mimik çizgileri ve yastığın neden olduğu kırışıklar

Loiseauxrouge

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
3.571
927
Bilindiği gibi yüzdeki bu çizgilerden sadece yaşlılar değil gençler de yakınabiliyor. Bunun nedeni de genellikle mimikler! Güneşli havalarda gözleri kısmak veya kaşları çatmak, alnı kırıştırmak bir çok insan için tik haline gelmiş. Bu alışkanlıklardan kurtulmak gerekir. Gerçekten de mimik hareketlerinizi kontrol altına alırsanız yeni oluşmaya başlamış olan çizgilerin azaldığını görürsünüz.

Yatma biçiminizin de bu istenmeyen çizgilere yol açtığınızı biliyor musunuz? Uyurken başınızın şekline dikkat edin. Yastığa yanlış konan bir bir baş nedeniyle genç yaşta kırışıklıklarla tanışabilirsiniz. Bu yüzden de çene bölümünde ve boyunda kırışıklıklar meydana gelebilir. Ayrıca yanak kısmınızın yastığa tam teması yastık çizgisi denen çizginin kalıcı olarak göz kenarına yerleşmesine neden olacaktır

neden şimdi bunu yazdın ki

Canım sana yazmamın sebebini anlatayım .Mimik çizgisinden şikayet eden bir sürü insan var ayrıca sen yaşın genç olduğu için yanlış yastık kullanmanın,çok kötü çizgilere yol açtığını bilemezsin,formları biraz araştırısan bu konuda pek çok şikayet var.Yaş ilerledikçe cildin elastikiyeti azalır ve yatış şeklin özellikle, yan yatarken göz kenarında derin bir çizginin oluşmasına yol açar ve de zamanla kalıcı olur,hiçbir şekilde geçmez,dediğim gibi bu ancak ileri yaşlarda oluşmaya başlar sen bunu farkedemezsina.s

bu önerılerın yanısıra oluşmuş çizgiler için ne yapmalı 88 tarif verılmiş ama her biri için de olumsuz bir fikir var yaglar etkilimiş ama yag bezeleri korkusu var
pahalı kremler dısında bi önerin varsa duymak isteriz

rosenoire adlı bayana kesinlikle katılıyorum...yanliş yastık kullanımı en büyük neden.benim annemin doktoruda aynı şeyi söylemişti...

sengözlerimebaksanabAslında göz çevresinde oluşan çizgilere hiçbir kozmetik fayda etmiyor,ne kadar pahalı olursa olsun hepsi yalan .Bana kalırsa göz çevresine yağ kullanmayın derim çünkü yağ butonu oluşur ayrıca göz çevresi derisi çok ince olduğu için deri çabuk sarkar .O pahalı kremlerin hepsi uydurma ,ancak cildi nemli tutmak hafif, ürünler kullanmak,sigara içmemek gibi şeyler geciktirici etki yapabilir.Ama en önemlisi kalıtım yani genler çok önemli canım.Böyle mucize bir ürün olsaydı herhalde estetik operasyonlara gerek kalmazdı:1no2:

yaaa varyaa senin yazıların için sadece bu siteye girer oldum.tabi bu yastık yatak yazısından kaynanmadı:teytey:süper bilgilisin

yaaa varyaa senin yazıların için sadece bu siteye girer oldum.tabi bu yastık yatak yazısından kaynanmadı:teytey:süper bilgilisin

Canım yazını yeni gördüm hakkımdaki güzel düşüncelerin için teşekkür ederim ,umarım bu güzel düşüncelerine başka arkadaşlarımız da katılıyordur ,ben yılların verdiği bilgi birikimimi genç arkadaşlarımla paylaşmak istiyorum ,hele senin gibi şekerlerden övgü ve destek alırsam daha yazacak çok şeylerim var kucak dolusu sevgilera.s.

bugun tamda bu konu için çok uzuldum.dekoltemde 2 yane daire şeklinde çizgi oluşmuş.yaptığım araştirmalara göre yan yatmaktan.yaşım 27.konuyu açan arkadaşa çok teşekkur ederim.geçermi neler yapabilirim bilginiz varmı

Sibelciğim konuyu ben açtıma.sa.s..Dekoltedeki çizgiler benim gözlemlediğim kadarıyle yan yatarken göğüslerin yaptığı izden kaynaklanıyor ,çünkü göğüsler yana düşünce dikkat edersen dekolteye uzanan bir çizgi meydana geliyor .Bana göre en iyi çözüm bir ara gözüme ilişmişti askısız ve hiçbir bağlantı yeri olmayan silikon sütyenler var ,sadece vücuda yapışıyor bu sütyenlerden bulursam kendim de alacağım gece kullanmak için ideal ,insanı sıkmaz rahatça kullanılabilir .Belli yaşa gelen çoğu kişide iki göğüs arasındaki çizgilerin nedeni maalesef bu canım tabi senin yaşın çoook genç ama alacağın önlem ilerisi için gerekli olabilir sevgiler ...

teşekkur ederim.benim oluşan çizgi uzun olmayan kolye taktığınızı düşünün orada.ve biraz altında bir tane daha.yan yatmaktan olurmuş.keşke sizin gibi birisi beni uyarsaydı bu konuda.göğüs için önerinizide uygulayacağım.

konu için teşekkrler cnm. benmde gözlerimin altında mimik çizgilerim var hiç sevmyorum onları çok derin değiller ama bana rahatsızlık veriyor yatış biçimi gerçekten önemli ben hep yüzümün üzerine yatıyorum :) e uyanıncada suratımda izler tabiki bişeyler yapmak lazım

Ben de sol gözümün altındaki çizgilerin sağ gözümdekilerden derin olmasına yatış şeklimden kaynaklanabileceği yorumunu getirmiştim.Demekki doğru tespit etmişim.Yatıksız mı uyusam ne yapsam ya morukluycam iyice

peki şu alındaki mimik kırışıklıklarına ne yapmak gerek bilginiz var mı???ben kaşlarımı istem dışı kaldırıyorum ve alnımda çizgiler oluştuu:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Yastıksız değil de , çene ve boyun arasına destek yapabilirsin :) Bir tülbenti veya yumuşak bir kumaş parçasını , katlayıp yastık haline getir.Yan yattığın zaman bunu çene kısmına koy.Yanak kısmın yastığa temas etmesin .Çok güzel bir destek sağlıyor.Bu destek sağlanmazsa yanağın yastığa temas ettiği yerde katlanmalar oluyor.Zamanla kalıcı çizgilere dönüşüyor.Ben uyguluyorum, bir kaç gün sonra o çizgiler yerleşmediyse kaybolduğunu göreceksin .

Ya sorma canım dün gece okuyunca yastıksız yattım,önceden de denemiştim ama sürdüremedim.Omzum bükülüyo acıyo yan yatarken:)benim de en sevdiğim yatış şekli yandır dün gece rahat edemedim uyandım omzum ağrımış.bu gece tavsiyeni deniycem tatlım teşekkür ederim.a.s.

ben yastıksız yatamam derdim kırıştırma olayını duyunca yatmaya başladım:) zaten yasıksız yatmak sünnetmiş:) göz çevremde gülünce kırışıklık oluyor ,sinir oluyorum,şimdi yastıksız yatıncada boyun düzelşmesi olurmu acaba diye düşünüyorum.O havlu tülbent falan olmuyor sabha kadar hepsi ayaklarımın yanına geliyorbilmiyorumkismile