milupanın rezene çayını kullanan var mı ?

Navea

meaning of my life ♥
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
1.026
1
116
39
İstanbul
selam arkadaşlar. benim kızım 35 günlük gazını çıkarabiliyor. ama gece hep ıkınma halinde rahat edemiyot uykusu içinde. kendim milupanın rezenesini içiyorum ama ne kadar fayda ediyor bilmiyorum. acaba bebise 1-2 cay kasıgı versem sorun olur mu ? doktora gitmemize çok var sizlere bi danışayım dedim.
birde kızım 2gündür çok az uyudu toplasam gec ve gündüz 1saat. bi sorun mu var anlamadım birde dıskısı yesilimsiydi. sütümden kaynaklanıyor sanırım. çok moralim bozuk.
:1no2:

Canım Milupa kullanmadığım için bilemiyorum ama ben de Hipp in rezenesini almıştım..Kutusunda bebeklere ne şekilde hangi miktarda kullanılabileceğine ilişkin bilgi vardı..
Eğer bebeklere kullanılıyorsa Milupa nın kutusunda da yazıyordur mutlaka..

Ama ben bunu kullanayım mı diye sorduğumda doktorumuz kullanma kendin günde 4-5 fincan rezene, papatya vb. rahatlatıcı çaylardan iç demişti.
Kızım da çok gazlıydı, geceleri sabahlara kadar uyumadı ilk 3-3,5 ay..Allaha şükür son 15-20 gündür düzeldi..
Biz o ara Zinco kullanmıştık hergün aynı saatlerde gün de 2 kez 3 damla vermiştik tam olmasa da biraz rahatlatmıştı..ıstersen bu damlayı da bir sor doktoruna inşallah çabuk geçirirsiniz bu gazlı dönemi.

cnm aynı problemi bende yaşıyorum üstten gaz çıkıyo fakat alttan zorlanıyo eczanelerde nurse hurvers die gaz ilacı var çok işe yarıyo kakasının yeşil olması karnının agrıdıgını ve üşüdügünün belirtisi derler karnına sıcak havlu koy bakalım geçmiş olsun

saolun kızlar. minik sıcak su torbam vardı onıun için ılık su koydum yatarken karnınn yakınına koydum. biraz sarı biraz yesil gibi suanda dışkısı. gaz ilacı alıcamda doktora kontrol var ozaman sorucam.

merhaba kızlar.
ben doğum yapalı 15 gün oldu.bebişim hiç üstten gaz çıkarmıyor.hep alttan ıkınarak yapıyor.normal mi acaba.

mrb lar benimde oğlum çok ıkınıyordu sanki cişimni yapamıyo gibi sesi hiç kesilmiyordu doktor milupanın rezene çayını önerdi hergün içirdim paket bitene kadar günde bi kere 120 gram yaptım ama faydasını çok gördüm rahatlatıyo uykusuda düzeliyor öneririm

milupa rezene benim kurtarıcım oldu mutlaka kullanın tavsiye ederim
kendim içiyorum. ama siteden öğrendimki bebislerede verılıyormus 1 /2 cay kasıgı bende verıorum bi kac aksamdır. ama yarın doktra yine danısıcam.

merhaba kızlar.
ben doğum yapalı 15 gün oldu.bebişim hiç üstten gaz çıkarmıyor.hep alttan ıkınarak yapıyor.normal mi acaba.
hayırlı olsun öncelikkle. üstten cıkarması için omzuna kaldrıp sırtını ovalıyor musun? cunku öyle yapınca bebeklerin cogu agızdan cıkarabiliyor.aama alttan cıkarması da iyi. ıkınma sıorunu bizdede var. sanırım zorlanıyorlar.bilmiyorumkismile

bende 30 cc suya 1 cay kasıgı diye okudum. sen ne kadar suya yapıyordun canım?

canım benim bebeğimde de ıkınma sorunu var. bugun 21 günlük oldu.
dün gece gaz sancısı çok fazla oldu ve bir türlü susturup uyutamadım; mecburen evde milupanın emziren anneler için olan rezeneli çayından hem kendim içtim hemde biberonla bebeğime içirdim.
inanamadım; çünkü 5 dakika içinde uyudu ve normalde 1 saatte uyanan oğlum 3 saat deliksiz uyudu.
ben kesinlikle almak istiyorum bu bebek çayından. dün mecburiyetten kendi çayımdan içirdim 30 cc kadar ve bişey olacak diye de çok korktum açıkçası. çünkü anne sütü haricinde içtiği ilk ve tek şey o çay oldu.

eczaneye bebek için diyince değişil veriyor bitki değil ama biz kardeşime ondan kullanmıştık hemen hemen 1 aylık gibiydi

benim bebegimde de gaz sancisi cok fazlaydi. maden suyu iciyorum ben.(tabi sade olanlardan.) cok iyi geldi bebegime tavsiye ederim. su an daha rahat

kıslar ben normal rezene aldım kendim demleyip içiyorum birde doktorumuz zinco diye bir damla verdi rahatlattı bebeğimi. damlayı kullanmaya başlamadan önce akşam saatlerinde içiyordum rezene çayını sütten geçsinde gece rahat uyusun diye. birde bol kaka yapması bebeğin iyi beslendiğini gösteriyor demişti doktor. mama verdiğinde kakası yeşil olur sadece anne sütü içtiğinde sarı olur demişti. gazını çıkartabildiği sürecede çok gazlı olması önemli değil demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…