Caycan, hem milupa hem de bebelac avrupa birliği standartlarına uygun olarak yenilendi. Dolayısıyla artık kutuların üzerinde devam maması yerine devam sütü yazıyor, ayrıca aylarda da değişiklik oldu. Artık yeni Aptamil 1 ve Bebelac 1 kutularının üzerinde de 4.aya kadar değil, 6.aya kadar diye yazıyor. Karışıklık eski kutularla yeni kutuların aynı anda satılmasından kaynaklanıyor. Ben milupanın sitesine üye olduğum için bana konuyla ilgili bir mail atmışlardı, ben de şimdi milupanın sitesinden aynen alıntı yapıyorum :
"Aptamil yenilenen Avrupa Birliği standartları ile eşzamanlı olarak ürünlerini yeniledi ve anne sütüne bir adım daha yaklaştı. (...) Eğer bebeğiniz 5 aylıksa ve Aptamil 2'ye başladıysanız Aptamil 2'ye devam edebilirsiniz. Bebeğiniz 8 aylıksa ve Aptamil 3'e başladıysanız yine Aptamil 3'ü kullanmaya devam edebilirsiniz. Yeni Aptamil aşamaları ve isimlerine göre ise Aptamil 1 "bebek sütü" olarak ve Aptamil 2 "devam sütü" olarak isimlendirildi. "
Şu an 4 aylığa kadar olan Aptamil 2'ler ve diğer değişen mamalar eskiden piyasaya sürülmüş olanlar canım. Marketlerin bir kısmı elindeki stokları eritmek için yenilerini raflara koymuyor, ben birkaç kez şahit oldum. Ama eskilerin de süresi dolmadığı için problem değil. Zaten sadece ambalaj değişti, içeriğinde pek bir değişiklik yok. Daha fazla bilgi için milupanın sitesine bakabilirsin. Umarım yardımcı olmuşumdur...