• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mini çaplı dolandırılmak :) fikir lütfen ne yapabilirim.

Evet kimlikler ortaya çıkar :)
napcam bilmiyorum kaldım böyle hayır giden para olsun tamamda aşırı sinirlerimi bozdu bu durum. engelenmek falan hırs oldu içimde

Ben bile sinir oldum düşünün artik. Aslinda o sayfayi takip edenlerin hepsine ulassaniz dm den anlatsaniz, herkes takibi kessin bak ne oluyor..

Internet'ten alışveriş yaparken satış sözleşmesinin olup olmadığına dikkat etmek gerekiyor.satış sözleşmesi sayesinde müşteri ve Satıcı arasındaki ilişkinin sınırları çizilir ve Hakkınızı aramanız kolaylaşır

Ben bile sinir oldum düşünün artik. Aslinda o sayfayi takip edenlerin hepsine ulassaniz dm den anlatsaniz, herkes takibi kessin bak ne oluyor..

Engellemiş beni takipçileri göremiyorum ki , bitane resminin altına yazdım burdan alışveriş yapmayın diye hemen engelledi :))) arasam başka nodan benim olduuğumu anlayıp hemen kapatcak napcam kiii :)
dün arakdaşım yazdı ki ' sizden yanlış ayakkabı gelmiş değiştirmeyip üstüne üsteli kengellemişsiniz sebebini söyleyinde ona göre şikaet edicez yazdı ' pat engelledi

Engellemiş beni takipçileri göremiyorum ki , bitane resminin altına yazdım burdan alışveriş yapmayın diye hemen engelledi :))) arasam başka nodan benim olduuğumu anlayıp hemen kapatcak napcam kiii :)
dün arakdaşım yazdı ki ' sizden yanlış ayakkabı gelmiş değiştirmeyip üstüne üsteli kengellemişsiniz sebebini söyleyinde ona göre şikaet edicez yazdı ' pat engelledi

Yuh be gerizekali. Baska birisi takip edip herkese mesaj atsa olmaz mi??

Internet'ten alışveriş yaparken satış sözleşmesinin olup olmadığına dikkat etmek gerekiyor.satış sözleşmesi sayesinde müşteri ve Satıcı arasındaki ilişkinin sınırları çizilir ve Hakkınızı aramanız kolaylaşır

Vatsap konuşmaları falan duruyor hep bilmem işe yarar mı. ya eşim aman boşver diyor ama insan gıcık oluyor işte

ALO 189 vergi ihbar hattı var. Size faturasız satış yaptı büyük ihtimal. Vergi kaçırdığı için ihbar edebilirsiniz.

Diğer ihtimal, savcılığa şikayette bulunabilirsiniz dolandırıldığınıza dair. Aranızda satış sözleşmesi olmadığından ticari bir konu olmayacak sanırım.

Bence işin ucunu bırakmayın. Sizi ve sizin gibi insanları (bizleri) enayi yerine koyuyorlar. Sadece kendileri akıllı.

ALO 189 vergi ihbar hattı var. Size faturasız satış yaptı büyük ihtimal. Vergi kaçırdığı için ihbar edebilirsiniz.

Diğer ihtimal, savcılığa şikayette bulunabilirsiniz dolandırıldığınıza dair. Aranızda satış sözleşmesi olmadığından ticari bir konu olmayacak sanırım.

Bence işin ucunu bırakmayın. Sizi ve sizin gibi insanları (bizleri) enayi yerine koyuyorlar. Sadece kendileri akıllı.

Çok teşekkür ederim 189 u arıycağım

Instagramdan çok alışveriş yaptım ama hepsi kapıda ödeme...önce malı görelim beylerrrrr didim :-)

İnstgramdan 'süslü kombinler' adlı satış yapan biyerden ayakkabı aldım . sevgili kombinleri falan meşhur oldu ya onlardan işte. eşim ben kolpa ayakkabı giymem diyerek :) bana ayakkabısını geri yollattı. bende onun ayakkabısını geri yollayıp kendime başka seçtim onun yerine. bu arada iş yerinin ordaki bi abide istemişti onada aldık benim adımın altından. . 240 lira ayakkabı parası ödedik çakma ayakkabılara + 30 lirada kargo ücreti .....
Ayakkabılar değişime gidip gelene kadar ilgilendiler vatsaptan irtibat halındeydik. .
yani velhasız benim istediğim ayakkabıyı 38 değilde 40 gönderdiler ! abininde lacivert yerine siyah gönderildi . aradık söyledik. bi bakalım size döncez denildi.
susuş o susuş ..... aradık açmadı vatsaptan yazdım engelledi !!! numaramı engelledi abinin numarasını engelledi işyerinden aradım sesimi duydu kapattı birdaha açmadı. dün bi arkadaşın vatsapından yazdım pat diye onuda engelledi.
elimde 40 numara kocaman ayabkkkabıyla kaldım :))) ne yapabilirim ?? 40 giyen bi tanıdığım yok ki hediye edeyim
Bit pazarında sat şekerim

