Ben pek giyemiyorum..Kalın bacak yüzünden
Ama giyenlerin hayranıyım,bayılıyorum
ya keşke bende rahat rahat etek giyebilsem vücuduma göre bacaklarım çok ince önerisi olan varmı kızlar :2:
Ben kendim için giyerim.Yakıştığı için,sevdiğim için.Hadi eşin beğeniyor diye giyersin de diğer erkekleri anlayamadım ben.
mini etek giyermisiniz giyenlere karısırmısınız bazıları yanından gecerken suna bak gibi ifadeler kullanırya onlardanmısınızkaydirigubbakcemile3
ben karışmam ve giyerimde..karıştırmamda kendime..herkes istedğini giyer yani..kadın kendine yakıştırmışsa çene çalmak helede arkasından hiç vazifem değildir.haddime değil(kendi adıma konuştum)...
yalnız mini etek değilde zevksiz giyenler var ya tuhafıma kaçıyor çok yavv:))tayt giyipte üstüne kısa şey giyip arkadan kocaman görünüyor ya önden sorma zaten ya iğrenç görünüyor..istere zayıf giysin böyle kötü geliyor gözüme..ama dediğim gibi 'aa' diye ayıplamam kimseyi..sadece tuhafıma kaçar o kadar..
Ben de bugüne kadar mini eteğin altında tayt giymedim de giymem de. Mini eteğin altına başka bir şey giyecek kadar cesaretim yoksa mini etek de giymem. Mini etek giyeyim ancak altına tayt giyeyim mantığı eskiden bazı yerlerde etek altına pantolon giyen mantıkla aynı
öyle bencede haklısın..yani mini eteğin altında tayt olmaz zaten..bu arada ben tayttan bahsettim ama kalkıp etekle giyilsin bari düşüncesini savunmadım sizde taytla örnek verince yanlış anlaşılmak istemem..tunikle olsun gibi bi fikirdi benim..etek altına paçalı don gibi o banada saçma gelir yoksa..var çevremde eteğin altına tayt giyen ama ben demedim etekle tayt bir arada..
lafım size değildi. konu tayttan açılınca yazmak istedim. Altına şort giyenler de görüyorum bazen. Benim minimin altında sadece iç çamaşırı olur. Korkup frikik verecem diye altına başka birşeyler giyeceksem mini giymem daha iyi. Mini etek cesaret işidir. Cesareti olmyanlar giyince bunun adı kadınlar iyi giyinmiyor oluyor.
Günlük hayatta giymem.Rahat hissetmiyorum kendimi.
Karışmam giyenlere de ama çok soğuk havada mini giyenleri görünce şaşırıyorum tabii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?