• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi milupa net üyeliği

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

artesk85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
357
2
46
Diğer
kızalr 2.5 ay önce netten milupaya üye olmuştum az önce küçük denemelik mamalr geldi artık unutmuştum kargo gelince şaşırdım:))) içinde bir kitap, bi kaç tane açıklayıcı bilgiler var bir gece maması birde gündüz maması var tester gibi .bakalım deniycem kızım beğenecek mi netten sipariş vrmiştim halen gelmemişti maması faln ii oldu bugün gelmesi ama cidden 2 tane testerden bana bir kar gelmz ama onların sözlerinde durması hoşuma gitti doğrusu :2:

ben de uyelıgımı yaptım ama henuz bısı gelmedı heralde kızım ek gıdaya gecınce gelecek.

ben de üye olmuştum, geçen 4. aydasınız artık ek gıdaya geçebilirsiniz diye msj atmışlar, ama daha numune filan yok. gerçi bazen haftaiçleri dışarı çıkıyorum, ama öyle olsa da kapıya not bırakırlardı sanırım. bekliyoruz bakalım...

evt arkadşım 4.ayda ek gıdaya geçebılırsınz dıe msj geldı 5.ayda yoğurt mayalamayla ılgılı msj geldı devam sutuyle yapabılırınız dıye .. dunde numune 5.5 aylıkken yani:))

ben de üye olmuştum 2 ay önce hala numune gelmedi bana,mesajlar bana da geldi.oğlum 5 ay 3 haftalık oldu :))

Back