Mini etek giyer misiniz?

mini eteğe bayılırım ama sağolsun benim aşkım bütün eteklerimi parçaladı giyceğim bir eteğim yok artık elbise giyiyorum:59:

kapalı olduğum içinde dışarda mümkün değil :) ama bakıyorum o kadar güzel etekler var ki dayanamıyorum alıyorum.. stok yapayım şimdiden.. ileride lazım olur :23:

merhaba kızlar mini etek demişsiniz bende çok severim eteği mini eteği illa dışarda giyecez diye bi şey yok ki evde yada bayanlar arası oturmalarda günlerdede giyebiliriz

kapalı olduğum içinde dışarda mümkün değil :) ama bakıyorum o kadar güzel etekler var ki dayanamıyorum alıyorum.. stok yapayım şimdiden.. ileride lazım olur :23:

hee bende bitane alcam şıkır şıkır giycem kocişime :27:

İzmir gibi medeni şehirlerde insanlar da medeni olduğu için rahatlıkla mini etek giyilebiliyor.Ben giyiyorum,çok da güzel oluyor,mütevazi olamıyacağım bu konuda.:21::60::60::21:

valla ben artik takmiyorum giyiyorum eskiden giymezdim. asiriya kacmamak sartiyla süper mini giymiyorum tabiki.:21:

giymiyorum kocişim izin vermez daha önce bir tshirtüm vardı önü açık die caaarrt diye yırttı hemde annesi almıştı kıskanç kocişim:78:

Gayet mutaassıp bir semtte oturmama rağmen mini eteğimi de giyerim şortumu da, kimseyi de takmam :27:

Ayyy aynen valla :21:
Giyiyorum giyiyorummm en süperinden giyiyorummmm hemde çokkkk seviyorummmm :10:

Öyle canım,dışarıda medeniyetten nasibini almamış erkek ve kadınlar laf edecek diye giymemezlik yapamam doğrusu.Bakana da ne bakıyorsun,derim de...Art niyetle bakıyorsa,yapıştırırım cevabını.:47:

Ben de her gün işe mini etekle giderken sadece ben bunu yapıyorum sanırdım. Fakat burda benim gibi iddialı olarak mini giyenleri görüyorum.

normal hayatta giymiyorum mini etek...nadiren giydiğimdede üzerime uzun sıfır kol tunik tarzında ince yazlık yeleklerim var onlarla kombine ediyorum. öbür türlü çok rahatsız oluyorum malum erkekler ortada bişi varmış gibi bakıyorlar :64::60::1::1:

süper mini değildi normal mini eteklerim var yazın cıbıl bacakla veya ince çorapla da giyiyorum. sonbaharda filanda çizmeyle filan giyiyorum. sanırsam yakışıyor yakışmasa eşimde giy giy demezdi herhal :27:

Son düzenleme:
ben erkek arkadaşım izin vermediği için giyemiyorum onun yanında ama işe giderken görüşmediğimiz günlerde giyiyorum napym :19:

ben de giyiyorum. ufaklığımdan beri hiç vazgeçmedim. mini etek mini elbise çok sık kullanırım. çok da yakıştırırlar. sözlüm de hep giy der:16:

Back