- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
Kimsin, kime teslim oluyorsun.devlete hesap sorma hükümete sorma eeeee ne yapacağız.Teslim mi olalım.
Sokaklarına hendek kazılıp patlayıcı doldurulmuş mahallelerdeki mesut insan haberini herhalde yine imc tv gibi kanallarda izledin. Hadi izledin de nasıl inandın?Valla ben de buraya bir suru roportaj koymustum, belli ki izlememissin. Hendekler kazilmisti, ama halk sinde gucunde idi, dukkanlari evleri yerinde duruyordu, delik desik degildi, hergun analarini, bebelerini kor kursunlara vermiyorlardi.. Oradaki insanlar simdi cok mu huzurlu oldular hergun patlayan havan topu sesleri arasinda? Bir cok video internetten kaldirildi, hatta koydugum bir video daha gun bitmeden kaldirildi. Sizin haberalma ozgurlugunuz yok diye biz de gozlerimizi kapatacak degiliz ya. Su bildiriyi yayinlayan akademistler hakkinda ne dusunuyorsun, onlar da terorist vatan hainleri midir yoksa?
pkkya yapılan operasyonu ben ne zaman eleştirdim?Kimsin, kime teslim oluyorsun.
Pkkya yapılan operasyonu eleştiren sen değil miydin.
Bir cümleyi alıp ' senin devletin pkknın belediyesinden güçsüz mü' diye adhomineme başvurdun ama bak seni nereye getirdi bu yol.
Hımmm açık açık belki yazmamışsındır tam hatırlamıyorum ama pkk operasyonuna soykırım denilen mesajlara katıldığını hatırlıyorum.pkkya yapılan operasyonu ben ne zaman eleştirdim?
ben o toprakları çözüm sürecinde başıboş bırakanları eleştirdim.
başka biriyle mi karıştırdınız
yanlışınız var.Hımmm açık açık belki yazmamışsındır tam hatırlamıyorum ama pkk operasyonuna soykırım denilen mesajlara katıldığını hatırlıyorum.
Olaylari ben ozgur medyadan takip ediyorum en azindan, senin gibi yanli AKP medyasindan degil. Mevlude Igdi PKKdan kacarken oldu diyorsun, ates edenlerin de PKKli oldugundan eminsin. Birsey demiyorum, videoyu seyretmedim. Peki Silopide cenazesi bir hafta sokakta bekleyen Taybet Inanin hikayesini okudun mu? Kimin vurdugunu merak bile etmiyorum, onun canini, olduyse cenazesini korumak kimin gorevi bu ulkede? Kopek mi bu insanlar? Kopegin bile lesi bir hafta sokakta bekletilmez, siser, kokar, bana bu zulmu hendek politikasi ile aciklayamazsin. O bombali dedigin hendeklerin arasindan da ise gidip geliyordu o halk olmeden, cenazeleri yollarda curumeden, unutma.. Tabi ki sokaga cikma yasaklari baslamadan, kursunlar bombalar havalarda ucusmaya baslamadan once.. 10 000 asker yigdi Guneydoguya hukumet, yerden bir cenazeyi bile kaldiramayanlar PKKyi boyle mi bitirecek?Olayları pkk medyasından takip edersen böyle düşünmen normal geçen gün imc tv nin düzmece bir haberine burada kıyameti koparmıştın ya hani.
Neyse pkkya canlı kalkan olmak istemediği için cizreden kaçan insanlara pkknın nasıl ateş açtığı görüntüyü izledin mi büyük ihtimal takip ettiğin haber kanallarında bunu vermediler. Mevlüde iğdi 13 yaşında pkkdan kaçarken vurulan çocuk...
Çözüm süreci denen zırva zamanlarda parlatılan ve güçlendirilen pkk parti belediyesi araçlarıyla hendek kazılan patlayıcı yerleştirilen mahallelere devlet giremiyordu zaten, oradaki halkı alıp nasıl dışarı çıkarsın? Bu zaten başlı başına bir mantık hatası.
Neyse bu saldırgan tavrına proveke olup gaza gelip bazı yanlış cümleler yazdığını anlaman neden oluyor sanırım.
Neyse işte bu da birşeydir.
IMC ne bilmiyorum, ben buradan Turk TVleri izlemiyorum, haberleri ancak internetten izleyebiliyorum. Gazetelerden, yerli ve yabanci. Sabah, Milliyet, Hurriyetten degil tabii.. Hendeklerin kapatilmasi havan toplari ile dovulen evlerin ustlerine yikilmasi ile olmamali, bilmem anlatabiliyor muyum? Sence orada hendek mi kapatiliyor sadece? Yani bu sekilde:Sokaklarına hendek kazılıp patlayıcı doldurulmuş mahallelerdeki mesut insan haberini herhalde yine imc tv gibi kanallarda izledin. Hadi izledin de nasıl inandın?
