Milu..pa mamalarin da bakteri

yesily0l

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2012
2
0
16
Ankara
Arkadaslar cok endiseliyim gazetede okudum sok oldum.Bebegime milupa mama kullanıyorum kalitelidir diye fakat manlarda bakteri çıkmış su an toplatiliyormus.en cok guvendigim markalardan biriydi,simdi acilen birakacagim.bu konu hakkın da başka birşeyi duyan var mı?bilgilendirirseniz sevinirim.
(kaynak sabah gazetesi)

mrb. yeşilyol konuyu açtığın iyi olmuş, ben birşey duymadım ama, benim 2,5 aylık bir oğlum var, sütüm az olduğu için mama takviye ediyorum, ilk başlarda bende milupa aptamil almıştım ama mamayı hazırlar hazırlamaz iğrenç bir kokusu vardı, hiç içime sinmiyordu, ve mama beklediğinde su üstte mama altta ayrışıyordu, leş gibi bir koku var o kadar çok araştırdım ki sonunda sma kullanmaya başladım o kadar memnunum ki saatlerce kalsada ayrışmıyorda kokmuyorda, tabi asla kalan mamayı vermiyorum kuzuma ama sırf dememek için beklettim asla sma'da koku yoktu.. iyi olmuş toplatıldığı..!

Son düzenleme:
siz diyince baktım hemen pre aptamilde diyor ama sorun onda değil bir ürününde olması tamamen rezillik diyorum ve yazıklar olsun diyorum çocuklarımızın sağlığını hiçe atıyorlar büyük firmalar bunu yapıyorsa küçüklere ne kalmış birde şimdiye kadar 2 kutu satıldı demişler :26: benm kızımda milupa ile büyüdü ama daha asla almam.

O kadar reklam veriyorlar dunya kadar para gcluysen urun ne olursa olsun reklamla marka yapiyorsun.insqnlara kaliteli imaji veriyorsun.Bende mamamı değiştirdim bugün Humana tavsiye ettiler icerigini yenilemişler.bebeğim tadını beğendi...

benimde bebeğim var ve evdeki mamaları attım milupa kullanıyordum. sonuçta bebek maması ve bu kadar sorumsuzca davranılması çok saçma ve demişler o mamalar Almanya için üretilmişte peki ozaman Türkiye'ye ikinci sınıfmı üretiyorlar Almanya'ya Başka Türkiye'ye başka yazık yani bu kadarmı olur ya o mamalardan alan bebekler napıcak yazık çok yazık....

Benim kızım şu an 4 aylık,3.5 aylıkken sütüm azalmaya başladı doktorumuz önce Holle devam sütü verdi ama kızım kurdeşen çıkardı bunu içince yani alerji gibi.Oda bize aptamil verdi fakat ondada ayni şeyi yaşadık.Dediğiniz gibi süt hemen ayrışıyor birde kokuyordu.Ayrıca nekadar çalkalrsam çalkalyım bir türlü tamamen çözülmüyor gibiydi.Pütür pütür dü...Şimdi mecburen Güney Kıbrıstan Almiron diye alerjik çocuklar için bir süt kullanıyoruz çokta memnunuz ama Aptamilde bir sorun olduğunu farketmiştim ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…