Mini etek giyer misiniz?

Ben önceden giyerdim....Şimdi giysem bile taytla ya da kalın çorapla giyiyorum..Yakışıyorda bana ama ince çorap ya da salt bacakla:) giyemem..Normalde dikkat çekiyorum diye çatlıyor benim ki..Öyle giyinsem hır çıkar herhalde:))..Yazlık yerlerde dekoltenin,açıklığın dibine vuruyorum doyasıya:)) Mini eteği çok güzel taşıyanlar var..Hiç yadırgamıyorum..

Mini etek,mini elbise çok severim..:icecream:
Çok sık giyerim...hihoyyyt

pantolunun rahatlığına yıllardır alışmış biri olarak önceden sadece
tatilde felan giyerdim...ama şimdi hoşuma gitmeye başladı alışıyorum da sanırım..
özellikle kışın çizmeyle felan elbiseler çok hoşuma gidiyor ve giyiyorum artık...

ben minyon ve kısa boylu bayanlara çok yakıştırıyorum mini eteği. çok tatlı oluyor bence. uzun boylularda ise fazla gösterişli duruyor, çok dikkat çekiyor. ben pek tercih etmiyorum.

dün bunu düşündüm uzun boyluyum şimdiye kadar hiç kısa giymedim nerdeyse orta yaştayım halen spor giyiyorum hemen tarzıma el atmam lazım

pantolunun rahatlığına yıllardır alışmış biri olarak önceden sadece
tatilde felan giyerdim...ama şimdi hoşuma gitmeye başladı alışıyorum da sanırım..
özellikle kışın çizmeyle felan elbiseler çok hoşuma gidiyor ve giyiyorum artık...

ben de önceden etek giymezdim. nedense nişanımda minili bir elbise giydikten sonra ben de alıştım. hatta eşim minili biri gördü mü gözünün kaydığını görüyorum. özellikle dışarda herkesin göreceği yerlerde giyince eşimin de hoşuna gitmeye başladı.

Evet giyinirim severim de
özel günlerde,düğünlerde,yemeklerde vs.hep giyinirim..
eşim de sağolsun göğüs dekoltesi haricinde karışmaz
bi de tayta karşıdır kendisi nefret ediyomuş tayt giyenlerden
dolabımda öylece duruyo
tuniklerim var onları koton çorapla giydiriyo taytla değil
ilginç bi hareket di mi...

Son düzenleme:
çok mini olmasada diz üstü eteklerim elbiselerim var . daha kısa mini elbiselerim var onlarıda koton çoraplarla giyiyorum renk renk bayılıyorum. yazında taytlarla giyiyorum bence güzel oluyo :61:

ama görümce çok zayıf o böyle özel günlerde mini giyiyior hemde ten rengi çoraplarla inanılmaz güzel duruyor atlıyo zıplıyo kız bir frikik vermiyo yaa bayılıyorum. e tabi pop yok göbek yok. ben giysem zaten hemen popom çıkar meydana . öyle kilolu değilim ama popo hep var top gibi arkada ne kadar kuruda olsam bi jeniferlık var :60:

bende giymek istiyorum:59:
yakıştırıyorum elbiseyi,eteği kendime ama erkek arkadaşım izin vermiyor.çok dikkat çekiliyomuş herkes bakıyomuş diye:43:

bende giymek istiyorum:59:
yakıştırıyorum elbiseyi,eteği kendime ama erkek arkadaşım izin vermiyor.çok dikkat çekiliyomuş herkes bakıyomuş diye:43:

Gerçekten de mini etek dikkat çeker. Bunu giyen bakıldığını bilerek giyecek. kimse bakmasın dersen mini etek gibi şık bir kıyafet giymeye gerek kalmaz.

genç kızken giyerdim yerine göre mus çorapla, evlendiğimden beri sadece yaz tatillerinde giyiyorum şort mini etek v.b. şeyleri.

Gerçekten de mini etek dikkat çeker. Bunu giyen bakıldığını bilerek giyecek. kimse bakmasın dersen mini etek gibi şık bir kıyafet giymeye gerek kalmaz.

peki bakanların hepsimi art niyetli,yoksa benmi safım?ayrıca bende bacaklarım göründümü rahat edemem ama kışın opak çoraplarla giymek isterdim onada izin yok:84:

Heee giyerim..:16:
Hatta hergün giyerim..
Bugün krem renkli minicik etek var üzerimde...:3:

Bundan 4-5 ay önce olsa hayır derdim bu soruya.
Bir gün etrafımdaki pek çok insanın bana etek giymem için ısrarları sonucu etek giydim. Baktım sonuç dehşet :23:
O gün bugün bayılarak giydiğim kıyafetlerden biri oldu etek :52:
Mini etek yani :89:
Uzun ve ince bacakta mini etek gibisi yok bayılıyorum :32:

Giymek isterdim ama ne sokakta ne de bulunduğum ortamda rahat vermiyorlar malesef giydiğim zaman.
Bu yüzden çok tereddüt ediyorum. :59::59:
Bu ülkede her zaman istediği gibi giyinen ve çok rahat gezinen kadınlar varsa ne mutlu onlara. :43::43:

Son düzenleme:
Back