puseti var mı?bir bucuk yıl kullandım kullanıma bağlı ufak tefek cizikleri var ama hiçbir sorunu yoktur çok temiz kullandım yağmurluğu ayakucu ortüsüde mevcut istanbuldayım, 4500 tl ye aldım 2000Eki Görüntüle 1867358 Eki Görüntüle 1867359 Eki Görüntüle 1867360 Eki Görüntüle 1867358 Eki Görüntüle 1867359 Eki Görüntüle 1867360 Eki Görüntüle 1867361 Eki Görüntüle 1867362 Eki Görüntüle 1867358 Eki Görüntüle 1867359 Eki Görüntüle 1867360 Eki Görüntüle 1867361 Eki Görüntüle 1867362 tl ye satıyorum
Satıldı mı acabamerhabalar.kızım 14 aylık suan 8 aylıkken erken yurudugu ıcın mima bebek arabamızı malesef 6-7 ay kullandık.daha cok evde gezdırmek ıcın kullandık dıyebılırım.cok severek aldıgımız bebek arabasını ıkıncı cocuk dusunmedıgımız ıcın satmak ıstıyorum.ilgilerinizseniz yardımcı olabılırım..siyah butun ekıpmanları mevcut iki adet pembe iç pedi bulunmaktadır.(ikincisini hediye edıyorum).iki adet çanta asma aparatınıda içinde hedıye veriyorum.
MERHABA HAYIR SATILMADISatıldı mı acaba
Ben almak istiyorum ama fiyatı nedir. Ve uzun bi zaman geçmiş kullanıldı mı. Cevabınız için ayrıca teşekkürler..MERHABA HAYIR SATILMADI
Kızım 8 aylıklen yurumeye basladıgı ıcın 8 ay kullandık sadece .fıyatını 3 bın olarak dusunuyrum tertemızdırBen almak istiyorum ama fiyatı nedir. Ve uzun bi zaman geçmiş kullanıldı mı. Cevabınız için ayrıca teşekkürler..
Hayır oto koltugu yok .oto koltugu artı 1000 tlydı alma geregı duymadım zaten portbebesı var oto koltuguna gerek yok dıye dusundum o sekılde kullandım .2.750 ye bırakabılırım ama daha fazla dusuremem tertemız arac cunku bende taksıtle aldım zor durumda kalırım .Ya 3 bin biraZ yüksek bi fiyat değil mi. Nasılsa size artık yaramıcak en azından ben alim ki sizde elden çıkarmış olun oto koltuğu var mı peki o fiyatın içinde sadece besafe marka uyuyor galiba dimi..uygun bişey söyleyin fiyatta anlaşalım bende rahatlim sizde
evet siyah renk ıc pedi pembe.telefonunuzu verırsenız resımlerını yollarım size..arabADa seyahat ederken portbebeyı koyuyordum kucukken daha sonra oturma koltuguna gecıldıgınde onu arabay koyuyordum o sekılde sabıtlıyordum arabaya.Siyah renkti değil mi resimlerini görme şansım var mı araba da seyahat ederken nasıl kullandınız anlamadım kusuruma bakmayın bu araba çok güZel çokta değişik bana göre...