misty Guru Kayıtlı Üye 10 Aralık 2006 1.544 28 54 14 Mayıs 2008 Konu Sahibi misty #1 Bu galeride göreceğiniz mühendislik ve mimarlık şaheserlerinin(!) tamamı gerçektir. İşte pratik zekanın saç baş yolduran fotoğrafları. Hizmette sınır yok. Vatandaş duvara tırmanırken araba çarpmasın diye yaya geçidi yapmış. Kim düşündüyse aklına(!) sağlık. Evi yapan ne güzel yapmış..Bide garaj kapısını tuttursaymış... Yoruma gerek var mı?
Bu galeride göreceğiniz mühendislik ve mimarlık şaheserlerinin(!) tamamı gerçektir. İşte pratik zekanın saç baş yolduran fotoğrafları. Hizmette sınır yok. Vatandaş duvara tırmanırken araba çarpmasın diye yaya geçidi yapmış. Kim düşündüyse aklına(!) sağlık. Evi yapan ne güzel yapmış..Bide garaj kapısını tuttursaymış... Yoruma gerek var mı?
misty Guru Kayıtlı Üye 10 Aralık 2006 1.544 28 54 14 Mayıs 2008 Konu Sahibi misty #2 Siz hiç bir evin duvarında biten demir yolu gördünüz mü? Biliyorum saçma bir soru..Ancak fotoğraf gerçek.. Bir demiryolu harikası daha.. Rayların ortasına direk dikmek mi, direklerin etrafına ray döşemek mi?
Siz hiç bir evin duvarında biten demir yolu gördünüz mü? Biliyorum saçma bir soru..Ancak fotoğraf gerçek.. Bir demiryolu harikası daha.. Rayların ortasına direk dikmek mi, direklerin etrafına ray döşemek mi?
misty Guru Kayıtlı Üye 10 Aralık 2006 1.544 28 54 14 Mayıs 2008 Konu Sahibi misty #3 Bu balkonda kahvaltı yapmak için dağcı malzemeleri lazım. İşte bir harika daha. Hangisi daha enteresan. Kabloların güzergahı mı yoksa dışarıya asılan perdeler mi? Muhtemelen bu evde oturan adam karısından bıkmış ve karısı birazdan çamışır asmaya çıkacak.
Bu balkonda kahvaltı yapmak için dağcı malzemeleri lazım. İşte bir harika daha. Hangisi daha enteresan. Kabloların güzergahı mı yoksa dışarıya asılan perdeler mi? Muhtemelen bu evde oturan adam karısından bıkmış ve karısı birazdan çamışır asmaya çıkacak.
elmayra:) Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ocak 2008 233 0 35 14 Mayıs 2008 Konu Sahibi misty #4 İşte mimar dediğin böyle olur ince ayrıntıları görür ona göre işler yapar tebrik etmek lazım ne diyelim Yalnız garaj girişinin önündeki direk harika koptum gülmekten sağol gülmeye ihtiyacım vardıa.s
İşte mimar dediğin böyle olur ince ayrıntıları görür ona göre işler yapar tebrik etmek lazım ne diyelim Yalnız garaj girişinin önündeki direk harika koptum gülmekten sağol gülmeye ihtiyacım vardıa.s
C CORUMUNCADISI 3 yavrum kuzumlarim Kayıtlı Üye 18 Nisan 2007 6.852 16 37 14 Mayıs 2008 Konu Sahibi misty #5 hay bu mimar nasil yapmis anacum bunlari hele ilk bastaki :)
fatto DÜNYAYI KURTARAN KIZ Kayıtlı Üye 18 Eylül 2007 1.788 8 18 Mayıs 2008 Konu Sahibi misty #6 mistycim gene yapcağını yapmışın....resmen
misty Guru Kayıtlı Üye 10 Aralık 2006 1.544 28 54 19 Mayıs 2008 Konu Sahibi misty #7 fatto .!.: mistycim gene yapcağını yapmışın....resmen Genişletmek için tıkla... bunları görünce sizlerle paylaşmadan duramıyorumŞeniz
fatto .!.: mistycim gene yapcağını yapmışın....resmen Genişletmek için tıkla... bunları görünce sizlerle paylaşmadan duramıyorumŞeniz
bride_ Yıllar sonra... Kayıtlı Üye 20 Ocak 2008 2.249 25 19 Mayıs 2008 Konu Sahibi misty #8 misty .!.: Bu çok salakça olmuş hakikaten...adam göstermelik balkon yapmış...:roflol::roflol: Genişletmek için tıkla...
misty .!.: Bu çok salakça olmuş hakikaten...adam göstermelik balkon yapmış...:roflol::roflol: Genişletmek için tıkla...
Doro Tantrumm! Kayıtlı Üye 27 Haziran 2009 9.310 3 20 Temmuz 2010 Konu Sahibi misty #9 fotolar görünmüyor
HeartLess Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2007 12.734 40 52 21 Temmuz 2010 Konu Sahibi misty #10 Linkler kırık olduğu için resimler görünmüyor, dolayısıyla konu anlamsızlaşmış,kapatıyorum.