Mimardan harika mobilyalarımı satıyorum

neyil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2014
69
10
98
Merhaba, 2. El çok temiz koltuk ve salon mobilya takımını satıyorum. Mobilya ünlü İnegöl mobilyası ve yine sağlamlığı ve eskitme estetiğiyle ünlü ceviz ağacındandır. Fotoğraflarda da görüldüğü üzere sağlamlığı dışında dekoratif estetikliğiyle de gerçekten güzel ve ihtişamlı bir takım. Mobilya takımı, 1 vitrin, 1 aynalı konsol, 1 gümüşlük, 1 orta sehpa, 2 köşe sehpasından oluşmaktadır.
Bunların dışında koltuk takımı da 1 üçlü, 1 ikili, 2 tekli ve 2 de berjerden oluşmaktadır. 8 tane de yemek masasına ait sandalye vardır.
Nakliye alıcıya aittir. 2500 tl.
Fiyat konusunda pazarlık yapılır.

Son düzenleme:
Merhaba, 2. El çok temiz koltuk ve salon mobilya takımını satıyorum. Mobilya ünlü İnegöl mobilyası ve yine sağlamlığı ve eskitme estetiğiyle ünlü ceviz ağacındandır. Fotoğraflarda da görüldüğü üzere sağlamlığı dışında dekoratif estetikliğiyle de gerçekten güzel ve ihtişamlı bir takım. Mobilya takımı, 1 vitrin, 1 aynalı konsol, 1 gümüşlük, 1 orta sehpa, 2 köşe sehpasından oluşmaktadır.
Bunların dışında koltuk takımı da 1 üçlü, 1 ikili, 2 tekli ve 2 de berjerden oluşmaktadır. 8 tane de yemek masasına ait sandalye vardır.
Nakliye alıcıya aittir. 3500 tl.
Fiyat konusunda pazarlık yapılır.
Foto nerde canım?

mobilyaların fotoğraflarını da yüklüyorum kızlar :KK49:

Eklentiler

• 1.PNG
    1.PNG
    808,7 KB · Görüntüleme: 259
  • 2.PNG
    2.PNG
    736,7 KB · Görüntüleme: 235
  • 2.PNG
    2.PNG
    736,7 KB · Görüntüleme: 220
  • 3.PNG
    3.PNG
    919,4 KB · Görüntüleme: 236
  • 4.PNG
    4.PNG
    709,3 KB · Görüntüleme: 228
  • 5.PNG
    5.PNG
    823,2 KB · Görüntüleme: 208
  • 6.PNG
    6.PNG
    906,7 KB · Görüntüleme: 237
  • 7.PNG
    7.PNG
    753,4 KB · Görüntüleme: 226
Bunun nakliyesi kendi fiyatını bulur ayrıca çok pahalı sıfır fiyatına

Sağlamlığına bişey diyemem ama model olarak oldukça eski,uzun yıllar kullanılmış havasında.bu fiyata satılması çok zor.

temiz kullanılmış bi mobilya 5,6 senesi var ama mesela sehpalar gibi bazı parçalar yeni. herkesin estetik anlayışı farklıdır. mobilyaların bu dairede eski değil klasik olarak yorumlanması daha mantıklıdır.

Annemin var aynı bu tarz takım 13 yıllık çok daha yeni üzülüyor eski diye satalım bari bu fiyata yenisini alır

Takiminizdaki vitrin ve masa takimini bir akrabamda görmüstüm cok begenmistim
ben sizin yerinizde olsaydim satmaya kiyamazdim :) eskiler daha kiymetli bence

Takiminizdaki vitrin ve masa takimini bir akrabamda görmüstüm cok begenmistim
ben sizin yerinizde olsaydim satmaya kiyamazdim :) eskiler daha kiymetli bence
teşekkürler ben de aynı fikirdeyim ama bazı sebeplerden dolayı değişikliğe gitmek zorunda kaldık.. yoksa biz de kıyamıyoruz. :KK43:

Back