tüketici haklarına gidebilirsin ya da onları öyle korkut bi kaç dilekçe örneği bak tüketici haklarında hakem heyeti filan vardır orada eşinin akrabasının olduğunu filan söyle yani korkut

ayy ben gittigidiyordan bir kızdan mont almıştım beni siteden tiksindirdi resmen. markasız dandirik bir mont rengini modelini çok beğenip kalitesizliğini de göze alarak almıştım. geldi ki kolları dirseğimde kalıyor!! iade için irtibata geçtim kargo parasını sen vericeksin dedi. ben de site kuralları belli iadelerde kargo ödenmez dedim. kız 7 ceddime beddua etti resmen! çoluğumdan çocuğumdan çıksın vs diye!!! sinirden kudurmuştum ama inadına da gönderdim aldım paramı arada koskoca site var sonuçta.bence siz değişik numaralardan devamlı arayıp hakkınızı isteyin.. elbet pes edeceklerdir.

Elinizde bir fatura belge vs da yok ki..
Ben bir defa pantolon aldim hatta tesadüf bugün de giydim memnunum pantolondan basima hic gelmemisti ama sizi duyunca ürktüm tabii

Bir de, geçenlerde ben de ayakkabı cift satan bir foto görmüştüm. Bir çift ayakkabisini cok begendim ve mesaj yazdim Whatsapptan.bana bilgi verdi. Sonra neyse ben bir dusuneyim yarin dönerim dedim. Cevap olarak düşünün siz düşünün onun numarasi bile kalmadi zaten dedi. Ben de o zaman neden bilgilendiriyorsun diye bir güzel tartıştım.belki ayni yerdir :D para almak için nosu olmayan ayakkabinin diger nosunu satip yanlislik gibi gosteriyor arsizlar.

Bir de, geçenlerde ben de ayakkabı cift satan bir foto görmüştüm. Bir çift ayakkabisini cok begendim ve mesaj yazdim Whatsapptan.bana bilgi verdi. Sonra neyse ben bir dusuneyim yarin dönerim dedim. Cevap olarak düşünün siz düşünün onun numarasi bile kalmadi zaten dedi. Ben de o zaman neden bilgilendiriyorsun diye bir güzel tartıştım.belki ayni yerdir :KK70: para almak için nosu olmayan ayakkabinin diger nosunu satip yanlislik gibi gosteriyor arsizlar.

benimkinin adı süslü kombinler yazıyorum ki sizde görüp almayın diye ordan ! adiler yaa :)
hala duruyor öyle 40 numara ayakkabılarım belki ayağım büyür bir gün :D

ayy ben gittigidiyordan bir kızdan mont almıştım beni siteden tiksindirdi resmen. markasız dandirik bir mont rengini modelini çok beğenip kalitesizliğini de göze alarak almıştım. geldi ki kolları dirseğimde kalıyor!! iade için irtibata geçtim kargo parasını sen vericeksin dedi. ben de site kuralları belli iadelerde kargo ödenmez dedim. kız 7 ceddime beddua etti resmen! çoluğumdan çocuğumdan çıksın vs diye!!! sinirden kudurmuştum ama inadına da gönderdim aldım paramı arada koskoca site var sonuçta.bence siz değişik numaralardan devamlı arayıp hakkınızı isteyin.. elbet pes edeceklerdir.

birdaha netten alışveriş mi tövbeeee

en başta kargo meselesini yazayım..
kargo konusunda kazıklanmanyın arkadaşlar..
eğer yasal olarak e-ticaret yapıyorsa fatura ile göndermek zorunda..
fatura kesiyorsada kargo şirketleriyle anlaşmalıdır ve kargo şirketi en fazla 7 tl alır.. ( baya büyük bir koliden bahsediyorum)
sizden 30 tl alıp 7 tl kargoya veriyor kalanıda kar ediyor..
diğer konuya gelirsek faturanız var mı? varsa ttüketici haklarına başvurun.. yoksada yasal olmayan satış yapıyor diyerek şikayette bulunun..
peşini bırakmayın az çok demeyin.. bu dolandırıcılara fırsat vermeyin

en başta kargo meselesini yazayım..
kargo konusunda kazıklanmanyın arkadaşlar..
eğer yasal olarak e-ticaret yapıyorsa fatura ile göndermek zorunda..
fatura kesiyorsada kargo şirketleriyle anlaşmalıdır ve kargo şirketi en fazla 10 tl alır.. ( baya büyük bir koliden bahsediyorum)
sizden 30 tl alıp 7 tl kargoya veriyor kalanıda kar ediyor..
diğer konuya gelirsek faturanız var mı? varsa ttüketici haklarına başvurun.. yoksada yasal olayan satış yapıyordiyerek şikayette bulunun..
peşini bırakmayın az çok demeyin.. bu dolandırıcılara fırsat vermeyin

fatura yok valla nereye şikayet edebilirim bilginiz var mı :/

Back
X