Arkadaşımda instagramdan saat almıştı ama hiç memnun kalmamıştı,resimdeki ve gerçeği Arasında dünya kadar fark vardı....açıkçası instagramdan alışveriş yapmam,kurumsal mağazaların internet sitelerinden alışveriş yapmaya gayret ediyoruM
E hepberaber kızın instegramını taciz edelim mahkemeye vericez imza kampanyası yaptık diye :)
bende malesef gaza gelip ilk defa yaptım . dilim yandı dahada tövbe
O yuzden hic oyle yerlere guvenmem.. Saka gibi.
tamam şimdi biraz toplanalım hepimiz aynı anda girip yazalım ama bu arada deşifre olcaz
Bencede güvenilmemesi gerekiyormuş herşey alana kadar adam 40 numara ayakkabıyı yolladı engeli bastı
Beni intgramda da engellemişler şaka gibi manyaklar yaaa. sanırım elimde patlıycak ayakkabı :/
Bakalım cnm yazalım korkutalım imza kampanyası yaptık maliyeye gidiyoruz diyelimAcaba baska bır kuruma sikayet edemez misiniz? Hem satis yapmak yasal değilmiş. Bence sikayet edin bakalim kimi engelliyor. Bi ben de bakayim suraya
Acaba baska bır kuruma sikayet edemez misiniz? Hem satis yapmak yasal değilmiş. Bence sikayet edin bakalim kimi engelliyor. Bi ben de bakayim suraya
Bakalım cnm yazalım korkutalım imza kampanyası yaptık maliyeye gidiyoruz diyelim
konuyla ilgili bişey yazdığın an engeli yiyorsun :))) saçma ya
05357662445 vatsap nosu ... çevrim içidir köpek
Hediye etmek istersen 40 numara giyiyorum canım
Bilişim ve İnternet suçları ile ilgili olarak;
- Dolandırıcılık amaçlı düzenlenen sahte siteler (banka, finans, arkadaşlık)
tiob@kom.gov.tr veya bss@kom.gov.tr e-posta adreslerine ihbar edebilirsiniz.
Acaba işe yarar mı?
Ya ama benim kimligim cikar ortaya o zaman ben yazamam kii . Ayrıca profili herkese acik degil..
tioba baktımda emniyet amirliği diyor :))))
polise mi şikayet edicem yani , adamlar kızar bundan dolayı mı bizi meşgul ediyorsun diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?