Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Uzun zamandır giyinmedim.
Yakışanı olduğu gibi yakışmayanı da olabilir. Herkes istediğini giyer. Yakışacak diye bir kural yok.
Öküz gibi bakmıyorum da. Gerçekten çok sinir oluyorum. Yakın arkadaşımda kızları çok inceler. Sevmiyorum öyle şeyleri.
diz üstünü 4-5 cm geçicek elbiseler giyerim ama sadece düğünlerde günlük olarak giymem bazıları süper mini giyiyo hiç sevmem hafif bi eğilseler her yerleri görüncek nerdeyse hiç hoş bi görüntü değil
Severim çokta yakışır lolita gibi duruyor Yazın tatile gittiğimde gydim mini kot eteğim askılı bady saçlarım yarım toplu düz ayakkabım halka küpem misss
Günlük hayatımda tercih etmem, rahatıma önem veririm ama yerine ve ortama göre mini eteğimi giyerim.En kısasını bile giyene saygım vardır öküz gibi bakmam, ayıplamam yakıştıran giysin
Günlük hayatta genelde etek giyen bir insan değilim ama giyseydimde dışarıda giymezdim evde rahat takılmak için olabilirdi yada sevgilinle evdeyken filan. O kadar rahat bi insan değilim sokakta giyecek kadar giyenlerede birşey demem herkesin kendi tercihidir ama vay ve ne cesaret derim çok kısaysada etek giymeyi unutmuş diye içten içten düşünmezdim değil..
diz kapağımdan 1 karış yukarı olan elbiselerimi giyerimm ancak kışın taytın yada kalın siyah/gri çoraplarımın altına..
yazında öyle mini eteklerim yok zaten diz kapağımın biraz yukarısında olanlar var onları giyiyorum dışarıda.. yada tamdiz hizasında olanları filan.. daha yukarı bir eteği ben popoma giymeden eşim kafama geçirir mazallah o yüzden diz hizası iyidir candır can giyenede bakmam..lafta atmam..
Sevmedigim icin giymem, kisa sort giyiyorum onun yerine :)
Giyenle de pek ilgilenmem. Ama yakismadigini dusundugum ya da mevsimsiz giyenlere suna bak diye icimden gecirdigim olmustur. Genel olarak da kimseye yakistirmadim, mini etek hic sevmedigimden.
Benim hiç pantalonum yok desem yeridir.Mini etek giymeden asla dışarı çıkmam.Neyapim çok seviyorum şu minicik kıyafeti.Laf aramızda bacaklarımda sütun gibidir yani