Mini etek giyer misiniz?

son zamanrda erkeklerde gelişme var. sacede kocam giymemi istiyor sanırdım meğerse başka erkekler de mini giymelerini istiyormuş.

Ben kendim için giyerim.Yakıştığı için,sevdiğim için.Hadi eşin beğeniyor diye giyersin de diğer erkekleri anlayamadım ben.

ya keşke bende rahat rahat etek giyebilsem vücuduma göre bacaklarım çok ince önerisi olan varmı kızlar :2:

ya keşke bende rahat rahat etek giyebilsem vücuduma göre bacaklarım çok ince önerisi olan varmı kızlar :2:

sanırım pilesiz kot etek giymen gerekir. aman dikkat et zayıf bacakta çok kolay frikik verilir. oturduğun zaman mutlaka çantanı kullanmalısın. Zayıfken benim de başıma istenmeyen frikik kazaları gelmişti.

bnde gıyerm çok asırıya kaçmadan denıze gderken yazın sıcaklarda

Mini bana çok yakışır ama süper mini giymem çünkü fazla dıkkat çekerım herkesın bana bakmasından hıc hoşlanmam cunku türk erkeklerı iğrençç hemde...

Hem de ne giyerim
uzun boyluyum bacaklarım da güzel özel hayatta diz üstü düz çizmelerle yazın sandaletlerle.......

mini etek giyermisiniz giyenlere karısırmısınız bazıları yanından gecerken suna bak gibi ifadeler kullanırya onlardanmısınızkaydirigubbakcemile3

ben karışmam ve giyerimde..karıştırmamda kendime..herkes istedğini giyer yani..kadın kendine yakıştırmışsa çene çalmak helede arkasından hiç vazifem değildir.haddime değil(kendi adıma konuştum)...
yalnız mini etek değilde zevksiz giyenler var ya tuhafıma kaçıyor çok yavv:))tayt giyipte üstüne kısa şey giyip arkadan kocaman görünüyor ya önden sorma zaten ya iğrenç görünüyor..istere zayıf giysin böyle kötü geliyor gözüme..ama dediğim gibi 'aa' diye ayıplamam kimseyi..sadece tuhafıma kaçar o kadar..

Ben de bugüne kadar mini eteğin altında tayt giymedim de giymem de. Mini eteğin altına başka bir şey giyecek kadar cesaretim yoksa mini etek de giymem. Mini etek giyeyim ancak altına tayt giyeyim mantığı eskiden bazı yerlerde etek altına pantolon giyen mantıkla aynı

öyle bencede haklısın..yani mini eteğin altında tayt olmaz zaten..bu arada ben tayttan bahsettim ama kalkıp etekle giyilsin bari düşüncesini savunmadım sizde taytla örnek verince yanlış anlaşılmak istemem..tunikle olsun gibi bi fikirdi benim..etek altına paçalı don gibi o banada saçma gelir yoksa..var çevremde eteğin altına tayt giyen ama ben demedim etekle tayt bir arada..

lafım size değildi. konu tayttan açılınca yazmak istedim. Altına şort giyenler de görüyorum bazen. Benim minimin altında sadece iç çamaşırı olur. Korkup frikik verecem diye altına başka birşeyler giyeceksem mini giymem daha iyi. Mini etek cesaret işidir. Cesareti olmyanlar giyince bunun adı kadınlar iyi giyinmiyor oluyor.

Son düzenleme:
giyerim neden giyinmeyeyim ki?
ama ben de bazen ayy şuna bak diyorum, mesela dün okulda bi kız, -abartmıyorum belim kadar bacagı vardı- giymiş mini eteği, çekici güzel falan olduğunu sanıyor, yapmamak lazım, pantolon giyse çok daha derli toplu durucak ama farkedemiyor

en iyisi kim vücuduna ne uyuyorsa onu giysin

Günlük hayatta giymem.Rahat hissetmiyorum kendimi.
Karışmam giyenlere de ama çok soğuk havada mini giyenleri görünce şaşırıyorum tabii..

siz bahsedince aklımada geldi..çok görüyorum dediğiniz gibi taytla etek yada öyle şort giyen kötü gerçektende..yalnız kimileride var fiziğine yakışmasada ille giyiyor ya aman tanrım görüntü feci:))yani topukluda giyiyorlar yürüyemedikleri gibi önce öne sonra geriye lap lup gidiyor sanki bırakılsa yere i öpecek..dizler bükülür titrer gibi falan ..cesarettende öte kendine yakıştığından emin olmak önemli bana göre..

Günlük hayatta giymem.Rahat hissetmiyorum kendimi.
Karışmam giyenlere de ama çok soğuk havada mini giyenleri görünce şaşırıyorum tabii..

üniversitede benim bir arkadaşım öyle kış günü giymiş miniyi..bacaklarıda ten rengi olduğu halde titrediği gibi tavuk derisi gibi olmuş ama güzelim der geçinirdi:)))bende anlamış değilim tam havasında giymek varken bir kıyafeti neden farklılık için bu eziyete katlanılırki???..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…