Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler mini fırında acillll yardımmm kızlarr lutfen

Huzurumsun01

-Allah'ım sana emanet-
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
3.021
58
123
merhaba arkadaslar mini fırın almayı dusunuyorumm ama karar wermedım konulara baktım ama herkes baska ısımler soylemıs bırının memnun kaldıgından dıgerı memnun kalmamıs su an dawul fırın kullanıyorum herseyı kurutarak pısırıyor kekın ıcı resmen hamurr o yuzden fırınımı degıstırmek ıstıyorummm lutfennn yardımmm edın kullanan arkadaslar memnun kaldıkları ısmı soyleyebılırmı

valla ben de uzun arastirmalarim sonucu arç.. firmasinin MF44 EI modelini aldim çoook memnun kaldim bir kek pişirdim disi açik karamel ve esit pismisken ici tamamiyla pismisti tavsiye ederim ama biraz pahali turbo ozelligi, yemek soğutma, dondurulmus gida çözme, izgara ozelligi var. Ayrica zaman ayari ve ic aydinlatmasi ile 2 adet biri yuvarlak biri dikdörtgen kaliteli tepsisi de var. 318 tl de fiyati.

valla ben de uzun arastirmalarim sonucu arç.. firmasinin MF44 EI modelini aldim çoook memnun kaldim bir kek pişirdim disi açik karamel ve esit pismisken ici tamamiyla pismisti tavsiye ederim ama biraz pahali turbo ozelligi, yemek soğutma, dondurulmus gida çözme, izgara ozelligi var. Ayrica zaman ayari ve ic aydinlatmasi ile 2 adet biri yuvarlak biri dikdörtgen kaliteli tepsisi de var. 318 tl de fiyati.

Hala memnun musun canım? ?

Termikel,
7 yıldır kullanıyorum ve çook memnunum.
Daha önce başka konularda da yazmıştım çok yoğun fırın kullanıyorum, hemen hemen her yemeği fırında pişiririm ve çok ta güzel olur.
$20110627_697442890.webp

Termikel,
7 yıldır kullanıyorum ve çook memnunum.
Daha önce başka konularda da yazmıştım çok yoğun fırın kullanıyorum, hemen hemen her yemeği fırında pişiririm ve çok ta güzel olur.
Eki Görüntüle 778638
hadi yaaa :26: senin bu yorumundan sonra çok kararsız kaldım.benim arçelik fırınım keki kabartmaz,yemeği haşlar,uzun sürede pişirir vs...o yüzden mini fırın alayım dedim.çok araştırdım.biraz daha ayrıntılı bilgi verir misin??hala kararsızım..:43:

hadi yaaa :26: senin bu yorumundan sonra çok kararsız kaldım.benim arçelik fırınım keki kabartmaz,yemeği haşlar,uzun sürede pişirir vs...o yüzden mini fırın alayım dedim.çok araştırdım.biraz daha ayrıntılı bilgi verir misin??hala kararsızım..:43:

ne gibi bilgiler istiyorsunuz? Merak ettiğiniz her şeyi sorun cevaplayayım.
Mesela yemekler haşlama gibi olmaz, hem dışı kızarır hem içi pişer.
Çiğ koyduğum tavuk baget ve patates yaklaşık 40 dakika da pişer çok ta güzel kızarır.
köfte v.s. 20-25 dakika gibi bir sürede pişer.
Kek, poğaça, börekte çok güzel olur.
Elektrikli eşya birazda şans işi diye düşünüyorum,
Luxell turbo fırını çok beğenenler, memnun olanlarda var ama kayınvalidem kullanıyor hatta kullanamıyor hiç memnun değiliz.

ne gibi bilgiler istiyorsunuz? Merak ettiğiniz her şeyi sorun cevaplayayım.
Mesela yemekler haşlama gibi olmaz, hem dışı kızarır hem içi pişer.
Çiğ koyduğum tavuk baget ve patates yaklaşık 40 dakika da pişer çok ta güzel kızarır.
köfte v.s. 20-25 dakika gibi bir sürede pişer.
Kek, poğaça, börekte çok güzel olur.
Elektrikli eşya birazda şans işi diye düşünüyorum,
Luxell turbo fırını çok beğenenler, memnun olanlarda var ama kayınvalidem kullanıyor hatta kullanamıyor hiç memnun değiliz.

