- 3 Ekim 2007
- 3.571
- 927
-
- Konu Sahibi Loiseauxrouge
neden şimdi bunu yazdın ki
bu önerılerın yanısıra oluşmuş çizgiler için ne yapmalı 88 tarif verılmiş ama her biri için de olumsuz bir fikir var yaglar etkilimiş ama yag bezeleri korkusu varBilindiği gibi yüzdeki bu çizgilerden sadece yaşlılar değil gençler de yakınabiliyor. Bunun nedeni de genellikle mimikler! Güneşli havalarda gözleri kısmak veya kaşları çatmak, alnı kırıştırmak bir çok insan için tik haline gelmiş. Bu alışkanlıklardan kurtulmak gerekir. Gerçekten de mimik hareketlerinizi kontrol altına alırsanız yeni oluşmaya başlamış olan çizgilerin azaldığını görürsünüz.
Yatma biçiminizin de bu istenmeyen çizgilere yol açtığınızı biliyor musunuz? Uyurken başınızın şekline dikkat edin. Yastığa yanlış konan bir bir baş nedeniyle genç yaşta kırışıklıklarla tanışabilirsiniz. Bu yüzden de çene bölümünde ve boyunda kırışıklıklar meydana gelebilir. Ayrıca yanak kısmınızın yastığa tam teması yastık çizgisi denen çizginin kalıcı olarak göz kenarına yerleşmesine neden olacaktır
bu önerılerın yanısıra oluşmuş çizgiler için ne yapmalı 88 tarif verılmiş ama her biri için de olumsuz bir fikir var yaglar etkilimiş ama yag bezeleri korkusu var
pahalı kremler dısında bi önerin varsa duymak isteriz
sengözlerimebaksanabAslında göz çevresinde oluşan çizgilere hiçbir kozmetik fayda etmiyor,ne kadar pahalı olursa olsun hepsi yalan .Bana kalırsa göz çevresine yağ kullanmayın derim çünkü yağ butonu oluşur ayrıca göz çevresi derisi çok ince olduğu için deri çabuk sarkar .O pahalı kremlerin hepsi uydurma ,ancak cildi nemli tutmak hafif, ürünler kullanmak,sigara içmemek gibi şeyler geciktirici etki yapabilir.Ama en önemlisi kalıtım yani genler çok önemli canım.Böyle mucize bir ürün olsaydı herhalde estetik operasyonlara gerek kalmazdı:1no2:
yaaa varyaa senin yazıların için sadece bu siteye girer oldum.tabi bu yastık yatak yazısından kaynanmadı:teytey:süper bilgilisin
bugun tamda bu konu için çok uzuldum.dekoltemde 2 yane daire şeklinde çizgi oluşmuş.yaptığım araştirmalara göre yan yatmaktan.yaşım 27.konuyu açan arkadaşa çok teşekkur ederim.geçermi neler yapabilirim bilginiz varmı
Yastıksız değil de , çene ve boyun arasına destek yapabilirsin :) Bir tülbenti veya yumuşak bir kumaş parçasını , katlayıp yastık haline getir.Yan yattığın zaman bunu çene kısmına koy.Yanak kısmın yastığa temas etmesin .Çok güzel bir destek sağlıyor.Bu destek sağlanmazsa yanağın yastığa temas ettiği yerde katlanmalar oluyor.Zamanla kalıcı çizgilere dönüşüyor.Ben uyguluyorum, bir kaç gün sonra o çizgiler yerleşmediyse kaybolduğunu göreceksin .Ben de sol gözümün altındaki çizgilerin sağ gözümdekilerden derin olmasına yatış şeklimden kaynaklanabileceği yorumunu getirmiştim.Demekki doğru tespit etmişim.Yatıksız mı uyusam ne yapsam ya morukluycam iyice
Yastıksız değil de , çene ve boyun arasına destek yapabilirsin :) Bir tülbenti veya yumuşak bir kumaş parçasını , katlayıp yastık haline getir.Yan yattığın zaman bunu çene kısmına koy.Yanak kısmın yastığa temas etmesin .Çok güzel bir destek sağlıyor.Bu destek sağlanmazsa yanağın yastığa temas ettiği yerde katlanmalar oluyor.Zamanla kalıcı çizgilere dönüşüyor.Ben uyguluyorum, bir kaç gün sonra o çizgiler yerleşmediyse kaybolduğunu göreceksin .