Mini etek giyer misiniz?

istanbul gibi bir şehirde giymek cesaret ister. he özel arabanız varsa sorun yok da, otobüse metrobüse binen bir bayan için bütün gözler onda olacağından, ben giymek istesem de giyemiyorum çünkü herkesin öyle bakıp durmasından hiç hoşlanmıyorum yazlık yerlerde ise bol bol giyerim, zaten herkes mini etek mini şortla geziyor yazlık yerlerde...

Yolda rahat yürümeme engel olduğu için giyemem.

Herkes bön bön bakıyor çünkü, katlanamıyorum o bakışlara.

Ama özel günlerde yanımda kalabalık bir grup varsa giyerim. Tek başımayken kesinlikle olmaz.

Yerine göre ve o günkü ruh halime göre giyerim. O bakar, su laf atar, o ne der bu ne der diye kasmam kendimi. Kimseyi de, aa bak ne kadar kisa giymis, amaci ne, diye yadirgamam. Isterse bilegine kadar uzun giyer, isterse totosunun üstünde giyer beni ilgilendirmez... :97:

Son düzenleme:
giymeem abow istanbulda ne mini etek giymesi bır arkadaşım giyiyor ve metrobuste yasadıgı rahatszlıgı paylaştı benmle yaslısı gencı bacaklarıma bakıp egılıolardı diyordu ama tombul kızlar giyince ne yalan soylıyım cok dalga gecıyorum gercekten komık duruyor

Evet yahu, bakmakla kalsa tamam; o zaman belki yine giyilir ama elliyor pislikler.
Malesef giyilemiyor bu yüzden.

ben evde mini etek giyerim ama dışarda giymekten rahatsız olurum o kadar açık giyinmekten hoşlanmıyorum dışarda tayt yada pantalon tercihimdir uzun etekten nefret ederim

mini etek giyenleri yadırgamam herkes istediği gibi giyinmekte özgürdür

yalnızca aşırı kilolu bayanlara ve yaşı gereği bazı insanlara yakıştırmıyorum yoksa yakışan da güzel duruyor

giyerim.giyene de söz etmem o kendine yakıştırıp giymiş banane :)

ya işte böyle insanlar istanbulda çok maalesef...

mini etek cok hoşuma gidiyor, ev haric giymem. insanların bacaklarıma bakması, benimde kendimi teşhir ediyormuş gibi yürümem hiç hoş değil... hangi şehirde giyilirse giyilsin erkeklerin bakış açısı belli; bu kız aranıyor.... malesef, görmemişler ülkesinde yaşadıgımız için giymem, giyenide tasvip etmem...

maalesef haklısınız erkeklerin bakış açısı çok farklı, ama onların da kadınlara bu bakış açısını düzeltmeleri için gözlerinin alışması da gerekiyor değil mi, iyice teşhir etmek amacıyla değil de, o çizgiyi hepimiz biliyoruz, hem mini etekten mini eteğe fark var, hem kısalığından öte modeli de etkiliyor, hem de herkesin kalın giyindiği, sağını solunu soğuktan sımsıkı sardığı zamanlarda hönk diye karşımıza çıkan popodan sınırlı mini etek giyip de zıplaya zıplaya yürüyen hatunları görüyoruz kadınların da bu konuyu abartmadan, uygun olacak şekilde, teşhir etme amacı gütmeden şık hoş giyinmeleri hem erkeklerin ağzını sulandırmaz hem de biz kadınların metalaşmasını engellemiş oluruz.

her şey oranında, abartmadan, kendimizden geçmeden giyinip edersek sorun olmaz, bu şekilde giyinler, niyeti farklı olmayanlar mini etek giysinler, giysinler de erkeklerin de biraz abazanlıkları geçsin, bu açıdan da değerlendirmek lazım

Mini eteği bırakın,kadını erkeği tayta bile böyle bakıyor. Aaa,böyle!..

Valla ben giyerim. İsteyen bakar isteyen bakmaz. Erkeklerin bakıp bakmamasına göre giyeceğim kıyafeti değiştiremem.

genelde kot pantolon giyerim, çok rahat oluyor ama eteklerim hep minidir çünkü uzun etek beni daha da kısa boylu gösteriyor

Benim de hiç uzun eteğim olmadı olmaz da. Etek olarak mini giymeyi severim. Boyu da iyi gösteriyor.

giyerim çok severim kendimde çok beğenirim
asla kimseye de laf etmem o öyle beğenip giydiyse bana ne.
uygunsuz bir ortamda mesela hastanede fln giydiyse kendi kendime yadırgarım ama ne belli ederim ne de bişey derim
o yaşta bi insanın kendince bi aklı var ona akıl vermek için sağdan soldan laf sokucu laflar atmaya kalkmam.
ha ama mini etek yerine gömlek modasını anlamıyorum ya. aynı kısalıkta bi etek giyse amenna ama o gömlek ortası zaten açılcak gibi duruyor ince fln bi de astarsız içi görünür insanın. bunu yapan bir kız var sınıfımda zaten kız başka vukuatlarıyla çokça anıldığı için yadırgamıyorum onu da öyle kabul ettik artık

mini etek giymem...diz kapağımda giyerim

ha evde giyerim mini.. dışarda giyilecek gibi bişey değil bence mini etek.. kalın bi çorapla olabilir ama belki.

okulda eteğim diz kapağımdaydı ve sınıftan biri laf etti bacaklara bak gibisinden ne kadar iğrenç bir durum..bacaklarımı nereye saklayacağımı bilemedim.o kadar da dikkat etmeme rağmen üstelik açılmamasına.ama tiyneti bozukmuş zaten sonradan kulağımıza gelenler var..

herneyse giyilcek gibi değil... aslaa dışarda mümkün değil

ama diz kapağında etek seviyorum... çok fazla etekle rahat edebilen biri değilim ama giyince çok yakıştığını söylerler.ben de arada bi giyerimm

bundan 3 sene önce bayramda mini etek giymiştim.çok rahatsız olmuştum daha da giymem.o gün bayram diye giyiverdim ama çok rahatsız edici gerçekten.çocukluğum mini etek ve şortlarla geçti ama şimdi rahatsız ediyor insanlar... tabi ben de buna fırsat vermek istemem kendime baktırtmak günaha girmek ve de rahatsız olmak...

fakat insanın nefsine güzel gelen şeyler bu vb.şeyler ... ama bana göre hiç değil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…