İmc Kürt kanalı saraylım.IMC ne bilmiyorum, ben buradan Turk TVleri izlemiyorum, haberleri ancak internetten izleyebiliyorum. Gazetelerden, yerli ve yabanci. Sabah, Milliyet, Hurriyetten degil tabii.. Hendeklerin kapatilmasi havan toplari ile dovulen evlerin ustlerine yikilmasi ile olmamali, bilmem anlatabiliyor muyum? Sence orada hendek mi kapatiliyor sadece? Yani bu sekilde:
Ben de arada bir bakarım milletin beynini nasıl yıkıyorlar diye.İmç tv de izlerim ,Hayat Tv de izlerim ,Fox Tv de izlerim ,Atv de izlerim.
Hepsini mantık süzgecinden geçirip öyle sonuca varmaya çalışırım.
DEvlet 30 yıldır bu örgütü yok edemiyorsa ,pkk kurulduğundan beri köyden kente göç başladıysa ve bu göç hepimizi rahatsız ettiyse bir yerlerde hata yapılıyor demektir.
zaten aynı şeyi savunuyoruz.Ben de arada bir bakarım milletin beynini nasıl yıkıyorlar diye.
Tabi ki de hata yapıldı, askere doğru düzgün yetki verilmedi, teröristler kapılarda karşılandı aponun bir kahraman ilan edilmediği kaldı pkk partisi şımartıldıkça şımartıldı bunlar geri dönüşü çpk zor ve aptalca hatalardı maalesef bu hatalar yapıldı.
Ama pkkya yapılan operasyonlar kesinlikle hata değildir. Bugün yapılanlar 10 yıl önce yapılmıyordu o sırada paşaları içeri atmakla meşgullerdi, o zaman bu operasyonlar yapılsa bugün pkk diye bir şey olmayacaktı. Ve biz diyarbakırda, mardinde tatil yapmaya devam edecektik.
Özellikle mardin, benim için çok özel bir yer ve kimseye vermeye niyetim yok.
Akp ve emperyalistlerden aldı, nerde ayrışıyoruz sen ne düşünüyorsun?zaten aynı şeyi savunuyoruz.
Bu topikte Türk düşmanı pkk sempatizanı yok.
Mardinde tatil yapmayı hepimiz isteriz elbette ama şunu diyeyim sana Apo efendi bir kere yok öyle yağma sahillerden de istiyoruz deme cüretini bile gösterdi.
Bu gücü benden yani halktan almadı .
Sence nerden aldı.
Bu noktada ayrışıyoruz galiba.
Al, sana halktan roportaj, gor de inanma, IMC duzmecesidir, bunlar da artisttir belki he?Sokaklarına hendek kazılıp patlayıcı doldurulmuş mahallelerdeki mesut insan haberini herhalde yine imc tv gibi kanallarda izledin. Hadi izledin de nasıl inandın?
tamam aynını düşünüyorum.Akp ve emperyalistlerden aldı, nerde ayrışıyoruz sen ne düşünüyorsun?
Kimse onları savunmuyor ki akpliler dışında. Asıl siz onları eleştirecez derken pkkya prim veriyorsunuz.tamam aynını düşünüyorum.
benim tahammül edemediğim şu.Terörle mücadelede bu kadar zayıf bir karneleri varken şimdi zeytinyağı gibi su yüzüne çıkmalarına ve onları sanki hep askeri desteklemişlercesine savunanlara anlam veremiyorum ve aptalca buluyorum.
yoo hiç de prim vermiyorum.Kimse onları savunmuyor ki akpliler dışında. Asıl siz onları eleştirecez derken pkkya prim veriyorsunuz.
Valla izlemeden nasıl bir şey olduğunu tahmin edebiliyorum.Al, sana halktan roportaj, gor de inanma, IMC duzmecesidir, bunlar da artisttir belki he?
Valla pkknın provakasyonuna gelenler de en az o 13 senedir oy verenler kadar sorumlu.yoo hiç de prim vermiyorum.
prim verenler gözü kapalı 13 senedir oy verenler .
Izle korkma izle.. Hani Kurt halki orada zaten huzursuzdu diyordunuz ya.. Bir kere de onlardan dinle.. Oyle tek tarafli olmaz.. Olaylara at gozlugu takarak objektif bakilmaz. Nusaybin izlenimlerini izle.. Halk ne diyor ilk agizdan dinle.. Al bak serinin birincisini ben koyuyorum buraya, kim vuruyor bizi diyorlar iyi dinle. Ben de onlarin yalancisiyim..Valla izlemeden nasıl bir şey olduğunu tahmin edebiliyorum.
Ben zaten o insanlara artist demiyorum ki. O bölgede eminim imc tv mikrofonu keleş gibi bir şeydir. Burnuna uzattıkları anda onların istediği şeyi söyleme de başına gelecekleri gör. Can korkusu bu kolay mı onlar da pkk yı desteklemeyiversinlercilerden değilim ben. Benim asıl eleştirdiğim rahat rahat evinde otururken bunları yapanlar.