• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El MİMA XARİ BEBEK ARABASI!!!!

necla0 isimli kullanıcı dolandırıcıdır ve bir çok sahte hesapla elinde beyaz mima bebek arabası olduğunu ve uygun fiyata satmak istediğini söylüyor kesinlikle banka bilgisi vermiyor ptt ye yatırılmasını istiyor paranın kargo kapıda ödemeli olmadan hiçbir ürünü almayın paranızı bu vicdansızlara kaptırmayın dün akşam arkadaşım az daha parasını kaptırıyordu kadınlar kulübü yönetimi sağolsun bize bilgi verdiler bir kez daha tebrik ediyorum uyanık olunn kızlar sizde bizim gibi kanmayın

bende az kaldi aliyordum.cok iyi fiyat verdi.burda 2 eller yenisi fiyatina satiyorlar genelde.fiyati begendim hemen alacaktim.ama goruntulu konusma istedim .hic sosial medya kulanmiyorum dedi.sakin kimse almasin hic birsyi goruntulu konusmasiz ve sosial mediadan gormeden.yada sadece kapida odeme!!

sadece kargo ile kapıda ödeme olarak yada gidip yüz yüze görüşerek alım yapın sosyal medya falan hepsinin bir kılıfını uydurur bu terbiyesizler.

Merhabalar bende mima xari koyu gri satıyorum sadece alt iskelet 3-4 dfa kullanıldı.üzerimdeki oturak hiç kullanılmadı.3500 tl diye düşünüyorum fiyat falat konuşulabilir.dileyen olursa fotoğraf koyarım faturada mevcut.yağmurluk vb.aksesuarlarda dahil

Merhabalar bende mima xari koyu gri satıyorum sadece alt iskelet 3-4 dfa kullanıldı.üzerimdeki oturak hiç kullanılmadı.3500 tl diye düşünüyorum fiyat falat konuşulabilir.dileyen olursa fotoğraf koyarım faturada mevcut.yağmurluk vb.aksesuarlarda dahil
Bana ulaşır misiniz ?!

3000 TL be safe anakucağı adaptörleri şemsiyesi yağmurluğu hepsi birlikte vericem gri kasa mavi pedler

Back