Bebek Beslenmesi milumil 1 kullananlar memnunmusunuz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

fatmis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
4
1
86
İstanbul
merhaba kızlar üç buçuk aylık kızım var aptamil kullanıyoruz üç saatte bir 120cc içiyor ama bitirdikten sonra ağlıyor bizde daha doyurucu diye milumil kullanmayı düşünüyoruz sizce doymadığı içinmi ağlıyor miliumil kullansak dahamı iyi olur

sütünü veriyorsa milimul verme canım..
tatlı oldüğündan anne sütünü almayabilirmiş..
doktorumuz söyledi...

anne sütünü almadığı için milumil vermek istiyorsan olabilir,
çünkü lezzeti aptamil1den çok daha iyi gerçekten,ama sütünü alıyorsa da ek olarak milumile geçmek istesen memeni bırakabilir,
benim kızım yaptı bunu,şimdi mememi neredeyse hiç almıyor ve sadece milumil1 veriyoruz maalesef..

yaa arkadaslar pekı mılumıl1 4 aya kadarmı yoksa 6 aya kadarmı kullanılıyo,mılupa sıtesınde yazan 6 ay ama farklı sıtelerde 4 aya kadar,mılumıl2 de 4 den 8 aya kadar kullanılıyo yazıyo dogrusu ne anlamadım hepsı farklı yazmıs,bende conformılden mılumıle gecmek ıstıyorum cunku bebegım conformıle baslayalı huysuzlastı oda mamasını yedıkten sonra cok aglıyo aptamıl1 mı gecsem yoksa acıl cevp lutfen

arkadaşlar benım kızımda 3 aylık oldu...aptamıl pre kullanıyoruz...anne sutude verıyorum ama cok sık uyanıyor ve sık acıkıyor..doktor gaz sancısı var dıye conformıl 1 verdı ama tadı cok kotu,hiç içmedi kızım...sımdı tekrar aptamıl pre verıyorum,aptamıl 1 verıyım mı dedım,dene dedı...ama mıdeye agır gelıyormus...dogru mu? mılumıl 1 nedır?onu yenı gordum mılupa sıtesınde.....kılosu-boyu normal kızımın...ama uykularımız cok az...sız ne verıyorsunuz?cevaplarsanız sevınırım...

cnm merhaba..ben hiç pre aPTAMİL kullanmadım.direk aptamil 1le basladım bebeğim 35 günlükken.ağır gelen bi durumda olmadı.3 aylık bebeği bence pre aptamil doyurmaz.bide şunu unutma bebekler mamaların üstünde yazan miktarla doymayabiliyorlar bazen..milumil bir hiç kullanmadım.

Kızlar mamalar arasındaki fark nedir, bilen varsa yardımcı olabilir mi? Bebeğim yakında 3.5 aylık olcak. Önce Prematil'le başladık, sonra Aptamil Pre'ye geçtik. Eczacı eşime Aptamil Pre'nin sindirimi Aptamil 1'e göre daha kolaydır demiş. Ama duyduğuma göre Aptamil 1 daha doyurucuymuş. Sizce Aptamil 1'e geçmeli miyim ya da gazlı bebekler için Conformil 1 kullansam mı? Kullanan var mı önerir misiniz? Ya da başka mama önerileriniz neler olabilir?

canım pre_prematüre bebeklerde kullanılır çoğunlukla.senin bebişin baya büyümüş 2,5 ay sonra devam sütü kullanıcak.hemen aptamil 1e geçmeni tavsiye ederim.pre, aptamil 1 kadar doyurucu değildir.aptamil 1 daha besleyicidir.tavsiyem bi an önce bebişinin gelişimi için mamanı değiştirmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…