Cilt Bakımı Ürünleri mindivan maskesi cok faydalıymıs...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

kendimidurduracakdegilim

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2008
3.719
5.929
kızlar kullanan var mı tavsiye eder misiniz??

ay boyunca kullanımdan sonra ciltteki sivilcelere çok iyi gelen mindivan maskesinin içindekiler şunlar:

-Kil
-bal
-polen
-arı sütü
-ısırgan tozu
-bitki usareLeri
-aromatik yağlar bunların hepsi karıştırılmış halde

maslenin yararları ;
-ciltteki çil Lekelerini ve sivilceleri giderir
-cildi besler
-KırışıkLığı giderir
-Gözenekleri temizler
-cildi nemlendirir.

birde bilen varsa bunu aktardan mı alıcaz acaba??

evet aktardan alacaksın ben aldım şu an yüzümde fakat sürülmesi zor:1no2:

Tatilde yüzümde -kullandığım korucuyucuların neden olduğunu sandığım- kocaman kocaman içi sert sivilceler oldu. Tesadüfen şampuan almak için gittiğim bir aktarda oradaki satıcı bana yüzüm için çok iyi gelecek 2 ürün tavcsiye etti. 1 haftaya kalmaz sonuç alırsın dedi. Biri Mindivan maske diğeri ise goldium adında bi krem. Gerçektende inanılmaz 1 haftaya kalmadan yüzümdeki o kocaman sivilceler küçüldü kurudu gitti. Şimdi gayet temiz bi cildim var. Sabah kalktığım zaman yüzüm tertemiz ve dinlenmiş görünüyor. :1rolleyes:

kızlar bende aldım bu gün bu maskeyi.size sonuçları yazıcam kullandıkça.ben siyah nokta ve arada çıkan sivilcelerim için aldım umarım faydası olur

evet evet gerçekten zor sürülüyor bide ben kil maskesi gibi öle kuru sanıyodum ama normal sürdüğüm gibi kaldı yarım saat snra yıkadım ben. buarada benmki 2009 da üretilmiş 5 ay var sonkullanma tarihinin dolmasına. bişi olmaz dimi =/ ben tazesinden yanayım da genelde , evde farkettm bunu

***buarada bendede sivilce lekeleri var kırmızı

bu maske kil gibi falan değil bende bu sebeple sadece sivilce olan bide leke olan yere hergün uygulamayı düşünüyorum geçene kadar.bi zararı olurmu?kızarma falan olmuyo

bende anlamadm .. gerçi daha 1 kez kullandım ama son kullanma tarihini g örünce moralim bozuldu acaba adam elinde kalmasın die mi okadar övdü diye.. 2009da üretilmiş taaa , 5 ayı kalmıs :/
buarada bazı aktarlar kendileri sizin cildinize göre arı sütü fln olan bi maske hazrlıyolarmıs. bayagı yaglar falan koyuyolarmıs.
hatta biyer 40lira fln demişti

kızlar ben maskeyi geri verdim yaa hiç sevmedim siyah nokta ve gözeneklerimede hiçmi hiç faydası olmadı götürdüm verdim bende aldılar zaten.yerine hodan yağı kremi aldım bakalım o nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…