• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Milliyet -Bebek şıklık yarışması katilimcilari destek bekliyor

Teknolog

ŞÜPHECİİ.....
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
7.737
19
683
Ankara

:nazar::nazar::nazar:Arkadaşlar milliyetin açtığı bir bebek şıklık yarışmasına katılan arkadaşların linkkleri aşağıda mesajlara eklidir linkleri tıklayıp bir oyda siz kullanın.:nazar::nazar:
:nazar:

Çıkan resimin altındaki oylama puanlamayı 10 yapıp oyunuzu kullanın.....

Desteğinizi bekliyoruz..Teşekürler.......a.s.

haydi pamuk eller cebe:sm_cool::roflol::roflol:yerimseniben

Son düzenleme:
Arkadaslar yeni basliklar acilmasin sadece bu bölümde bu baslik altindan yarismaya katilan bebeklerimizin linkleri verilip destek istensin.

Hepinize basarilar diliyoruz a.s.

:nazar::nazar::nazar::nazar:ARKADASLAR LINK LERI EN BAS TAKI MESAJA YAPISTIRIYORUM ORDAN DEVAM ETSINN....SEVGILERRR:nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar milliyetin yarışması çarşambadan çarşambaya katılacaklar için hatırlatmaa.....

hayırlı olsun oyumuz

bende daha önce vermişim zaten . ama bilmeyerek tabiiiiihihoyyyt çok şeker geldi gözüme. pamuk hrlvası gibi.delikafadulden:nazar:

hatta oğlumun resimini de yükleyiverdim ardından dayanamadımdakaydirigubbakcemile3

[ı]katılann arkadaŞlar lınk vermemıŞsınızzz lınklerı verın arkadaŞlar....[/ı]

Hayırlı olsun,bebeğimiz sitemizi temsilenmi katılıyor? a.s.

bende verdim 10 puan tatlı bebişlere maşallah allah nazardan saklasın

Linke tıkladım ve oy verdim canım.Daha önce de oy verdim diye hatırlıyorum ama bebek resmi farklıydı.
Bu başlığı bilen çok fazla yok galiba.Ben normalde bu bölüme girip bakmıyordum.Bu konu bahane oldu.Bundan sonra mutlaka göz atarım.

Back