• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mini çaplı dolandırılmak :) fikir lütfen ne yapabilirim.

Son kez bir başkasının numarasından yazın whatsaptan sizi faturasız satış yaptığınız için şikayet ediyorum,elimde kargo fişleri var her türlü ispatlarım diyin,sayfanızda duruyor halihazırda, siz engellemeye devam edin diye yazın. Geri dönecektir korkudan terbiyesiz.

bende e--ticaret yapıyorum ama yasal olarak vergimi ödüyorum..
yasadışı satışların çok ağır cezası var ve bildirildiği ve üzerine gidildiği takdirde maliye perperişan eder..
yaptığı satışların hepsini faizsiyle geri alır ama amaan boşver uğraşamam derseniz bu tür insanlar mikrop gibi yayılmaya devam ederler.. herkes duyarlı olsun bu konuda.. faturasız ürün asla almayın..

Hepsi duruyor kargo kağıtları falan kızlar şikayet ettim vergi kaçırdığına dairrrrrrr bi arkadaş vermişti nosunu 189 mu ne oraya şikayet ettim . oh bakalım nolcak :)))
süreç uzun ama olsun
30 gün sonra arayıp şikayetinizi kontrol edin denildi

bende e--ticaret yapıyorum ama yasal olarak vergimi ödüyorum..
yasadışı satışların çok ağır cezası var ve bildirildiği ve üzerine gidildiği takdirde maliye perperişan eder..
yaptığı satışların hepsini faizsiyle geri alır ama amaan boşver uğraşamam derseniz bu tür insanlar mikrop gibi yayılmaya devam ederler.. herkes duyarlı olsun bu konuda.. faturasız ürün asla almayın..

şikayet ettim az önce :) dilerim ki işe yarar .

Hepsi duruyor kargo kağıtları falan kızlar şikayet ettim vergi kaçırdığına dairrrrrrr bi arkadaş vermişti nosunu 189 mu ne oraya şikayet ettim . oh bakalım nolcak :)))
süreç uzun ama olsun
30 gün sonra arayıp şikayetinizi kontrol edin denildi

watsup mesajlarını kargo fişini falan saklayın..hatta diğer ayakkabıyı alan abinizde arasın mutlaka.. instagramdan istek yolladım bende :) soralım bakalım fatura kesiyor musunuz diye ?

Tüm arkadaşlarına durumu söyle instagramdan ekleme talebi gönderip yorumlarda bombardımana tutsunlar hem başka kimsenin de hakkını yememiş olır

ne aldınız new balance'n cakmasınımı ? bır cok tandııgımında basına geldıde bu sekılde
yazık oncada para vermıssınız

Back
X