Milliler maç seremonisine Suriyeli mülteci çocuklarla çıktı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Milliler maç seremonisinde Suriyeli mültecilerle yer aldı

Spor
24.03.2016 Perşembe 21:22
metin boyutuErhan Güleryüz'den Milli Takım'a beste[/paste:font]
Konuyla ilgili olarak Milli Takımlar resmi Twitter hesabından da bir açıklama yapıldı. Hesaptan atılan tweet'te "Suriye'den ülkemize gelen sığınmacıları ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Milli takımları sahaya onlar çıkarttı." ifadeleri kullanıldı.

Maçtan önce iki takım futbolcuları 22 Suriyeli mülteci çocukla birlikte sahaya çıktı.

Türk Milli Takımı seremonide 'Vatan Bölünmez' yazılı pankartı tutarken, yerde de Türkçe-İngilizce yazılı 'Teröre Karşı Bir Arada' yazılı pankart vardı. Tribünlerde maçı izleyen Suriyeli sığınmacılar, 'Türkiye-Suriye Kardeştir', 'Kardeşlik Sınır Tanımaz' yazılı pankart açtı.
http://www.cnnturk.com/spor/futbol/milliler-sahaya-boyle-cikti

Sahaya 22 Suriyeli çocukla çıktılar
Karşılaşmaya da her iki ülke takımının futbolcuları 22 Suriyeli çocukla birlikte çıkarken, A Milli Takım oyuncuları üzerinde "Vatan Bölünmez" yazılı pankart taşıdı. Seremoni sırasında takımların önünde üzerinde Türkçe ve İngilizce olarak "Teröre karşı bir arada" yazan pankart yer aldı.

Karşılaşma öncesi mehter marşı
Türk taraftarların tamamen doldurduğu stadın hoparlöründen karşılaşma öncesinde mehter marşı ve "Benim Memleketim" şarkısı çalındı. Tribünlere dağıtılan 32 bin 500 Türk bayrağını aynı anda sallayan taraftarlar, "Her Türk Asker Doğar", "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" ve "Ne Mutlu Türküm Diyene" şeklinde tezahürat yaptı.

262 Suriyeli sığınmacı karşılaşmayı izledi
Karşılaşmayı Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Futbol Federasyonunu ortaklaşa düzenlediği organizasyonla Gaziantep'ten getirilen, aralarında çocukların da bulunduğu 262 Suriyeli sığınmacı da izledi.
http://tr.eurosport.com/futbol/euro...iyeli-cocukla-ciktilar_sto5375060/story.shtml

Adı üstünde milli maç, saçma geldi,
çocukların gaziantepten getirilmeside ayrı saçma, antalyada mülteci çocuk mu yok

bizimkilere İngiltere forması giydirip sahaya çıkartsalar bizim milliyetçiler ayağa kalkar.. neyse ya bir şey demiyorum ben..

Adı üstünde milli maç, saçma geldi,
çocukların gaziantepten getirilmeside ayrı saçma, antalyada mülteci çocuk mu yok

Öyle deme onlar da artık TC vatandaşı ve senle eşit hakka sahip, milli sayılırlar.

Beni çok da rahatsız etmedi ne bileyim teröre mesajlı bişi var sanırım işin içinde.

Öyle deme onlar da artık TC vatandaşı ve senle eşit hakka sahip, milli sayılırlar.

Beni çok da rahatsız etmedi ne bileyim teröre mesajlı bişi var sanırım işin içinde.

yok ben de rahatsız olmadım ama mantıksız geldi, milli maç sonuçta, maçı baştan sona izledim, hatta mehter marşıda mantıksız geldi

ama teröre karşı olarak açılan pankartlar güzel ve anlamlıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…