Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mini çaplı dolandırılmak :) fikir lütfen ne yapabilirim.
- Konu Sahibi pitipiti_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?tüketici haklarını arayın.. numarasını bilmiyorum.. ama ben sizin yerinizde olsam peşini bırakmazdım.. üstelik vergi kaçırdığı içinde ayrıca haksız..kargo kimin adıyla geldi.. adresi duruyor mu?fatura yok valla nereye şikayet edebilirim bilginiz var mı :/
birde ödemeyi nasıl yaptınız?fatura yok valla nereye şikayet edebilirim bilginiz var mı :/
bende e--ticaret yapıyorum ama yasal olarak vergimi ödüyorum..
yasadışı satışların çok ağır cezası var ve bildirildiği ve üzerine gidildiği takdirde maliye perperişan eder..
yaptığı satışların hepsini faizsiyle geri alır ama amaan boşver uğraşamam derseniz bu tür insanlar mikrop gibi yayılmaya devam ederler.. herkes duyarlı olsun bu konuda.. faturasız ürün asla almayın..
yasadışı satışların çok ağır cezası var ve bildirildiği ve üzerine gidildiği takdirde maliye perperişan eder..
yaptığı satışların hepsini faizsiyle geri alır ama amaan boşver uğraşamam derseniz bu tür insanlar mikrop gibi yayılmaya devam ederler.. herkes duyarlı olsun bu konuda.. faturasız ürün asla almayın..
bende e--ticaret yapıyorum ama yasal olarak vergimi ödüyorum..
şikayet ettim az önce :) dilerim ki işe yarar .
Hepsi duruyor kargo kağıtları falan kızlar şikayet ettim vergi kaçırdığına dairrrrrrr bi arkadaş vermişti nosunu 189 mu ne oraya şikayet ettim . oh bakalım nolcak :)))
süreç uzun ama olsun
30 gün sonra arayıp şikayetinizi kontrol edin denildi
watsup mesajlarını kargo fişini falan saklayın..hatta diğer ayakkabıyı alan abinizde arasın mutlaka.. instagramdan istek yolladım bende :) soralım bakalım fatura kesiyor musunuz diye ?
watsup mesajlarını kargo fişini falan saklayın..hatta diğer ayakkabıyı alan abinizde arasın mutlaka.. instagramdan istek yolladım bende :) soralım bakalım fatura kesiyor musunuz diye ?
harikasınız :)
Tüm arkadaşlarına durumu söyle instagramdan ekleme talebi gönderip yorumlarda bombardımana tutsunlar hem başka kimsenin de hakkını yememiş olır
Teşekkür ederim haklısınız
Bana sayfanın linkini atar misinizTeşekkür ederim haklısınız
benımde uyelıgım var ver bakalım ısmını bende yazayım canımTeşekkür ederim haklısınız