örneğin canım,ışığı var mı,rezistansı gizli mi,keki kabartıyor mu(ben hayatta kek yapamıyorum.kaç defa çöpe gitti bilemezsin),yemekleri veya ne pişireceksek başında mı beklemek gerekiyor ,ha bire çevirmek mi gerekiyor yanmasın diye??? ha bir de kullanma talimatındki derecelere göre mi pişiriyorsun?örneğin 180 de kek yap diyorsa o derecede pişiriyor mu fırın?? aklıma bunlar geldi :17: ha bir de fişi takar takmaz ısınmaya başlıyor mu?yani düğmesine basmadan.örneğin benim tefal tost makinem var.fişi takınca ısınıyor.yani ona göre bir sistem düşünememişler.hayret edersin.ki son modeldi 4 sene önce almıştık.fişi pirizde bırakma imkanı yok yanii :18: bekliyorum yanıtlarını.teşekkürler..:52: :34::56:

örneğin canım,ışığı var mı,rezistansı gizli mi,keki kabartıyor mu(ben hayatta kek yapamıyorum.kaç defa çöpe gitti bilemezsin),yemekleri veya ne pişireceksek başında mı beklemek gerekiyor ,ha bire çevirmek mi gerekiyor yanmasın diye??? ha bir de kullanma talimatındki derecelere göre mi pişiriyorsun?örneğin 180 de kek yap diyorsa o derecede pişiriyor mu fırın?? aklıma bunlar geldi :17: ha bir de fişi takar takmaz ısınmaya başlıyor mu?yani düğmesine basmadan.örneğin benim tefal tost makinem var.fişi takınca ısınıyor.yani ona göre bir sistem düşünememişler.hayret edersin.ki son modeldi 4 sene önce almıştık.fişi pirizde bırakma imkanı yok yanii :18: bekliyorum yanıtlarını.teşekkürler..:52: :34::56:

Bir de ısı yalıtımı nasıl? Örneğin, kapağının önünde lastik var mı ısı yalıtımı için? Essensoya bakmıştık.ben anladığım için fark edemedim. Eşim fark etti.almadık.7 yıldır bi ürün nasıl piyasada kalmış acaba??:))

kapağın önünde ki lastik derken neden bahsettiğinizi anlamadım, resim varsa o şekilde anlatırsanız belki yardımcı olabilirim
ama cam kapak haricinde bir şey yok, kapak tutacağı plastik. Dışarıya tabi ki ısı veriyor ama çok fazla değil.
Piyasa da var mı bilmiyorum hiç araştırmadım daha önce başak bir konuya eklemiştim resmi hafızada kalmış oradan ekledim.

kapağın önünde ki lastik derken neden bahsettiğinizi anlamadım, resim varsa o şekilde anlatırsanız belki yardımcı olabilirim
ama cam kapak haricinde bir şey yok, kapak tutacağı plastik. Dışarıya tabi ki ısı veriyor ama çok fazla değil.
Piyasa da var mı bilmiyorum hiç araştırmadım daha önce başak bir konuya eklemiştim resmi hafızada kalmış oradan ekledim.

İlk sorularımı görmediniz galiba. Onlara ne diyorsunuz? Lastik derken, dışarıya ısı kaçmasını engelleyici bir sistem. Kapağın kapandığı yerde makineye yapışık oluyor.kapak kapaninca o siyah lastik sayesinde ısı kacmiyor dısarı.

