Bebek İkinci El Milupa Pregomin yeni formül ve eski formül satılık mamalar.

Karanebula

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
4
0
16
İstanbul
Merhaba,

Bebeğim için fazladan aldığımız ve artık kullanmadığımız mamaları satıyoruz. (Elimizde gerçekten çok var) İhtiyacı olan varsa gerçekten yok denecek fiyata satacağım. Hem bize hem satın alacak kişiye yarasın. Lütfen almak isteyenler bana mesajla ulaşsın.

Bunlar süte alerjisi olan bebekler için özel mamalar. Bu yüzden her dönem kullanılabiliyor,yaş grubu yok. Süte alerjisi olan bebek anneleri ne dediğimi anlıyordur eminim. Sizin bebeğiniz normal/sağlıklı bir bebekse bunu zaten kullanamaz.

Arkadaşım devlet ayda 10 kutuya kadar ücretsiz veriyor mamaları rapor çıkartın ssk geçen özel hastane de olur devlet hastanesi de olur

malesef burda devlet karsilamiyor parayla aliyoruz turkiyede devletin karsiladigini biliyorum. burda parayla alirken bile zor buluyoruz stok sorunundan dolayi.

Son düzenleme:
Elinizde hala var mı bu mamadan oğlum sanırım alerji inek sütüne karşı elimde açılıp 1 kez kullanılmış 5 farklı mama kutusu var yazık boşuna masraf. Einizde hala varsa denemek amaçlı 1 kutu satın almak isterim .

Merhaba,

Bebeğim için fazladan aldığımız ve artık kullanmadığımız mamaları satıyoruz. (Elimizde gerçekten çok var) İhtiyacı olan varsa gerçekten yok denecek fiyata satacağım. Hem bize hem satın alacak kişiye yarasın. Lütfen almak isteyenler bana mesajla ulaşsın.

Tarih geçen sene ocak ayıymış yeni farkettim neyse elinizde varsa bile süresi geçmiştir zaten

merhabalar, geçen ay Pregomin AS başladık ancak bebeğim çok sevmediği için az tüketiyoruz oyüzden bu ayki pregomin AS
larımızı uygun fiyata satıyoruz.

Back