siz bahsedince aklımada geldi..çok görüyorum dediğiniz gibi taytla etek yada öyle şort giyen kötü gerçektende..yalnız kimileride var fiziğine yakışmasada ille giyiyor ya aman tanrım görüntü feci:))yani topukluda giyiyorlar yürüyemedikleri gibi önce öne sonra geriye lap lup gidiyor sanki bırakılsa yere i öpecek..dizler bükülür titrer gibi falan ..cesarettende öte kendine yakıştığından emin olmak önemli bana göre..
O da önemli bir nokta. Kadın mini eteği titreyerek değil kendine güvenerek giymeli. Oturup kalkmasını iyi bilmeli ve oturup kalkarken bacaklarını sürekli bitişik tutmayı refleks haline getirmeli. Çalıştığım sektör nedeniyle işyerinde mini etek giydiğimden artık alıştım. Mini etek giymeyi de seviyorum.
aynı fikirdeyiz valla bu konuda:)yani hem şık olcam hem alışık olmayıpta napcam demek aynı anda olmuyor..cesaret,güven ve yakıştığından emin olmak gerek..yoksa minide giyilir herşey giyilir yani..benim bir arkadaşım vardı giyerdi ama millet ne der iyede aklından neler geçirirdi..içini korkak alıştırmış yani..buda kötü malesef..milletin ağzıla işmi yapılır:)
bende etek giyiyorum her zaman değil ama
ve böle bakan insanlardan nefret ediyorum
bazıları üşümüyormu diye laf sokuyor o zaman daha da sinir oluyorum
Malesef öyle oluyor. Ancak kimse ince çorabın pantolondan daha sıcak tuttuğunu düşünemiyor sanırım. İnce çorap giymeden pantolon giydiğimde daha fazla üşüyorum. Bakan insanlar şıklığımız karşısında bakakalıyorlar diyelim.
minik etek giymesine giyerizde bizim toplumumuzda ki krolar conolar vb türdeki yaratıklar agazlarının salyası aka aka baktıkları ıcın kendımı cok rahtsız hıssedıorumbizim toplmumuz böle iddalı kıyafetlerı kaldıramaz
bizim toplumumuzmu??yani o kadar anlayışlı ve zeki erkeklerde varki sevgilisine mini giydiriyor yani..bence bakmalarından rahatsız olma yani olupta seçimini onlara gör yapma arkadaşım..erkekleri bırak kadınlardada var ilginç bakan..yani ayıplamak aaa demek onların işi oluyor:)bir erkeğin düşüncesini ele alıp mini etekle kısıtlama yapmayın kendinize..kaın kadınıda yerin dibine sokabliyor malesef..
Yazdıklarımı farklı açıdan yaklaşmışsın çok haklısın. Ben de kimseyi takmam. Bugün kısa bir mini giydim. Işıklarda her durduğumda yanımdaki yüksek araçkardan bacaklarıma çok dikkat edenler farkettim ama aldırmadım. Aldırıp da sinirlerimi niye bozayım. Kadınlar gerçekten özgür olup da benim gibi giyinenlerin sayısı arttığında o zaman millet alışır da öküz gibi bakmaz.
bizim icin kendini feda ediyorsun yani :)saka ama yakisan giysin bence kimseyide takmadan hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?