Mini etek giyer misiniz?

O da önemli bir nokta. Kadın mini eteği titreyerek değil kendine güvenerek giymeli. Oturup kalkmasını iyi bilmeli ve oturup kalkarken bacaklarını sürekli bitişik tutmayı refleks haline getirmeli. Çalıştığım sektör nedeniyle işyerinde mini etek giydiğimden artık alıştım. Mini etek giymeyi de seviyorum.

aynı fikirdeyiz valla bu konuda:)yani hem şık olcam hem alışık olmayıpta napcam demek aynı anda olmuyor..cesaret,güven ve yakıştığından emin olmak gerek..yoksa minide giyilir herşey giyilir yani..benim bir arkadaşım vardı giyerdi ama millet ne der iyede aklından neler geçirirdi..içini korkak alıştırmış yani..buda kötü malesef..milletin ağzıla işmi yapılır:)

Ben böyle şeylere kafayı takmam. Giydiğim zaman bazen çevredeki bakışların üzerimde olduğunu farkediyorum fakat sorun etmiyorum. Şık giyindin mi bakan çok olur. Oturup kalkarken de dikkatliyimdir ama yine de frikikvari birşeyler olursa o da olağan bir kazadır.

bende etek giyiyorum her zaman değil ama
ve böle bakan insanlardan nefret ediyorum
bazıları üşümüyormu diye laf sokuyor o zaman daha da sinir oluyorum

bende etek giyiyorum her zaman değil ama
ve böle bakan insanlardan nefret ediyorum
bazıları üşümüyormu diye laf sokuyor o zaman daha da sinir oluyorum

Malesef öyle oluyor. Ancak kimse ince çorabın pantolondan daha sıcak tuttuğunu düşünemiyor sanırım. İnce çorap giymeden pantolon giydiğimde daha fazla üşüyorum. Bakan insanlar şıklığımız karşısında bakakalıyorlar diyelim.

:26:ilk defa duyuyorum bunu canım ama ben kalın çorapla giyiyorum kışın mesela bakıyolar çok fena
aşkım izin vermiyor ama ben yine de giyiyorum:78:

BENDE ETEK GIYERIM ARADA GEÇEN GUN HATTA BIR ETEK BILE ALDIM PUDRA RENGINDE UZUN ALTINADA PLATFORM:26::26::26: mükemmel oluyor:97::97::97:

Biz burda özgürüz ama ispanyada mini etek giymek istemeyen hemşirelerin açtığı dava reddedilmiş. Yani hastane sahibi üniforma olarak mini etek giyilmesini istemişse hemşireler mini etek giymek zorundaymış. Ben olsam lazer epilasyon yaptırır ve masrafı onlara yüklerdim. Nasıl ama. Keşke benim çalıştığım yerde de zorunlu olsa da rahat rahat giyerdim.

Son düzenleme:
minik etek giymesine giyerizde bizim toplumumuzda ki krolar conolar vb türdeki yaratıklar agazlarının salyası aka aka baktıkları ıcın kendımı cok rahtsız hıssedıorum bizim toplmumuz böle iddalı kıyafetlerı kaldıramaz

Erkeklerin bize bakışını çok kafaya takıyorsunuz. Bakıyorlarsa allah belalarını versin diyelim. Ama sırf onlar bakıyor diye mini etek giymeyeceksek herkesin çarşaflı gezdiği yerlerde de bizim de çarşaflı gezmemiz gerekecek. Bunu mu istiyorsunuz. Mini etek giymeyi sevdiğimden birçok yerde de giydim sorun çıkmadı. Başkalarının değerlendirme açısı yerine yakışıyor mu yakışmıyor mu ona göre değerlendirmek lazım.

bizim toplumumuzmu??yani o kadar anlayışlı ve zeki erkeklerde varki sevgilisine mini giydiriyor yani..bence bakmalarından rahatsız olma yani olupta seçimini onlara gör yapma arkadaşım..erkekleri bırak kadınlardada var ilginç bakan..yani ayıplamak aaa demek onların işi oluyor:)bir erkeğin düşüncesini ele alıp mini etekle kısıtlama yapmayın kendinize..kaın kadınıda yerin dibine sokabliyor malesef..

Yazdıklarımı farklı açıdan yaklaşmışsın çok haklısın. Ben de kimseyi takmam. Bugün kısa bir mini giydim. Işıklarda her durduğumda yanımdaki yüksek araçkardan bacaklarıma çok dikkat edenler farkettim ama aldırmadım. Aldırıp da sinirlerimi niye bozayım. Kadınlar gerçekten özgür olup da benim gibi giyinenlerin sayısı arttığında o zaman millet alışır da öküz gibi bakmaz.

bizim icin kendini feda ediyorsun yani :)saka ama yakisan giysin bence kimseyide takmadan hemde

bizim icin kendini feda ediyorsun yani :)saka ama yakisan giysin bence kimseyide takmadan hemde

şaka demişin ama öyle anlaşılıyor okuyunca cidden:))yani mini giyemeyenler cesaretlensin diye yapıyor gibi olmuş:))
onu diyen arkadaşım aınıda unuttumda yanlış anlama dediğin hoşuma gitti ondan dedim:)

Feda değil. Eskiden ben de bacaklarımın görülmesinden utanır ve rahatsız olurdum. Ancak evlendikten sonra eşimin yakışıyor ısrarlarına dayanamayıp mini etek giymeye başladım. Hatta uzun süre pantolon bile giymedim. Şu an 2 gün mini etek giymesem 3 gün mutlaka mini etek giyerim. Yakıştığı için de artık mini etekten de vazgeçmek istemiyorum.

şu yaşıma kadar hiç etek, elbise giymedim. hep dar pantolon ve tayt giymişimdir. ama artık şu son 2 aydır filan dolabımı yavaş yavaş etek ve elbiselerle doldurmaya başladım. çünkü işe başladım. mecburen klasik tarzda giyinmem lazım. kumaş pantolondan da nefret ediyorum. o yüzden etek yada elbise giymek daha iyi. hem yakıştı da çok. hatta daha önceleri neden giymemişim diye de pişmanlık duyuyorum valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…