Minenes'in Kınası

minenes

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
2.740
80
363
İstanbul
Merhaba kızlar,

24 eylülde kınam olmuştu. Fırsat bulup resim koyamadım. Yalnız şimdi koyduğum resimler de sadece misafirler gelmeden önceki hazırlıklara ait. Tamamen bayanlara özel bir kına olduğu ve ben dahil normalde başörtülü olup o gün açık giyindiğim için insanlı fotoğraf koyamıyorum, kusuruma bakmayın lütfen.,

Mekan, Ezel'de Ramiz Dayı'nın gazinosu olarak kullanılan yer. Taksim / Elmadağ'da Sultana's Restaurant - Gece Kulübü. Çok otantik bir mekan oldu kına için. İkram olarak meze ve arasıcak hazırladılar ve çok lezzetliydi. Müziği de onlara bıraktım, güzel bir müzik listeleri var. Kızlardan oluşan veya karışık bir folklör ekibi gösteri sunabilir. Benimkinde 3 kız 15 dklık bir folklör gösterisi sundu.

İlgilenenler Ayfer Hanımla görüşebilir...

Kınam çok şükür çok güzel geçti ve herkes eğlendi...Masalarda gördükleriniz kına hediyeliklerim.

canım herşey çok güzel gözüküyor misafir masasındaki kırmızı tüllü olanlar nedir çerezmi...

canım herşey çok güzel gözüküyor misafir masasındaki kırmızı tüllü olanlar nedir çerezmi...

yok onların içinde misafirler için hazırladığım hediyeler var. fatımanın eli şeklinde bir nazar boncuğu, bir tane lavanta kesesi ve bir tane kına kutusu verdik herkese. bunlari bir sepetin içine koyup dökülmesin diye de kırmızı tülle bağladık. annemle hazırlamıştık. el emeği göz nuru oldu.

bebishim, mekan babamın çalıştığı acenta yoluyla her hafta turist gönderdiği bir yer olduğu için biz çok uyguna tuttuk. tanıdık olmayınca ne kadara verir hiç bilmiyorum, çünkü bizim yaptığımız oradaki ilk kına gecesiydi. ne dersem yalan olacak...

anladım canım çok güzel olmuş annenin ellerine sağlık çerezi ayrı verdiniz o zman onuda içine koysaydınız olmazmıydı...
(bende ne inciğine kadar didikliorum yaaaawww)

anladım canım çok güzel olmuş annenin ellerine sağlık çerezi ayrı verdiniz o zman onuda içine koysaydınız olmazmıydı...
(bende ne inciğine kadar didikliorum yaaaawww)

he heh ya aslında çerezleri koyacaktık ama sonra öğrendik ki çerezleri kınada insanlar tüketiyormuş. onlara paket aç-kapa yaşatmamak için çerezleri ayrı verdik. zaten kayınbabamın çerezleri aldığı yer kına için özel tek porsiyonluk paketler yapıyormuş, iyi denk geldi yani.

düğün gibi kınanda bellıkı cok eğlencelı cok özenlı harıka olmuş
pekı kına kıyafetınle resmın yok mu
bde evını merak edıyorum

düğün gibi kınanda bellıkı cok eğlencelı cok özenlı harıka olmuş
pekı kına kıyafetınle resmın yok mu
bde evını merak edıyorum

üstümde değilken kına kıyafetimi bir fotoğraflamak istiyorum zaten. dediğim gibi başörtülüyüm ama kına kıyafetim kısa kollu bir hint kıyafetiydi.

evimi paylaşmaktan artık çekiniyorum çünkü düğün fotoğraflarımı burada paylaştığımın ertesi günü başıma taş isabet etti ve alnım yarıldı, nazar olmasından çok korkuyorum artık.

Son düzenleme:

olsun cnm görmek ısterız genede

Allah korusun cnm özel album yaparsın herkese acık olmaz ama benıde arkadaşın etceksın hee

Konu hortlayınca aynı merak içerisine bende girdim:) Kına elbiseni bekliyoruz minenes:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…