Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Mineral fondöten kullananlar / kullanmak isteyenler

Raiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
3.266
3.777
Kızlar ben sivilce tedavisi görüyorum şuanlık yüzümde sadece izler kaldı onlar da görüntüyü bozmaya yetiyor. Cildim tam düzene girerken yüze kalıp gibi oturan ışıkta parıl parıl parlayan o yağlı fondötenleri kullanmak istemiyorum.

Mineral fondöten kullanmış ve oldukça memnun kalmış olanlar fikirlerini ve markalarını paylaşabilir mi

Kızlar ben sivilce tedavisi görüyorum şuanlık yüzümde sadece izler kaldı onlar da görüntüyü bozmaya yetiyor. Cildim tam düzene girerken yüze kalıp gibi oturan ışıkta parıl parıl parlayan o yağlı fondötenleri kullanmak istemiyorum.

Mineral fondöten kullanmış ve oldukça memnun kalmış olanlar fikirlerini ve markalarını paylaşabilir mi

canımm yuzunde sıvılce lekeleri varsa neden tedavi olmuyosun BEN SUAN TEDAVİ OLUYORUM İYİ OLUCAKMI BILEMIYORUM KİMYASAL PEELİNGE BAŞLADIM.

kullandığım mineralli bir pudra var cildim yağlı olduğu için fondöten terch etmıyorum glominerals kullanıyorum çokta memnunum braz pahalı ama iyi bir marka tavsiye ederim:KK34::KK34::KK34:

canımm yuzunde sıvılce lekeleri varsa neden tedavi olmuyosun BEN SUAN TEDAVİ OLUYORUM İYİ OLUCAKMI BILEMIYORUM KİMYASAL PEELİNGE BAŞLADIM.

kullandığım mineralli bir pudra var cildim yağlı olduğu için fondöten terch etmıyorum glominerals kullanıyorum çokta memnunum braz pahalı ama iyi bir marka tavsiye ederim:KK34::KK34::KK34:

yok hayır tedavi görüyorum henüz sivilce tedavim bitmedi bir kaç ayım var bitmesine ondan sonra iz tedavisine geçicez inşAllah da izler de insanın canını sıkmaya yetiyor yani ne olduğunu belli olmayan kalitesiz ürünler kullanıp cildimi mahvetmekte istemiyorum bi araştırıcam bakalım dediğin ilacı çok tşkler^^

Benim çok hassas bir cildim var. Clinique Even Better kullanıyordum ve yüzümde nodüller oluştu. Acaba mineral makyajı mı tercih etmeliyim, yoksa dermokozmetik BB cream mi kullanmalıyım? Hiçbir fikrim yok, lütfen bana yardımcı olun. :KK14:

Son düzenleme:
X