Mini etek giyer misiniz?

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
45
Kocaeli
mini etek giyermisiniz giyenlere karısırmısınız bazıları yanından gecerken suna bak gibi ifadeler kullanırya onlardanmısınızkaydirigubbakcemile3

:D bence yakışanı var yakışmayanı var :))) şuna bak dediklerim oluyo ama onlarda yakışmayanlar için diyorum yakışana lafım yok :D

taytla elbise tunık falan gıyıyorum ama cıplak bacaga yada ınce corapla falan mını etek gıymem gunluk hayatımda...
gıyenlerede bakıyorum acıkcası dıkkatımı cekıyorr zemuszemus

ben boyle daha kilolu insanlar giydiginde cok dikkat cektigini dusunuyorum acıkcası zayıf bir kız giydiginde o kadar dikkatimi cekmiyor bazı kilolu bayanların aynaya bakmadan cıkıyor yada ozguveni cok fazla heralde

ben boyle daha kilolu insanlar giydiginde cok dikkat cektigini dusunuyorum acıkcası zayıf bir kız giydiginde o kadar dikkatimi cekmiyor bazı kilolu bayanların aynaya bakmadan cıkıyor yada ozguveni cok fazla heralde

:) bende aynı fikirdeyim bide incecik yül çorap giydiklerinde çok dikkat çekiyolar :olmaz:

ben giymiuorum mini etek,daha doğru etek elbise tarzı şeylere pek alışkın değilm(aslında yavaş yavaş alışsam iyi olacak.bazılarına hakkaten yakışıyor şimdi allah var yukarda.ama bazılarını görüyorum tip yok fizik yok kıçına kadar etek giymiş o zaman da bu da kendini böyle gösterecek napsın diyorum aklinialirimsmile

valla mini etegi ben kisin giymeyi tercih ediyorum yoksada tayt ile. kisalikdan kisliga fark var ama dikkat cekici oldumuda bakiyom erkek olmadigim halde ne yalan sölimkaydirigubbakcemile3

giyerim .........giyerim hele yazın ...........vücudum zayıf olduğu için çokta göze batmaz zaten ...herşey gençlikte yaşlanınca zaten istesekte giyemiycez bir çok şeyi :) mini etek giyenleri zaten yadırgamam yadırgayanlarıda hiç anlamıyorum şahsen kendin giyemiyosan giyenede mani olma demi ....

kışın giyiyorum ben mini kot etek,şort ama kotun altına tayt ve harley dikkat çektiğimi hiiiç sanmıyorum sıska bacaklarımdan kaydirigubbakcemile3
ama çıplak bacaklı mini etek gördüğümde bakarım giydiği ortama görede kendi kendime yorumumu yaparım

yaşadığım yer küçük bi yer olmasa giycem ama burda giysem kesin önyargılı olurlarr.rahat edemicem için giymiorum

ben de kışın daha rahat giyiyorum mini elbiseler... ama çok da aşırı mini olmaz... giyenlere bakarım; ne çok yakışmış diye... ya da hiç yakışmamış diye...

kadınız sonuçta ilgimizi çekiyor; bakmam diyen olmaz heralde :)

çok çok kısa etek giyinmem

karda kışta kısacık mini etek giyinlere bakarım amaç bellidir bacak göstermek fazla teşhircilik bana göre degil

bana ters geliyor

kısın zaten ince corapla falan giyilmiyor ben taytla giyiyorum ama soguk olunca tercih etmiyorum tabi mini etek cok kısa mini olmamak sartıyla giyiyorum yazın oda tabi

kısın zaten ince corapla falan giyilmiyor ben taytla giyiyorum ama soguk olunca tercih etmiyorum tabi mini etek cok kısa mini olmamak sartıyla giyiyorum yazın oda tabi

vallaha giyen var cnm ben görüyorum zaten lafım onlara yani karda kışta kısacıkkkk mini giyinenlere ...taytla giyenlere lafım yok zaten iç göstermeyecek sekilde giyilirse hoş durabilir ama diger türlü olursa akannehir

Bir zamanlar giymiştim. Ama toplasak 4 defa falandır ancak, o da kalın çorapla. Gençlik işte.
Ama şimdi giymem. Çünkü çok dikkat çekiyor. Uzun boylu ve ince olduğum için normal halimle bile eşim kıskanıyor beni, birde mini giysem ortalığı ayağa kaldırır.
Ama dediğim gibi zaten bende giymem. Sonuçta başka erkeklere karşı neden tahrik edici şeyler giyeyim. Haa evde giyiyorum arada eşim için mini etek :asigim:

Ben giymem, nadiren taytla.. ama giyenleri de yadırgamam. ınsan kendisini nasıl rahat hissediyorsa (tabi çok uç olmamak koşuluyla) öyle giyinebilmeli bence.. Mini etek uç birşey değil. Eğer beğendiysem göz ucuyla çaktırmadan bakarım :)

Back