ozgeosqe Guru Kayıtlı Üye 11 Haziran 2013 99 0 296 İstanbul 6 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgeosqe #1 kızlar mimari restorasyon hakkında bilgisi olan yada bu bölümde okuyan okumayı düşünen var mı ?
mutsuzprincess Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Aralık 2008 263 1 96 Ankara 11 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgeosqe #2 ozgeosqe .!.: kızlar mimari restorasyon hakkında bilgisi olan yada bu bölümde okuyan okumayı düşünen var mı ? Genişletmek için tıkla... düşünüyorum.......ama çok kararsızım pek iş yok gibi bu bölümde üstelik bu benm ikinci senem:18: sen naptın bi karar verebildin mi
ozgeosqe .!.: kızlar mimari restorasyon hakkında bilgisi olan yada bu bölümde okuyan okumayı düşünen var mı ? Genişletmek için tıkla... düşünüyorum.......ama çok kararsızım pek iş yok gibi bu bölümde üstelik bu benm ikinci senem:18: sen naptın bi karar verebildin mi
ozgeosqe Guru Kayıtlı Üye 11 Haziran 2013 99 0 296 İstanbul 21 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgeosqe #3 mutsuzprincess .!.: düşünüyorum.......ama çok kararsızım pek iş yok gibi bu bölümde üstelik bu benm ikinci senem:18: sen naptın bi karar verebildin mi Genişletmek için tıkla... Ben tercihimi yaptim tabi birden fazla meslek sectim ben umarim hayirlisi neyse o olsun hepimiz icin
mutsuzprincess .!.: düşünüyorum.......ama çok kararsızım pek iş yok gibi bu bölümde üstelik bu benm ikinci senem:18: sen naptın bi karar verebildin mi Genişletmek için tıkla... Ben tercihimi yaptim tabi birden fazla meslek sectim ben umarim hayirlisi neyse o olsun hepimiz icin
ozgeosqe Guru Kayıtlı Üye 11 Haziran 2013 99 0 296 İstanbul 4 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgeosqe #4 merhaba kızlar bu bnm mecburen ikinci senem oldu umarım da son senem olur ve yine hayırlısı diyorum sizler ne alemdesiniz ?
merhaba kızlar bu bnm mecburen ikinci senem oldu umarım da son senem olur ve yine hayırlısı diyorum sizler ne alemdesiniz ?