Gelinlik Modelleri minenes banada yardım eder misin ?

boncuuum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2013
137
19
28
mrb hanımlar ozellikle minenes burda bir çok arkadaşa güzel fikirler sunmuşsunuz sabahtan beri okuyorum bende danışmak istiyorum umarım güzel yardımlarınızı benden de esirgemezsiniz :109:
-ideal tarlatan nasıl olmalı ? benim gelinlik idealim resimdeki gibi buna göre nasıl olmalı
-tarlatanda korsajlı korsajsız deniyor bunlar nedemek?:18: hiç anlamıyorum
-benim diktirmek istediğim gelinliğin modelinide tesadüfen burda buldum,bu gelinlik tarlatansızmış fakat tüllerden kabarıklık verilmiş,peki yürürken ayağıma dolaşmazmı bu tüller takılıp düşmezmiyim bu gelinliğe hangisi uygun düşer ?
-bu gelinliğin modelinde kullanılan kumaş ne tür bi kumaş acaba:44:
-birde 2 tel 3 tel tarlatanlarda gördüğüm kadarıyla yukarı çekip kaldıracağım gelinliğe en yakın tel kısmı bulunmamakta ben bunun neresini tutup yurucemki
-tarlatanların dışına neden fırfır yapılır ?gelinliğin altında o teller belli oluyo çirkin bi görüntü oluşuyo acaba o sebepten fırfırlı tarlatanmı seçmek gerek?
aklım öylesine karışıkki...zaten diktiriceğim yer hakkında akrabam dışında bilgi sahibi olamadım burayada sordum kimseden yanıt alamadım şansım döner inşallah ilgilenen akıl veren birileri olur

gelinlikçiye ne söylemeliyim bişeyden anlamıyomuş gbi olmak istemiyorum karşısında . istediğimde kararımda sabit olup kumaş konusundada beni kandırmasını istemiyorum açıkçası o yüzden çok karışım minenes bi yardım et Allah rızası için

gelin başı olarakta bu modeli düşünüyorum.gelinliğin kuyruğu uzun olacak duvak ta upuzun olsun istiyorum duvak kuyruğu geçmeli mi yoksa kuyruğa gelmeden yarımmı kalmalı ?

bi seferde sıyrılmak istiyorum endişelerimden.
bu gelinlik kırık beyaz mı? inci beyazı mı? hangisi daha hoş olur

arka kısmı bağcıklı istiyorum ama olurmu ki? bağcıklı mı tercih edeyim fermuar üzeri inci modelimi uygun olur

ohh çok şükür bitti bu kadar sorular yanıtlarınıda alırım inşallah

tarlatan soruna cevap vermeyeceğimcanım çünkü benim gelinliğim kendiliğinden tarlatanlı kapatılıp açılıyor ismine ne deniyor bilmiyorum miss defneden aldım gelinliğimi..
Benim ki birazcık fermuarlı gerisi ipli Bence ipli daha kullanışlı gibi çünkü sıkma vs daha kolay ayarlanabilir diye düşünüyorum kendimce ve ki zaten duvaktan görünmüyor genelde arka kısım canım. Benim gelinliğimde kuyruklu Ben 2 duvak tercih ettim birisi uzun kuyruğu geçen 2. si kısa uzunla dolanmak ve oynamak zor olursa kısayla değiştireceğim yardımcı olabilmişimdir umarım..
ve ayrıca Benim gelinliğimi denediğimde rengi kırık beyazdı ki bence resmen krem tonu gibiydi ben kar beyazı yaptırdım bembeyaz olması hep hayalimdi canım hayalinde ne varsa o olur inşallah

teşekkür ederim canım peki bu kendiliğinden tarlatan nasıl oluyo ki ben bunuda not edeyim sorup bakayım gelinlikçiye.renk olarak kırık beyaz istiyorum çünkü çok beyaz tenliyim birazda balık etli o sebepten bembeyaz çiğ kalır diye düşünüyorum artık nasipte ne varsa o.

nasıl olduğunu Bende bilmiyordum canım gelinliği alırken öğrendim rengi artık Sen nasıl istersen öyle olur canım

Allah razı olsun ne kadarda ilgili bi site maş.

Merhaba,

Böyle adıma konu açılınca biraz garip oluyor yahu :)

Seçtiğiniz model gelinlikçiler için zor bir model değil. Bu kadar ince okuyup sık dokumanız gerekmiyor. Tarlatan olarak en iyisi tamamen tül katlardan oluşan, MK modanın 400 serisi. İkinci olarak da fırfırlı olanlar iyidir. Size ikisi de olur. Korsaj göbeğiniz yoksa çok önemli değil. Dantelin ne olduğunu göremiyorum. Genel kaliteden üstün görünmüyor.

Minenesss çok teşekkür ederim çok teşekkür ederim oh ya :81: deneyimine bilgine güvenmiştim yanılmayacam inş
ben bu gelinliği yine burdan buldum linkide aşağıda en yakın resmi gelinliğin sahibi paylaşmış
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=627892

Aman Allah'ım
ben saça başa makyaja nasıl karar vericem diye düşünürken bir tarlatan bu kadar sorun açıyorsa ben ölmeliyim

herkesin ilgi alanı neyse onu sık eleyip dokur tabi benim saçım başım kapalı olucağı için geriye kalanlarla ilgileniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…