Mini fritoz önerileri

cnm bunlar mini boymu büyük boymu ben pek kullanmıyorum var küçüklerden ama ne bilim tencere daha kullanışlı geliyor ama senin tercihin tabikiside

bende alıcam fritöz ama şu philips in yeni çıkan fritözü var az yağla herşeyi kızartıyo hani onu merak ediyorum çok

bende alıcam fritöz ama şu philips in yeni çıkan fritözü var az yağla herşeyi kızartıyo hani onu merak ediyorum çok
cnm sen sanırım philipsin yeni çıkan siyah fritozu istiyorsun. ama ben direk yağ içinde kızartan fritoz istiyorum
anneler günü için carrefourda tefal actifry gourmand (siyah olan) 300 tl idi

ben sinbo'nun fritözünü aldım, henüz kullanmak nasip olmadı fakat kullanan bir arkadaşım var, kendisi çok memnun. eşiyle birlikte ikisi için yeterli oluyormuş :)

Canım, bende tefal in mini 1lt olanlarında istiyordum, komşumuzda var çok memnun, küçüçük rahatça dolaba giriyo, kapağı da dahil bütün parçaları çıkarılıp makinada yıkanabiliyo ve fiyatı da 89tl....

Geçen gün almaya gittim, şimdi bu actifry'lar çıktığı için üretmediklerini söylediler ellerinde var, ama yedek parça garantisi veremiyolarmışşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…