canım herşey çok güzel gözüküyor misafir masasındaki kırmızı tüllü olanlar nedir çerezmi...
anladım canım çok güzel olmuş annenin ellerine sağlık çerezi ayrı verdiniz o zman onuda içine koysaydınız olmazmıydı...yok onların içinde misafirler için hazırladığım hediyeler var. fatımanın eli şeklinde bir nazar boncuğu, bir tane lavanta kesesi ve bir tane kına kutusu verdik herkese. bunlari bir sepetin içine koyup dökülmesin diye de kırmızı tülle bağladık. annemle hazırlamıştık. el emeği göz nuru oldu.
bebishim, mekan babamın çalıştığı acenta yoluyla her hafta turist gönderdiği bir yer olduğu için biz çok uyguna tuttuk. tanıdık olmayınca ne kadara verir hiç bilmiyorum, çünkü bizim yaptığımız oradaki ilk kına gecesiydi. ne dersem yalan olacak...
anladım canım çok güzel olmuş annenin ellerine sağlık çerezi ayrı verdiniz o zman onuda içine koysaydınız olmazmıydı...
(bende ne inciğine kadar didikliorum yaaaawww)
düğün gibi kınanda bellıkı cok eğlencelı cok özenlı harıka olmuş
pekı kına kıyafetınle resmın yok mu
bde evını merak edıyorum
üstümde değilken kına kıyafetimi bir fotoğraflamak istiyorum zaten. dediğim gibi başörtülüyüm ama kına kıyafetim kısa kollu bir hint kıyafetiydi.
evimi paylaşmaktan artık çekiniyorum çünkü düğün fotoğraflarımı burada paylaştığımın ertesi günü başıma taş isabet etti ve alnım yarıldı, nazar olmasından çok korkuyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?