• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mina'm artık benimle

hamixsxim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
31
1
86
37
İstanbul
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:merhaba arkadaşlar doğum öykümü yazıcam geçte olsa biraz.benim doğum zamanım biraz geçmişti kızım gelmemekte ısrar ediyordu. 6 ocakta doğuma die gittim suni sancı vercekti doktorum bana ama muaynede hiç bir açılma yoktu 1 cm açıklık gerekiyormuş sni sancıyı vermesi için neyse doktorum bebeğin kalp atışlarınız normal olduğunu ayın 8 kadar bekleyebilceğini söledi eğer o zamana kadar yine doğum başlamasa sezeryanla alıcağını söledi.ben eşim ve götrümcem eve geldik neyse ben artık kızımı kucağıma almak istiyordum sabrım tükenmişti artık.
neyse o gecenin sabahı 6dan itibaren 15 dakka arayla bböle adet sancısı gibi sancılarım başladı ama ben pek endişelnmedim neyse saat 11 kadar böle devam etti.eşime sancılarımın olduğunu söledim ve hemen eşyalarımızı alıphastaneye gittik.doktorum muayenemi yaptı ve 1 cm açıklık olduğunu söledi ve suni sancı vermeye başladılar.hayatımda hissetmediğim sancıları hissetmeye başladım ve artık sancılarım dayanılmayacak kadar şiddetli oldu hastaneyi ayağa kldırdım.eşimin dediğine göre sesim 2.kattan 1. kata kadar gidiyomuş arık siz düşünün gerisini
neyse doktorumu çağırtırdım hemşireye geldi açılmama baktı hala 2 cm di bebeğin kalp atışlarıda kötüye gitmeye başlamış ve kordon boynuna dolandığı içi bebek aşağıya inemiyomuş ve kızım kakasını yapmaya başlamış ve acilen sezeryana alması gerktiğini söledi ve hemen aldılar uyandığımda kızım yanıbaşımdaydı anne olmak dünyanın en güzel şeysi suan kzım 1 buçuk aylık ve dünyalar tatlısı allah herkese annelik duygusunu tattırsın.neyse daha fazla uzatmyım bizim doğum hikayemizde böle işte.
kızım 7 ocak saat 16:35 de 3030 gr dünyaya geldi

Maşallah canım bebeğine. Allah bağışlasn.Keşke o kadar sancı çekmeseydin ya...Suni sancı böyle bişi dmekki.

Back