Mima marka kobi model Bebek aracımı satıyorum

truva61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2016
28
22
34
Merhabalar, Mima kobi ikiz veya iki çocuk taşıyabilen Bebek arabamı satıyorum. Dolandırıcılardan ağzım yazdığı için gelip görüp almanızı tavsiye ediyorum :KK66: genel olarak kargo yapmayı düşünmüyorum. Emel ve Volkan Demir dolandırıcı ikilisinin yakalanmasından sonra hele. Ürüne gelecek olursa tabii olarak kullanıma bağlı olarak pusetinde çizikler mevcuttur. YouTube dan Mima kobi yazarsanız kullanımı orda açıkça anlatılmıştır. Bendeki hali portbebe olma özellikli kozalıdır. İkinci çocuk için bir pusetinde veya anakucağı lazımdır. Ürünün yanında stokke izi gibi anakucağı aparatı, 399 tl değerinde tulum ve yağmurluk verilecektir. Fiyatı pazarlıksız 2.000 TLdir. Bu fiyata başka Mima görmedim :) irt: 05075588882 (eşim)
Başakşehir / İstanbul

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    47,6 KB · Görüntüleme: 645
  • image.jpeg
    image.jpeg
    60,4 KB · Görüntüleme: 443
  • image.jpeg
    image.jpeg
    47,8 KB · Görüntüleme: 409
  • image.jpeg
    image.jpeg
    55,2 KB · Görüntüleme: 416
  • image.jpeg
    image.jpeg
    56,9 KB · Görüntüleme: 398
  • image.jpeg
    image.jpeg
    63,5 KB · Görüntüleme: 365
  • image.jpeg
    image.jpeg
    66 KB · Görüntüleme: 335
Bu kadar pahalı bebek arabaları duymamıştım kim bilir sıfırı ne kadar.
Yanlış anlamayan şaşırdım çocuğum yok bu yüzden fiyatlardan hiç haberim yok :KK43:

Sıfırının fiyatı internette var. Yanında hiçbirşey yok ama. Ve bu stater pack eklemeli

Sıfırının fiyatı internette var. Yanında hiçbirşey yok ama. Ve bu stater pack eklemeli
Merhba,
Port bebe oluyor mu?Ben de geçen hafta xari nin beyazını aldım. Bu kobi olduğu için ve arkadaşıma düşündüğüm için soruyorum.

estol estol evet. Kozanın içinde port bebesi. Koza çıkarılıp port bebeye dönüşüyor. Starter pack ile port bebe içinde de içpedi var.

Hayırlı olsun bu arada. Xari ile arasında çok fark yok. Bu model iki çocuk için de kullanılabiliyor sadece :)

Merhabalar, Mima kobi ikiz veya iki çocuk taşıyabilen Bebek arabamı satıyorum. Dolandırıcılardan ağzım yazdığı için gelip görüp almanızı tavsiye ediyorum :KK66: genel olarak kargo yapmayı düşünmüyorum. Emel ve Volkan Demir dolandırıcı ikilisinin yakalanmasından sonra hele. Ürüne gelecek olursa tabii olarak kullanıma bağlı olarak pusetinde çizikler mevcuttur. YouTube dan Mima kobi yazarsanız kullanımı orda açıkça anlatılmıştır. Bendeki hali portbebe olma özellikli kozalıdır. İkinci çocuk için bir pusetinde veya anakucağı lazımdır. Ürünün yanında stokke izi gibi anakucağı aparatı, 399 tl değerinde tulum ve yağmurluk verilecektir. Fiyatı pazarlıksız 2.000 TLdir. Bu fiyata başka Mima görmedim :) irt: 05075588882 (eşim)
Başakşehir / İstanbul

merhaba,
araba satıldı mı acaba?
ya da bir umut soruyorum fiyat güncellendi mi? :)

X