• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi mılupa ar kullanan var mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

adadefne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
63
1
36
Edirne
5aylık kızım dogdugundan berı hep kusuyor.mılıupa ar kusan bebeklere ıyı gelıyormus.denemk ıstıyorum.kullanan arkadaslar faydasını gordunuz mu?:44:

Merhaba,
Benim bebeğimde sürekli kusuyordu. doktora söylediğimde kilosunda bir problem yok diyordu o yüzden başka tetkik yaptırmaya gerek yok diyordu. bende kusmasından çok ama çok rahatsiz oluyodum. daha biberonu ağzından çıkarır çıkarmaz kusuyodu. mamalarını değiştirdim buna rağman kusmaya devam etti. milupayıda denemiştim onuda kustuğu için milupa ar almadım ama HUMANA AR aldım. ve çok memenun kaldım. doktorumuz içinde keçi boynuzu özü var dedi.midede katılaşıyomuş oda kusmasını engelliyomuş. iyide geldi mama kusma problemi kalmadı. çok şükür. tavsiye edebilirim. Allah kolaylık versin.

Benim bebeğimde çok kusardı hem milupayı hemde humana Arı kullandım oğlum milupayı sevmediği için humanayla devam ettim. KAma bizim sorunumuzu gastrolog çözdü iki tane şurupla..

benim bebeğimdede kusma sorunu var.. drmuz 6.aya kadar teshıs koyamyacağını söyledi ama mama falan önermedi ve ben ilk kez burada okudum bu mamaları... normalde milupa1 kullanıyoruz ve milupa arıda markette bulabiliriz ama humanalar sadece eczanelerdemi satılıyor denemek istiyorumda..

Back