Msj atarmısınızkısa yazıcam az önce silindi yazdıklarımben aldım yarın kargodan gelicek inşallah kapıda ödeme kart yada nakit şeklinde ünlülerin kullandığı benim gibi takmış olanlar kaçırmasın link ve tel verebilirim can bebe bilginiz olsun
Merhaba canm nerden aldın arabayı ve neden bu kadar uygun? Bilgi verirsen sevinirimkısa yazıcam az önce silindi yazdıklarımben aldım yarın kargodan gelicek inşallah kapıda ödeme kart yada nakit şeklinde ünlülerin kullandığı benim gibi takmış olanlar kaçırmasın link ve tel verebilirim can bebe bilginiz olsun
Nerden aldinizkısa yazıcam az önce silindi yazdıklarımben aldım yarın kargodan gelicek inşallah kapıda ödeme kart yada nakit şeklinde ünlülerin kullandığı benim gibi takmış olanlar kaçırmasın link ve tel verebilirim can bebe bilginiz olsun
Tel verirmisinizkısa yazıcam az önce silindi yazdıklarımben aldım yarın kargodan gelicek inşallah kapıda ödeme kart yada nakit şeklinde ünlülerin kullandığı benim gibi takmış olanlar kaçırmasın link ve tel verebilirim can bebe bilginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?