Işığı yok, rezistansı açıkta. kek çok güzle oluyor hiç sorun yaşamadım.
Yemek pişirirken atıyorum fırına saatini ayarlıyorum sonra işime bakıyorum tabi arada bir kontrol etmekte fayda var.
Geçenlerde böreği fırına attım dışarıda işim vardı gidip onu hallettim, geldiğimde pişmişti.
Yine aynı şekilde yemeği attım fırına hastaneye gitmemiz gerekti geldiğimde yemeğim pişmişti oturup yedik.
bu bir kaç örnekle sınırlı değil, kaç defa yaptım. Ben kullanma talimatına uymuyorum kendime göre ayarlıyorum.
Birde dereceler öyle 150-180 falan değil 1,2-3 diye gidiyor.
ben genellikle yemek yapmak için kullandığımdan maksimum ayara alıyorum saatini de tahmini ayarlıyorum
senelerdir kullandığım için zor olmuyor.
Mesela musakka, köfte, bamya yapacaksam maksimum ısıda 15-20 dakika yetiyor
patates tavuk 40 dakika gibi.
kek için önce maksimumda açıyorum kabardıktan sonra yavaş yavaş ısıyı düşürüyorum, çiğ kalma v.s. olmuyor.
Kurabiye 15-20 dakika da oluyor
fişi sürekli takılı duruyor, çalıştırmak için düğmeyi çevirmen gerekli.
En üstteki düğme on/off ve saat düğmesi.
Sağa doğru çevirirsen saati ayarlıyorsun, sola çevirirsen manuel kullanıma geçiyor yani süreyi sen belirliyorsun isteğin zaman kapatabilirsin.
Orta da ki düğme ısı ayarı 0 dan başlıyor 1,2,3 diye devam ediyor 10 ve maksimumda bitiyor.
Eğer bu düğme sıfırdaysa üstteki düğmeyi ayarlasan bile ısınmıyor sadece saati çalıştırıyor ama ben sürekli maksimumda tutup açma kapama işini üstteki düğmeden yapıyorum.
En altta ki düğme alt üst ayarı, sadece altı pişirsin yada sadece üstü ve ya herikisi birden gibi ayarlayabiliyorsun. benim fırınımda bu da herikisi birden olarak ayarlı duruyor.
yani ben fırını kullanmak için sadece saat ayarı yapıyorum o kadar.
kapağın geldiği yerde yalıtım için herhangi bir şey yok doğrudan fırını malzemesine kapanıyor, belki yeni modellerde vardır bilmiyorum.

mesela bu akşam ızgara kanat yapıcam, akşamdan hazırladım terbiyeledim işten gidince atıcam fırına 30 dakikaya ayarlıycam hiç çevirmeye v.s. gerek olmadan pişecek yemeğim.

mesela bu akşam ızgara kanat yapıcam, akşamdan hazırladım terbiyeledim işten gidince atıcam fırına 30 dakikaya ayarlıycam hiç çevirmeye v.s. gerek olmadan pişecek yemeğim.

Çok teşekkür ederim cevapların için.bir avm den bakayım ürüne.rezistansının açıkta olması beni gıcık ediyor valla.tek camlı değil mi kapak? ?Yorumlarda bazı fırınların patladığını okumuştum.şok oldum tabi. . Beni unuttun sanmıştım :)))

Çok teşekkür ederim cevapların için.bir avm den bakayım ürüne.rezistansının açıkta olması beni gıcık ediyor valla.tek camlı değil mi kapak? ?Yorumlarda bazı fırınların patladığını okumuştum.şok oldum tabi. . Beni unuttun sanmıştım :)))

hayır unutmadım ama işlerim yoğun biraz,
evet fırın tek camlı ama dediğim gibi ben alalı 8 sene oldu, 7 senedir kullanıyorum piyasada var mıdır bilmiyorum.

hayır unutmadım ama işlerim yoğun biraz,
evet fırın tek camlı ama dediğim gibi ben alalı 8 sene oldu, 7 senedir kullanıyorum piyasada var mıdır bilmiyorum.

birinci sayfada resmini koyduğun ürün sandım seninkisi.değil mi?? tabi 8 senede kandilerini güncellemişlerdir herhalde..:26:

Back
X