip temel basit islerini yapabiliyorsun benim iki cocuk var küçük bir yaşındayken düşünüyorum ameliyatı o yüzden iyileşme süreci önemli bir de maliyet ne oldu sana özel de mı yaptırdın ameliyatı esim zor olur diye karsı çıkıyor iki çocukla nasıl olacak diye ama ben çok istiyorum bütün dogum kilomu verdim egzersizler yaparak toparlandım ama o karin yok mü o karin platesle epey toplandı ama yine de 36 beden vücut karında bir bombelesme hiç hoş durmuyor ve sanırım ne kadar egzersiz yaparsam yapayım karin derisinde fazlalık oldugundan dümdüz olmayacak :( cevap icin tesekkurler

Back